Trance Family Finland – Open Air @ UG helsinki 04.07.2015

Lähtökohdat olivat hyvät tälle reissulle. Noin karkeasti tiesimme määränpäämme olevan jossain helsingissä. Toinen kun ei ollut käynyt paikalla aikaisemmin ei tiennyt yhtään minkälainen paikka odottaa. Selvittiin lopulta muutaman mutkan kautta perille.

 

Tänä viikonloppuna oli tarjontaa reilusti että ei oikein tiennyt minne mennä. Yhden menon jouduin peruuttamaan rahatilanteen takia. Päivä sen jälkeen kaveri kysyi lähtisinkö tänne, kustannustaso säilyi sopivan matalalla ja tartuin täkyyn kiinni. Saatiin auto kohtuu lähelle kiitos suuresti parkkiavusta naisautoilijalle volkkarin vanhalla hippipakulla. Saimme hänen paikkansa kun poistui. Näytti meille että paikka vapautuu.

Selvittiin pelipaikalle siinä klo 13 pintaan. Matkalla auton ulkolämpötilamittari lupaili tuskaisia ja hikisiä tunteja paikalla. Auton mittari näytti kivoja lämpötiloja 28,5-29,0c matkalla helsingissä. Onneksi paikalla kävi pieni tuulen vire joka hetkittäin vähän ylttyi aika kovaksi.

Yksi soittajista joutui perumaan tulonsa viime hetkillä. Joskus käy näin että arkiset asiat ajavat tärkeydessä bileiden ohi. Velvoitteet ennen bileitä.

Miika Kuisma soitti ekana hillittyä trance saundia. Tilanteeseen hyvin sopivaa saundia oli. Yhdelle soittajista oli tullut este ja kaksi soittajaa sai lisää aikaa soittoonsa.

Klo 14.05 Miikka L dekkien taakse. Luvassa olisi ennen settiä kerrottua linjaa. Uplifting trancea ja klassikoita. Kyllä maistui. Filterheadz – Yimanya. Itsellä tämä biisi kulkee työnimellä “jummijammi”. Myös Above & Beyond – On a good day.

Hetken aikaa oli sateen uhka näkyvissä mutta se olikin ujo sade eikä se lahtea tehokkaammin halunnut pilata tunnelmaa. Tämä tapaus oli siinä klo 15 tienoilla.

Klo 15.25 D.N.A . Setin alkumetreillä chill saundia kehiin. Setin ensimmäinen biisi tai ainakin ensimmäisten joukossa Orkidea – Beautiful. The Thrillseekers – Synasthesia. Molemmat äärettömän hienoja chill versioita. Above & Beyond – No one on earth chill. Oli vaikeuksia tunnistaa näistä versioista biisejä. Tottunut kuulemaan nopeampana versiona. Armin van Buuren – Burned with desire.

Kävi juttusilla vanhan liiton kaveri. Oli kiva rupatella menneistä ajoista jopa aikaa ennen kuin itse aloitin bile urani vuonna 1994. Kiitoksia tästä.

Klo 16.14 tienoilla soitettu saundi muuttui radikaalisti. Piti ihan vilkaista onko soittaja vaihtunut. EI ollut, chill osuus oli tullut päätökseen ja aika revitellä kunnon trance saundilla. Hyvää saundia soitossa. En keskittynyt settiin täydellä huomiolla että ei tullut biisi bongauksia loppusetistä. Sosialisointi vei voiton tällä kertaa.

Järjestäjistä riippumattomista syistä sähköt katkesivat. Imatra kun ei toimita hyppyvirtaa… Ongelma ratkaistu.

Kiitos Triton jaffasta joka jonka sain juoda janooni. Klo 17.14  ensimmäinen tanssija paikalla bongattu. Klo 17.25 The age of love – Age of love. Ei se oma paras versio mutta en valita kun tämän kuulee.

Sain kuulla kivoja suunnitelmia, toivotaan että pystyn olemaan osa sitä joukkoa. Olisi mahtavaa.

Klo 17.40 Kajis. Ennen settiä kun kaverin kanssa juttelin soitetusta saundista hän uhkasi soittaa house saundia. Kesäistä semmoista. Ei varmaankaan pahaa saundia. Pari biisiä tuli vähän house pohjalta mutta sitten siirryttiin kaverin leipälajiin eli tranceen. Tällä erää oli kesäistä saundia soitossa ja se toimi niin hyvin että piti käydä näyttämässä soittajalle peukkua pariin kertaan että saundi on kohdallaan. Todellakin oli sitä!

