Ennakko – Hallmark w/ Orkidea @ Y31 helsinki 23.05.2015

Ei jostain syystä nukuttanut. Johtuuko tämän bileen odotuksesta? Kun sain tiedon näistä bileistä niin oli selvä että täällä ollaan. Jouduin perumaan soittokeikan tämän takia mutta onneksi bilejärjestäjältä löytyi ymmärrystä tilanteeseen. Näitä bilettä ei vaan voi missata!

Siis itselle oli aika luonteva yhteistyö kuvio kun kuulin tämän bileen lineup. Etenkin tämä Orkidean levyjulkkari keikka. Kaksi isoa tahoa yhdistää voimansa ja silloin saadaan tämmöiset super bileet aikaan.

Tässä vaiheessa odotus arvoissa rupeaa hahmottumaan että näistä on pakko tulla parhaat “uudet” Hallmarkit. Aikaisimmissa illoissa ei ole ollut mitään vikaa. Täydellisiä suorituksia. Mutta nyt singotaan tämä bile toiseen galaxiin.

Niin on kova lineup. Lowland. Harvinaista herkkua omalla kohdalla. Odotan innolla. Orion & Proteus kimppa soittelut. D.N.A. Illan isäntänä. Eniten odotan Orkidean settiä mitä se ikinä tuokaan mukanaan. Ihan varmasti jotain tajunnan räjäyttävää! Varmasti visuaalista loistoakin mutta luulen että Orkidean soittama musiikki saa minun ihoni kananlihalle ja kropassa kulkee varmasti kylmiä väreitä. Jotka ovat ainakin omalla kohdalla olleet merkkejä siitä että musiikki toimii.

Pitää vielä odottaa pari päivää ennenkuin pääsee jälleen nauttimaan Hallmarkin laadukkaasta bileestä. Orkidea ja Hallmark ei vaan voi pettää! Tämä on ehdotomasti kevään kovin trance tapahtuma. Tunnen sen jo nyt. Älä missaa näitä. Näistä bileistä tulee ikimuistoiset. Näistä puhutaan vielä vuosien päästä lämmöllä muistellen. Lauantaina nähdään.

Rave forever – since 1994

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hallmark – Orkidea Levy Julkkari Bileet @ Y31 helsinki 23.05.2015
  2. Hallmark International w/ Andy Moor @ Y31 Helsinki 03.04.2015
  3. Hallmark @ Y31 helsinki 28.02.2015
  4. Ennakko: Finrg Futureform w/ Scott Brown 21.03.2015 Helsinki Kaivohuone
  5. Ennakko – Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015