Proteus Traditional 6 Hour Set @ Apollo Turku 05.01.2019

16 kerta putkeen! 24 Career Anniversary. Lähes poikkeuksetta ollut vuoden ekat bileet. Oli ihan huikeat bileet! Tämä maraton bile ei koskaan ole tuottanut pettymystä. Seb houstasi Xclusive room koko illan. Siellä vähän kevyempää soitantaa laidasta toiseen periaatteella.

Vuoden ensimmäinen bile. 8. kerta kun olen kyseisissä kekkereissä ollut paikalla. Proteukselle tämä on 16. vuosi putkeen 6 tunnin maraton loppiaisena Turussa. Monessa paikassa olen ollut. Klubi, Gong, Logomo UG, Paino, Börs ja nyt Apollo.

Paikalle hetki ennen ovien avaamista klo 22 pintaan. Tänään ensimmäistä kertaa paikassa. Tarkkaavainen järjestyksenvalvoja kiinnitti huomiota mun ulkoiseen habitukseen joka näyttää paljon pahemmalta mitä todellisuus on. Näytän siltä että olisin vahvasti humalassa vaikka olen aina selvinpäin liikenteessä.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun sama keskustelu käydään. Ymmärrän teitä järjestyksenvalvojat kun ensimmäistä kertaa minut näkee niin äkkiä tekee virhearvion ulkoisesta habituksesta johtuen. Täysi ymmärrys teille ammatti-ihmiset. Olen kerran meinannut lentää pihalle samasta syystä täysin selvinpäin. Varmaan nyt illan aikana huomattiin että olen todella selvinpäin kuten sanoin.

Alkuun oli jotain hämärää ja outoa synkistelyä soitossa mun korvaan. Se oli illassa kiva todeta että siellä oli monen genren faneja paikalla sulassa sovussa kuulemassa omaa suosikki musiikkia. Tänä iltana kattaus oli todella laaja.

Paikkana Apollo oli hyvä tämän illan bileille. Paikka keskikokoinen arviolta että tilaa oli liikkua ja tanssia. Siisti ja toimiva tilana. Toivottavasti tulevaisuudessa täällä järjestettäisiin lisää bileitä.

Illan aikana tiedusteltiin paljon kirjan vaihetta. Kirjan teksti on viimeisessä oikoluku kierroksessa ja tämän vuoden aikana on vakaa aikomus kirja valmiiksi ja viimein lukijalle lukuun asti. On sitä niin kauan kypsytetty.

Oletusarvoisesti paikalla oli paljon tuttuja illassa. Kyllä heitä riitti juttusille asti.

Klo 22.56 Dark Side Radion tunnaribiisi soimaan ja pieni spiikki kehiin. Vähän tervetulo hengessä. Välillä Proteus spiikkasi illan aikana. Proteus oli minulle omistanut yhden soittamistaan biiseistä. Se toimi tähän kohtaan hyvin.

Tänään useampi bilettäjä muisti minut pitkän ajan takaa bileiden merkeissä. Yksi heitä muisteli että ollaan oltu juttusilla 2005 Konemetsässä ensimmäisen kerran. Eli semmoinen rapeet 13 vuotta sitten. Kesäkuussa tulee yksi virstanpylväs täyteen. Tänä vuonna tulee täyteen 25 vuotta biletystä ja se jatkuu edelleen. Biletys on elämäntapa ja intohimoni.

Klo 23 tienoilla vähän teknompaa soundia soitossa. Klo 23.19 Remake – Blade runner (Maceo Plex remix). Kiitos Jone avusta että sai biisin esittäjän ja versionkin nimen selville. Omin voimin olisin pysähtynyt tuohon biisin nimeen. Klo 23.24 Yksi omalla kohdalla kovimmista biiseitä soi tähän kohtaan. Age of love – Age of love. On se vaan niin ikiaikainen klassikko omalla kohdalla. Ansaitsee illassa tittelin “kova leka”.

Taas se maaginen puoliyö ja väkeä tuli mestoille. Tätä hetkeä ennen oli tanssilattialla jo hyvin väkeä nauttimassa musiikista.

Klo 23.38 tuttu biisi soi taustalla hetken aikaa eikä tullut soittoon pidemmän kaavan mukaan. Green velvet – Flash. Klo 23.45 Cafe de mar versionti. Klo 23.58 Prodigy – Firestarter. Klo 00.16 Depeche mode – Personal Jesus (Eric Prydz remix). Kova leka!

Proteus heiluu dekkien takana koko rahan edestä. Loppuvaiheilla Proteus totesi että on aika loppu fyysisesti ymmärsin. Tuolla liike määrällä mitä Proteus settinsä aikana liikkui ei ole mikään ihme vaikka kovakuntoinen kaveri toteaa että nyt rupeaa tuntumaan kropassa. Nostan hattua tälle fyysiselle suoritukselle kuin myös levyjen soitolle.

