Triple Trouble @ Tripla Bar Lahti 20.10.2018

Ensimmäistä kertaa paikassa tänä iltana. Kolme soittajaa illassa. Yksi heistä uusi tuttavuus. Paikka toimi tilanteeseen hyvin. Suosittelen paikkaa bile järjestäjille. Viihdyin illassa.

 

Kun ensimmäistä kertaa paikkaan suunnisti niin paikan sisäänpääsy haetutti vähän. Mutta vaikeuksien kautta voittoon ja löysin lopulta perille mestoille. Klo 21.30 pintaan paikalle. Tapahtuman takana oli osa Chicago stompin porukasta ja heidän remmiin oli otettu uusi kaveri. Illan soitanta aloitettiin house saundilla.

Biisi bongauksia illasta. The mamas & papas – California dreaming uudelleen lämmitelty versio. Linkin park – Numb uusio. Eric Prydz – Generate. Klo 23.09 Above & Beyond pres. Oceanlab – On a good day.

Paikassa olin tänä iltana ekaa kertaa ja paikasta sai hyvän ensivaikutelman. Hyvän kokoinen paikka pitää pienemmän puoleiset bileet. Paikka oli hyvin jaettu, toinen puoli oli selkeästi bileistä varten suunniteltu. Tässä tilassa oli aikaisemmin onnen päivät. Tänään ilmainen sisäänpääsy. Mukavaa henkilökuntaa paikassa.

Klo 22.09 siirryttiin psyken maailmaan. Klo 22.30 ensimmäisiä tanssijoita. Soitto laitteessa olivat potikat tiukassa kun katsoi ilmettä kun potikkaa käänsi.

Oletuksena tänä iltana ei ole paljoa tuttuja liikkeellä paikassa. Alku vaiheilla en tuntenut oloani mukavaksi mutta tilanne korjaantui illan edetessä.

En ole aikoihin nähnyt satiais tanssia mutta tänä iltana se tuli eteen taas. Vanhempi väki kävi nostamassa polvea tanssilattialla.

Lisää biisi bongauksia. Gal Abutbul – Sunset. Kelis – Milkshake uusio. Dimitri Vegas & Like Mike vs Vini Vici ft. Cherrymoon trax – The house of house. Jälki kuuntelun perusteella. Delerium ft. Sarah McLachlan – Silence psyke versio. Biisin original versio saa aikaan lähes aina nostalgia kyyneleen. On se niin kova leka! Oi niitä aikoja! Ben Gold ft. Christina Novelli – All or nothing.

Klo 23 pintaan liikuttiin trancen maailmoissa. Johan sitä menee pää sekaisin tässä genre pyörityksessä. Klo 23.40 rumpubasson maailmaan. Illassa soitettu musiikki oli todella laidasta toiseen sekalaista soittoa. Illassa oli soitossa trance, tekno, house, psyke ja hardstyle edustettuna.

Lisää biisi bongauksia. PPK – Resurrection. Motorcycle – As the rush comes. Tämän biisin kohdalla kesti tänään pitkään tunnistaa biisi. The cranberries – Zombie. John O’Callaghan ft.Sarah Howells – Find yourself. Eric Prydz – Opus. Ian van Dahl – Castles in the sky. James Dymond & Susanna – Love you are made of. Bryan Kearney & Plumb – All over again.

Bile tuttu vuosien takaa tuli ihan puun takaa yllättäen juttusille. Edellisestä tapaamisesta bileissä on varmaan reilu kymmenen vuotta. Siinä tovi juteltiin kuulumisia. Mulle väitettiin että en ole muuttunut ulkonäöltäni yhtään mihinkään. Oli kiva nähdä pitkän tauon jälkeen. Muisteltiin vanhoja aikoja.

Tuli heti Nuutti ajat mieleen kun näin savukoneesta tulevan savun suoraan kohti sun naamalle. Tosin se ero Nuuttiin ett siellä et nähnyt eteesi yhtään. Hyviä muistoja paikasta!

Illan musiikista vastasi Chicago stomp dj’s. Paikka oli hyvä niin bilettäjän kuin bile järjestäjän näkökulmasta. Väkeä riitti paikassa mukavasti. Tulen varmasti uudestaan paikkaan. Mestoilta pois siinä kolmen pintaan.

Tämän blogin kanssa painittu 4 tuntia.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei mukana illassa

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa. Olen jo loppusuoralla bile muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Kirjan teksti on siirtynyt oikolukuun ja sivuntaitto vaiheeseen.

Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2019 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp Ultraviolet 2.0 @ Bar Tripla Lahti 06.04.2019
  2. Chicago Stomp 2.3. @ Ravintola Meininki Lahti 02.03.2019
  3. Now it is! @ Torvi Lahti 21.07.2018
  4. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  5. Yks Yö Lahes @ Torvi Lahti 19.01.2018