40th Rumble – Wednesdnb w/ DJ Destroy @ Torvi lahti 27.05.2015

Lähdin nitistämään omaa torvi kiroustani. Samalla tulin juhlistamaan 40. Rumblea! Siitä on aikaa kun on ollut keskellä viikkoa bileissä ja vielä sen lisäksi rumpubasso bileessä. Ei tämä suinkaan ole ollenkaan huono yhdistelmä.

Klo 21.15 sisään. Siitä on vuosia aikaa kun viimeksi olen torvessa ollut. Jos en ihan väärin muista niin viimeisin kertakin oli Rumblen bileet kun olin viikonloppuna paikassa läsnä. Istuin samalla paikallakin kuin viimeksikin. En viihtynyt silloin paikassa kun se oli täynnä. Oli vaan pakko lähteä pois.

Piti ihan tarkistaa koska viimeksi olen ollut torvessa yleensä. Marraskuu Rumble bileet 2010! Siis lähes viiden vuoden tauko. Niin se aika kuluu. En siis ole torven kanta-asiakkaita. Myönnän että olen missannut sen takia useammatkin hyvät bileet kun ei pysty viikonloppuisin torvessa olemaan. Harmi mutta näillä mennään.

Ei ollut kovin paljoa paikat muuttunut sitten viime käynnin. Jotain pieniä muutoksia oli havaittavissa. Paikan tunnisti kuitenkin samaksi.

Kunnioitettava määrä bileitä kertynyt vuosien varrella. 40 bilettä on hyvä luku, josta on hyvä jatkaa. Laadukkaita ovat bileet olleet mitä olen bileissä paikalla ollut ja seurannut bileiden soittajakaartia. Paljon ulkomaalaisia vieraita käynyt bileissä. Löytänyt paikkansa lahden yöelämässä.

Illan lämppäri dj breiks setistä on muutama biisi bongaus. The Prodigy – Girls. The Prodigy – Firestarter. Hyvää saundia soitossa. Naatiskelin täysillä.

En muista koska olisin kuullut bileissä täyttä breks settiä. Siitä on aikaa varmasti vuosia. Samaten on pitkästi aikaa kun on viimeksi rumpubasso bileissä ollut. Ei sillä ettenkö viihtyisi moisessa ympäristössä vaan ei ole osunut kohdalle että olisi päässyt kulkemaan. Pitää yrittää skarpata. No, tänä iltana molemmat bile puute asiat korjaantuivat.

Klo 22.30 DJ Destroy. Tuttuun totuttuun tyyliin rumpubasso linjalle siirryttiin. DnB saundista tuli heti mieleen vanhemmat Rumblet joissa olen ollut paikalla. Laadukasta saundia on tässäkin setissä.

Ei ole soittajan taidot ruostuneet tämän tauon aikana eikä myöskään bileiden laatu laskenut yhtään. Viihdyin paikalla niin hyvin kuin noissa olosuhteissa suinkin pystyin.

Illassa tapasin pari tuttua joita en ole nähnyt bileissä useampaan vuoteen.

Klo 00.30 poistuin paikalta. Ei viikolla osaa valvoa pitkään näemää enää. Todellakin oli hyvä päätös lähteä näihin bileisiin. Kuulin laadukasta breiksiä alkuun ja sitten perään laadukasta drum’n'bass saundia. Musiikin puolesta viihdyin hyvin. Ehdottomasti joskus uudestaan.

Kiitoksia illasta soittajat jotka soittivat laadukkaat setit. Kiitos torvelle että mahdollisit tämän illan.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei ollut mukana


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Rumble In The Jungle Pre X-mas Special @ Torvi lahti 13.11.2010
  2. VIDEOREPORTAASI: RUMBLE!! Far Too Loud (UK) x Chris.Su (HU) x Dstroy @ Torvi, Lahti 2.11.2013
  3. Videoreportaasi: RUMBLE!! presents TEMPER D (UK) LIVE // Burma // Dstroy // Kamiz @ Torvi 10.9.2011
  4. VIDEOREPORTAASI: Rumble!! Mistanoize (UK) x Dstroy @ Torvi, Lahti 30.11.2013
  5. Rumble In The Jungle pres. MC Coppa (UK) 11.3.2011 @ Torvi, Lahti