Xclusive room avattiin vähän puolenyön jälkeen bile kansalle. Täällä oli tupa täynnä loppuillasta tanssimassa ja miten kukakin musiikkinsa nauttii. Seb houstasi koko illan soitannat täällä. Tällä puolella olisi pitänyt olla useammin kuuntelemassa mitä täällä on soitossa.

Klo 00.29 psykeä kehiin. Piti muutaman kerran käydä lepuuttamassa jalkojaan istumalla Xclusive puolella istuen hetken aikaa.

Lisää biisi bongauksia illasta. Biisi bongaukset Main roomista ellei ole toisin mainittu. 00.42 Popcorn. 00.50 Quench – Dreams. 01.00 Turmion kätilöt – Verta ja lihaa (Proteus mental remix) oletan versioksi. 01.10 Rank 1 – Airwave. Kova leka. 01.21 Psykeä soittoon. 01.27 Styleä. Periaatteella jokaiselle bilettäjälle jotain. Klo 02 siirryttiin hardimpaan soundiin.

Tänä iltana ei paljoa määrällisesti kuvia tullut otettua. Kaverilla oli hyvä paita päällä. Hän kun on usein valopöydän takana illassa niin siihen tulee ajoittain biisin toivojia. Nyt ei tarvi epätoivoisesti keskustella siinä yleisesti olevassa kovassa metelissä. Kaveri kääntää selkänsä ja tulee esiin teksti im not a dj. Aivan loistava paita, toimii todella.

Näinköhän Triton ei uskaltanut lähteä illan bileisiin ollenkaan kun kerran oli kauhea kohtalo kaverille osunut kohdalle. Hän lähti Helsingistä Turkuun bileisiin. Ihan kuin siinä ei olisi tarpeeksi järkytystä niin bileen jälkeen sen sijaan että olisi päässyt suoraan Helsinkiin niin kaveri joutui Lahteen!

Tämä oli jo aika kova rangaistus. Mutta ettei kaverilla olisi ollut liian kivaa odottaa Lahden päässä junaa jolla pääsee Helsinkiin niin pakkasta taisi olla rapea -20c ja tuulen kera. Mutta mikä tärkeintä kaveri selvisi Lahti järkytyksestään hyvin eikä tiettävästi ole jäänyt pahoja traumoja tapahtuneesta

Biisi bongauksia illasta. 02.12 Kevin Energy vs DJ Proteus – London Helsinki underground (K complex remix). Nyt rupeaa olemaan soundi omaan makuun kohdallaan ja paras anti ei ole ollut vielä soitossa. DJ Proteus – Venla. 02.23 rumpubassoa. 02.28 Rankkaa HC soundia parhaimmillaan. Meni omalla kohdalla jo yli hilseen.

Xclusive room ei paljoa mainostettu että se piti itse löytää ja nauttia paikan soitosta. Tässä muutama biisi bongauksia Sebin valinnoista. Orkidea – Nana versiointi. Lähdön hetkillä Bomfunk mc’s – Freestyler.

Lisää biisi bongauksia illasta. 02.41 minulle omistettu biisi. RMB – Spring. Kiitos tästä kunniasta Proteukselle. Arvostan. Guru Josh – Infinity. Etienne Picard – Get up. Kova leka.

Klassikko osaston soiton aikana polvet notkuivat huolestuttavasti. Pitääkö olla huolissaan? Tätä on tapahtunut aikaisemminkin bile olosuhteissa. Narikkaan asti kuului vielä Scooter – Rhapsody in E.

Vähän jälkeen 03 pitkälle kotimatkalle. Ennen matkaa piti virittää U20 MM-finaali puhelimen näytölle josta välillä saattoi vilkaista livekuvaa finaali matsista USA – FIN. Enemmän keskittyi siihen live kuvan selostukseen mihin kuskikin pystyi keskittymään häiriintymättä.

Aikamoisen trillerin U20 junnut järjesti mutta maalit ratkaisee ja Suomi on uusi U20 MM-finaalin voittaja ja kultamitalit kaulaan. Hyvä jätkät! Olette mestaruutenne ansainneet.

Kiitoksia Apollo vesi tuopista ja Tommille kiitos parista juomasta.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2485-proteus-traditional-6-hour-set

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa. Olen jo loppusuoralla bile muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään. Vuoden 2019 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Proteus Traditional 6 Hour Set @ Börs Turku 05.01.2018
  2. Proteus Traditional 6h Set @ Paino turku 05.01.2016
  3. PROTEUS – Traditional Anniversary Set @ Logomo turku 05.01.2013
  4. Proteus 6 Hour Vol.13 – Ultimo Imperio @ Gong Turku 05.01.2017
  5. Proteus – Traditional 6 hour set @ Turun klubi 05.01.2015