Chicago Stomp 2.3. @ Ravintola Meininki Lahti 02.03.2019

Tässä oli tuskaa olla kun ei ole kahteen kuukauteen päässyt bileisiin. Muuttujat ovat olleet sitä mieltä että ei mennä bileisiin. Nyt on bileen jälkeen fiilis kohdallaan. Hyvät bileet oli.

Klo 20 pintaan mestoille heti alkuun. Pari ekaa tuntia mentiin Chicago stomp dj’s warm up set. Alussa pari tuntia soitossa pääosin housea ja teknoa. Hyvää soundia soitossa heti alkuun.

Tänä iltana oli Koko Chicago stomp soittaja rosteri paikalla, yksi soittajista oli estynyt tulemaan tänä iltana. Vieraileva dj tänä iltana Ruhis Orimattilasta.

Paikka oli saatu visuaalisesti siistiksi. Oli extraa panostettu iltaan. Omaan silmään oli onnistuttu hyvin. Dekoja ei niinkään tällä kertaa olltut mutta valoilla oli saatu paljon hyvää aikaan. Viimeksi käynyt paikassa bileiden merkeissä 12 vuotta sitten. Paikka on muuttunut paljon siinä ajassa. Hyvä paikka bileiden pitoon. Väki tuntuu löytävän paikalle vaikka mesta ei ole keskustassa.

Klo 20.52 soi Mighty dub katz – Magic carpet ride. Klassikkoainesta tämä biisi.

Pari ekaa tuntia mentiin vahvasti housen ja teknon merkeissä soittajan vaihtuessa aika tiuhaan. Klo 22 Soittamaan Fox murder b2b Tombezon. Housen maailmoissa liikuttiin tämän setin aikana.

Klo 22.40 omaan korvan mielestä ruvettiin salaa hiipimään psyke soundin suuntaan.

Puoliyö lähestyy ja väkeä rupeaa valumaan mestoille. Se on aina sama juttu. Tähän aikaan tulleesta porukasta löytyi jonkin verran tanssivaa porukkaa. Ennen puoltayötä oli tanssijoiden määrä hyvin pieni mutta väen lisääntyessä paikassa tanssi lattiaakin ruvettiin valloittamaan. Psyke tuntui tanssivan bile väkeä.

Vaihto puolenyön aikaan. JeJo. Trancea soitossa. Illan parasta soundia omaan korvaani.

Tänä iltana sen taas huomasi että savu luo tilaan tunnelmaa sopivasti käytettynä kuten tänä iltana oli. En ole hetkeen satiaistanssia nähnyt mutta tänä iltana sitä laatua nähty.

Klo 01 Otto Dawn. Tästä alkoi loppuillan psyke kattaus. Kolme settiä. Setin viimeinen biisi, Prodigy – Voodoo people psyke versio.

Klo 02 Ruhis. Illan vieraileva dj Orimattilasta. Jos oikein päättelin niin saattoi olla kaverin eka julkinen keikka tänä iltana. Psyke soundia soitossa.

Siinä kahden pintaan väsymys vei jälleen voiton. Olenko tulossa vanhaksi kun ei enää jaksa valvoa? Vai huonoa valmistelua? Ehkä ajan myötä tämäkin arvoitus selviää.

Viime Stomppehin lähtö tyssäsi siihen kun nukahdin klo 21 sohvalle istualteen television ääreen. Totesin siinä vaiheessa että peli on menetetty. Heräsin tuona aamuna ennen klo 06 enkä saanut päivällä nukuttua. Kostautui. Mutta hyvä että tänään pääsi paikalle ja katkaistua bile tauon.

Illassa eräs kanssa bilettäjä sanoi kehun sanoja. Sanoi että olen legenda. Kiitos tästä. Kiva saada palautetta tekemisestään.

Ilta oli hienoa ja hyvää Chicago stomp laatua kuten aina. Kiitos tästä illasta, viihdyin hyvin.

Tämä blogi täytti vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja. Vuosi 2019 menee juhliessa 25-vuotista bile uraani.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Linkki kuviin tulee lähipäivinä

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa. Olen jo loppusuoralla bile muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään. Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp Ultraviolet 2.0 @ Bar Tripla Lahti 06.04.2019
  2. Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017
  3. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  4. Chicago Stomp w/ Swoosh @ Mayday Lahti 08.10.2016
  5. Chicago Stomp w/ Kajis @ Mayday Lahti 15.04.2017