Finrg – Red Rave @ Yo-talo Tampere 17.05.2019

Vihdoinkin pääsi kulkemaan bileisiin. Tällä kertaa tieni vei Tampereen suuntaan. Tänä iltana tunnustettiin väriä, punaista. Odotuksissa laadukkaat Finrg bileet kuten aina ennenkin.

Ajoissa liikkeelle ja silti oltiin vasta vähän vajaa klo 22 paikalla. Siinä oli lähiseudulla ollut aikaisemmin päivällä tulipalo. Auto oli palanut parkkihallissa. Kun ohi käveli niin käry kohdalla oli sen mukainen. Tällä ei ollut vaikutusta bileiden järjestelyihin.

Kirjoittelen tätä tekstiä todella väsyneenä huonojen ja lyhyiden yöunien jälkeen. Katsotaan minkälaista tekstiä saa aikaan.

Helsingissä oli isot kekkerit samana iltana. Sven Väth Ääniwallissa. Mutta uskon että tapahtumat eivät häirinneet toisiaan.

Klo 22 siis startti bileisiin klo 21 sijaan. Viive oli täysin bilejärjestäjästä riippumattomista syistä. Kuten kuulin että bilejärjestäjä sanoi että tänään meni kaikki mahdollinen pieleen. Mutta pääasia että saatiin bileet alkuun vaikka hitusen myöhässä. Soitto aikataulua joutui hieman muokkaamaan.

Klo 22 EE & Wiola. Psykeä alkuun.

Klo 22.30 MKSN. Hardstyleä soitossa. Energy 52 – Cafe del mar versiointi.

Oli ilo huomata että väkeä tuli mestoille heti klo 22 jälkeen eikä vasta puolenyön jälkeen. Tänään väki oli kiitettävän hyvin tunnustanut väriä jota pyydettiin, punaista.

Klo 23 Sledgehammers. Hardstyleä toinen setti perään.

Illassa oli paljon tuttuja liikkeellä. Osaa heistä en ollut nähnyt pitkään aikaan. Jatkoilla olisin nähnyt lisää tuttuja mutta tänään ei ollut mitään mahdollisuuksia jäädä jatkoille. Väsytti sen verran reilusti bileistä lähdön hetkellä että ei pystynyt taipumaan jatkoille.

Klo 00 Alek Szahala – live. Kaveri ei ollut kerennyt tekemään normi rutiineja ennen keikkaa ja sen johdosta oli alkuun ongelmia. Mutta niistä selvittiin ja laadukas hard soundi pääsi oikeuksiinsa. Yksi biisi bongaus. Alek Szahala – Iron squid. Erittäin kova raita! Vanhakin tykkäsi paljon tästä. Erittäin laadukasta soundia.

Szahalalla oli erittäin hyvä paita joka sisälsi hyvän sanoman. Keep calm and stay in Lahti. Propsit tästä. 11/10! Tykkään!

Eräs kanssa bilettäjä muisti minut yli kymmenen vuoden takaa. Sekoitti minut Nighraveriin mutta kun kerroin bileissä käyttämäni nimen niin muisti minutkin. Että terveisiä Hämeenlinnaan.

Lähes koko illan ajan tanssilattia oli täynnä iloisen näköisiä bilettäjää. Szahalan setin aikana tungosta lattialla.

Klo 00.45 Jakka-B. Sekalaista hard soundia soitossa. Aloitusraita Public domain – Operation Blade versiointi. Alkuun hyvän kuuloista hard soundia kunnes oma tunnelma lannistettiin siirtymällä muihin genreihin pysyen kuitenkin hardin puolella. Biisi bongauksia setistä. Zombie nation – Kernkraft 400 versiointi. Tiesto – Lethal industry versiointi. Robert Miles – Children versiointi.

Klo 01.45 Transcend. Freeform. Illan parasta soundia tämä setti.

Virallinen bile paitani sai kehuja kanssa bilettäjältä.

Vähän ennen klo 03.00 poistuminen mestoilta. Väsytti ihan hulluna.

Nyt ihan lyhyen ajan sisään virkavalta on kysellyt kuskin kuntoa ja korttia. Tätä ennen mennyt vuosia ettei ole autoa pysäytetty. No, aikansa kutakin.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

linkki kuviin tulee lähipäivinä

https://klubitus.org/gallery/2489-finrg-the-red-rave

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa. Olen jo loppusuoralla bile muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään. Vuoden 2019 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. C-4 Hard Explosion #2 @ Yo-Talo Tampere 11.08.2018
  2. Club Spora – Finrg Label Night @ Gloria Tampere 14.12.2018
  3. Rave All Night! @ Twenty One Tampere 27.04.2018
  4. Chicago Stomp 2.3. @ Ravintola Meininki Lahti 02.03.2019
  5. Force – Episode VI – The Phantom Menace @ YO talo tampere 09.10.2009