25 vuotta biletystä täyteen

Niin se aika suorastaan lentää. Tänä vuonna juhlitaan 25-vuotista bileuraani. Muistan vielä ensimmäisen bileeni ravintolan nimen, kaupungin, vuoden ja lineupin tästä illasta. Pitkä aika on tämä ja yhtään iltaa en vaihtaisi pois.

Hämärtyvän muistikuvan mukaan kesäkuussa 1994 lahdessa Club 16 nimisessä paikassa oli minun ensimmäiset bileet. Huikeaa kun miettii että siitä on jo 25 vuotta aikaa. Olen tuossa ajassa käynyt yli 650 kertaa bileissä.

Innostuin bileissä kuvaamisesta 2003 tammikuussa ja kuvia nettiin julkaistu yli 20 000 kpl tänä aikana.

Minua pyydettiin 2008 maaliskuussa että jos rupeaisin kirjoittamaan raveblogia silloisen ISOlehden nettiin. Blogeja on tullut tuotettua tuossa ajassa reilu 470 kpl. Kiitoksia luottamuksesta ja piilevien kykyjen esiin kaivamisesta Petteri Ursin.

Nyt sitten kaiken kruunaamiseksi tänä juhlavuonna julkaisen pitkään kypsytetyn bile muistelmakirjan. Kirja sisältää bile muistoja vuosien 1994-2016 väliseltä ajalta. Sen lisäksi nippelitietoa seikkailuista vuosien ajalta. Unohtamatta dj & artisti historiaa.

Rupesin tuossa hetken aikaa sitten miettimään että olisinko saavuttanut tämän virstanpylvään jos minulle olisi maksettu tekemisestäni rahaa. Olisiko se muuttanut asioita yhtään? Lähinnä sillä että olisiko tämä intohimo ja elämäntapa ollut vielä voimissaan näin monen vuoden jälkeen. Reissut heitän omalla kustannuksella. Tiedän, näillä vuosilla on omaa rahaa palanut aika paljon mutta harrastukset maksaa.

Intohimo bileisiin ei ole hävinnyt vuosien varrella mihinkään. Koskee myös kuvaamista ja blogin kirjoitusta. Jo vuonna 1994 minulle selvisi elämäni tarkoitus eli bileet. Se idea lamppu syttyi ensimmäisissä bileissä.

Se on selvää että tämmöistä bile määrää ei olisi saavuttanut ilman hovikuskin panosta tekemiseen tai jos olisin ollut parisuhteessa. Paitsi jos olisi löytynyt yhtä intohimoinen bilettäjä rinnalle. Yksin on saanut mennä vapaasti bileisiin silloin kun on siltä tuntunut. Parisuhteessa jos olisi ollut niin varmasti oltaisiin useampaan kertaan keskusteltu bileissä käymisestä.

On tullut kierrettyä Suomea bileiden merkeissä paljon. 38 kaupunkia Suomessa, pari kertaa Monday bar risteilyllä Ruotsin laivalla ja kerran Hollannissa. Suomen maalla Helsingin ja Oulun välissä liikuttu.

Näinä vuosina on tullut pitkin Suomea hyvän päivän tuttuja, kavereita ja myös ystäviä. Kiitoksia kaikille menossa mukana olleille vuosien varrella ja biletys jatkuu…

Rave forever – Since 1994
Raver 71 – Elämäntapa reivaaja

 

Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Raver71 Bile Blogi 10 Vuotta
  2. 10 Vuotta Kameran Takana: Raver 71
  3. 40th Rumble – Wednesdnb w/ DJ Destroy @ Torvi lahti 27.05.2015
  4. K-System “Single Release Party” @ Kolibri hämeenlinna 16.04.2010
  5. DJ Orion: 9 vuotta sitten, elokuussa 2005, mua jännitti vähän…