Yks Yö Lahes @ Torvi Lahti 19.01.2018

Yks yö Lahes tapahtuma itselle hankalassa paikassa, Torvessa. Oli niin kova esiintyjä kaarti illassa että tätä ei vaan voinut missata millään muotoa. Mahtavan hieno ilta kaikkineen. Musiikki toimi koko illan ajan.

 

Itse lähdin väkisin itseni raahaten paikalle nakertamaan Torven kirousta pois. Tällä kertaa viihdyin hyvin ja tuttujakin oli mukavasti mestoilla. Ilta vietettiin tekno, acid, minimal – maximal saundin merkeissä. Carbon based miehistössä vajausta pahan tippuri epidemian takia. Näin virallinen ilmoitus tehtiin.

Tänään oli erittäin harvinaista herkkua että mahtavat bileet oli Lahdessa, ihan kotikulmilla vielä. Toinen poikkeus oli että kerettiin ennen ovien avaamista oven kahvaan kiinni. Harvinaista herkkua. Paikalla nähty bilettäjä kyynärsauvojen kanssa paikalla. Arvostan että uskaltaa lähteä keppien kanssa liikkeelle.

Tänään oli jopa jonoa Torveen ennen avaamista. Heti alkuun hyvin väkeä paikalla.
Tänä iltana Carbon based aloitti soitannan. Tänään eurorack analog live tarjolla. Alkuhetket mentiin aika hyvin rauhallisin ja chilli saundin merkeissä. Ihan loppu vaiheilla oli happo saundeja jo kuultavissa.

Alkuun tämä kuulosti oudolta kun miettii mihin Carbon saundiin on tottunut vuosien varrella niin tämä ainakin sanalla sanoen oli yllätti. Mutta erittäin toimivaa saundia oli soitossa kun alku shokista selvisi. Toimivaa saundia tämä “vaihtoehtoinen” live soitanta…

Klo 00 Dieter 1982. Tämä sillisalaatti setti soitettiin niin hienosti ja tilanne älyä käyttäen. Aivan loistava setti. Sekoitus kaikkea mahdollista. Alkuun breiksiä, old skoolia. Sekalaista häröilyä väliin ja sitten ihan puskista soittoon Doop – doop. Todellista tilanne älyä oli tuo biisi valinta. Setissä kuultu todella härö ja erikoinen versio Bomfunk mc’s – Freestyler biisistä. Setti oli hyvä!!! Todellinen sillisalaatin taitaja!

Aikaisemmalla kerralla vuosia sitten kun kävin torvessa niin samainen kitara on edelleen katossa samassa paikassa. Da Hool – Meet her at love parade oudon hämärä versio soitossa myös.

Klo 01 Business city feat. Korson tyttö live. Ekaa kertaa live keikalla mukana Korson tyttö. Tämä mystinen hahmo osottautui tutuksi bile piireistä. Jos haluat tietää kuka hän on mene keikalle katsomaan. Eka tunnistettu biisi setistä oli tykitellään. Soitossa happo teknoa. Alkuintro toi mieleen hyvin vahvasti häpeän MM-kisat lahdessa vuonna 2001.

Ihan loppuun klo 01.43 tuli Korson tyttö live vokaaleilla. Ensimmäistä kertaa. Perään klo 01.48 Yks yö Lahes vähän iltaan sopivammalla vokaaleilla. Aivan todella kova setti jälleen. Olisiko jopa kolmas kerta, toinen ainakin kun näen bändin livenä.

Klo 02 Box. Teknoa. Tällä saundilla mentiinkin sitten loppuun asti. Hyvän kuuloista teknoa oli soitossa.

Klo 02.30 pois paikalta

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei mukana

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista.
https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Kevään 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. 16 Years Of Finrg @ Nosturi Helsinki 31.03.2018
  2. Rumble In The Jungle Pre X-mas Special @ Torvi lahti 13.11.2010
  3. HUGcore Invaders w/ Carbon Based @ Club Tunneli Tampere 06.04.2018
  4. Vähän Mitä Sattuu @ Torvi lahti 28.10.2009
  5. Ravenation – Black @ Botta Yläkerta Helsinki 12.01.2018