Varainkeruubileet @ UG Helsinki 12.11.2016

Tänä viikonloppuna meni bilekuviot vähän paremmin kuin edellisenä jolloin kaikki meni pieleen. Paikka oli mitä mainioin ug kemuille. Tuli pimeästa tilasta mieleen mini kaapelitehdas. Kaveri on ehdolla tulevissa kunnallisvaaleissa Helsingissä.

 

Viime viikonloppuna ei mikään onnistunut bileiden osalta. Alunperin oli tarkoitus jäädä Lahteen bileisiin itselle ensimmäistä kertaa Katu klubille. No, pari muuttujaa matkassa ja kaveri kenen kanssa oli ajatus mennä kyseisiin bileisiin niin oli estynyt. Eli siinä meni se bile ohi. Laadukkaat bileet olisivat olleet.

Sitten oli bileet Helsingissä joita olin pitänyt seuraavana vaihtoehtona. Kaikki näytti hyvältä kunnes sen hetkinen talouden tilanne ei antanut mahdollisuuksia lähteä reissuun. Helsingissä olisi ollut myös laadukkaat bileet mutta mun ainoaksi vaihtoehdoksi lopulta jäi pahin mahdollinen. Olin illan yksin kotona mieletön vitutus seurana. Joskus asiat menee päin persettä ja lujaa. Ei tämmöisiä viikonloppuja enää kiitos! En tykkää! Tämä bile oli budjetoitu että pääsi kulkemaan.

Klo 19 pintaan liikkeelle Lahden päästä. Perille päästiin parin muuttujan takia vähän ennen klo 21 oltiin bile paikalla. Alueella oli useammat bileet menossa mutta löydettiin oikea mesta tosi nopeasti.

Ensimmäinen tuttu tuli ovella vastaan. Säikähtänyt ja silmin nähden järkyttynyt Turkulainen kun Lahtelaisen näki paikalla.

Ensimmäinen biisi bongaus klo 21 pintaan aika pian sen jälkeen kun sisään oltiin päästy. Green velvet – Flash. Versiosta ei tietoa. Paikasta tuli etäisesti mieleen mini merikaapelihalli. Pikkuisen kerkesi kuulemaan house saundia jota tarjosi Housemotion vs. Steven Hoaks. Hyvää saundia soitossa oli heillä. Jotain biisi bongauksia setistä. Slusnik luna – Sun. Fatboy slim – Star 69 (What the f**k). Versioista ei tarkempaa tietoa.

Mesta oli lostava ug kemuja varten. Tekniikkaan oli panostettu sopivasti tilaan nähden. Istumapaikkoja taisi illassa olla tasan yksi joka oli narikassa ei yleissä käytössä. Talon puolesta ei ollut istumapaikkoja tarjolla. Testi jaloille mitä ne kestää. Ensi kerran voi mainostaa että omat juomat ja jakkarat mukaan! Slogania saa käyttää.

Neon ei tänään päässyt tilassa karkuun mihinkään piiloon kun vihreillä ledeillä varustetut kengät. Näkyi pitkänkin matkan päähän hyvin. Tuttuja ei ollut kovin paljoa tänään paikalla.

Klo 21.30 tienoilla Grin. Teknoa kehiin. Hyvää tekno saundia soitossa. En juuri biisejä setistä bongannut.

Klo 22.33 D.N.A Siirto trancen maailmaan. Ensimmäinen biisi setissä Orkidea – Nana. Outo mutta hyvänkuuloinen versio, ei tarkempaa tietoa versiosta. 4 Strings – Take me away. Rank 1 – Airwave. BBE – 7 days and one week. Armin van Buuren – Clear blue moon. Binary finary – 1998 (James Dymond remix), Above & Beyond pres. Oceanlab – Satellite. Anomaly – Calling your name. Armin van Buuren – Communication (Paul Oakenfold full on fluoro mix). Osasta biiseistä on versio tiedossa osasta ei ollut tietoa.

Klo 23.32 Neon. Hardi saundin aika. Aloitus raita Faithless – Insomnia. Soitetusta saundista tunnisti kyllä vaihdon. Pitchiä käytetty tässä setissä plussalla aika reilusti koko ajan. Neon soitti tyylilleen uskollisesti rankkaa hardi saundia paljon vanhan kuuloista saundia hyvällä maulla tietenkin. Kelpasi kyllä. En biisejä paljoa bongannut mutta saundi oli kohdallaan.

Jotain biisejä sentään bongasin. Ensimmäinen biisi setistä eli Faithless, sen lisäksi soitossa Rank 1 – Airwave. RMB – Spring. Setin viimeinen biisi Prodigy – No good (start the dance)

Pääsin paikan ainoalle tuolille hetkeksi istumaan. Jalat kiitti tästä hetkestä. Oli kyllä erikoisin narikka mitä on ikinä nähnyt. Mutta toimi tarkoitukseensa todella hyvin.

Klo 00.30 tienoilla Sasha F. Hardstylen aika. Tämä enteili huonoa itselleni. Niinhaä siinä kävi että toisen biisin aikana tuli pois lähtö halut tappiin. Varmaan Hard stylelle löytyy omat faninsa mutta itse ei pysty vaan kuuntelemaan kyseistä musiikkia.

Klo 00.42 pois paikalta. Sen aikaa mitä olin niin viihdyin hyvin kunnes hardstyle tuli päin naamaa ja kehoitti poistumaan. Illuval olisi ollut kiva kuulla ja nähdä pitkästä aikaa mutta ei olisi kyennyt valvomaan niin pitkään kuin olisi tarvinnut.

Kotona siinä klo 02 jälkeen. Mukavan ajoissa reissusta kotona.

Onnea ja menestystä Ari Laitinen kunnallispolitiikan syövereihin.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei ollut mukana

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Biisi bongauksista sen verran että jos biisin perässä ei ole version nimeä se saattaa johtua siitä että en ole saanut tietooni biisin versiota. Yleensä kirjaan ylös esittäjän ja biisin nimen  pelkästään. Biisin versio on perässä jos olen saanut tunnistettua sen.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hideout XXX-M @ UG Helsinki 03.12.2016
  2. Hallmark w/ Ferry Tayle @ Y31 Helsinki 28.05.2016
  3. Helsinki Jungle Mafia pres 20 Years Of Klute (UK) @ Nosturi Helsinki 18.03.2016
  4. Illusions Productions XX @ Nosturi Helsinki 02.10.2016
  5. Hideout pres. Return Of Trance @ UG helsinki 12.02.2016