Luulen että tämä kaveri voisi soittaa mitä tahansa ja se kuullostaisi hyvältä. Rajataan soitto kone musiikkiin kuitenkin. Kaveri on semmoinen lahjakkuus musiikin suhteen että se on vain kaverin innostuksesta kiinni kuinka pitkälle pääsee urallaan. Taivas rupeaa olemaan enää rajana. Samalla vaatimattomalla tyylillä teet lisää hyvää musaa niin kansa on tyytyväinen ja löytää isosti sun hienon trance saundin ympäri maailmaa. Pitkää uraa musiikin parissa vaatii tätä!

Ulkoilma bileet hyvällä säällä on aina luxusta. Varsinkin tämmöisessä auringon paisteessa pienen tuulen vireen kera. Paikka oli ihan mielettömän hyvä tämmöiseen toimintaan.

Paikalla oli myös nuori trance dj/tuottaja. On hienoa huomata että trancella on tulevaisuutta kun uusia nuoria motivoituneita osaavia tuottajia tulee esiin. Ei muuta kuin pitkää ikää musiikki maailmassa. Oli hieno jutella tulevaisuuden musiikintekijän kanssa. Olet löytänyt elämällesi tarkoituksen. Tuottaa hyvää musiikkia ihmisille pitkään. Hyvällä trancella on tulevaisuutta.

Paikalla oli paljon tuttuja niinkuin odottaa saattoi. Oli helsingissä oikein hyvä open air tapahtumien rypäs. 3 open air bilettä kahteen päivään. Kannumies ja pari muuta paikalle myöhemmin tullutta olivat käyneet toisessakin open air bileissä. Kannumies oli pyörällä liikkeellä.

Juttujen taso meidän porukassa laski koko ajan alaspäin mitä pidemmälle  Vajosivat jo lähelle lahti juttujen tasoa. Se on tosi alhaalla jo.

Klo 19.30 noin. Yllätys soittaja kehiin tässä vaiheessa. Kaveri soitteli mukavaa trance saundia. Lämpötila paluumatkalla auton mittarissa oli 24c. Kyllä tarkenee.

Kaikki setit mitä kuulin paikalla ollessa niin olivat erittäin hyviä. Ei yhtään huonoa settiä tapahtumassa. Omaan makuun parasta saundia soitti Kajis.

Ilman kaverin yhteydenottoa tuskin olisin ollut täällä tänään. Että tässä oli nyt sitten pari muuttujaa matkassa kenen kyydissä pääsin paikalle. Viikolla mietin viikonloppua ja se näytti kotona jumitus viikonlopuksi mutta ei sitten ollut.

Kiitoksia vanhoille ja myös uusille tuttavuuksille juttutuokioista paikalla. Ihmeen hyvin jaksoi olla paikalla 5 tunnin unien jälkeen. Nekin kahdessa osassa. Nukuin seuraavana yönä 12 tuntia. Kiitos myös Trance family finland rannekkeen.

Paikka oli enemmän kuin ihanteellinen tämmöiseen pienimuotoiseen tapahtumaan. Sää suosi, todella hemmotteli auringonpaisteella. Tuuli sopivasti ettei ollut liian kuuma. Uskon että paikalla ollut porukka nautti myös olostaan. Hyvin nuori tanssija ollut viimeisen biisin aikana joka oli aika kova leka. Poistuin paikalta jossain klo 20 tienoilla ennen tämän biisin soittoa. Jalat oli vaan ihan muussina että oli pakko poistua.

Vai mitä kansa on mieltä jos aurinkoisessa kelissä soitetaan viimeisenä biisinä Slunik Luna – Sun (original mix). Todella kova biisi valinta loppuun!

Pakko kysyä että otetaanko joskus uudestaan?

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2373-trance-family-finland-open-air-ug-helsinki

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2015/11-trance_family_finland_040715/

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Vum Open Air # 10 @ Ääniwalli helsinki 02.08.2015
  2. Hideout pres. Return Of Trance @ UG helsinki 12.02.2016
  3. Ctrl Alt Del 7y Open Air Party @ Kariranta lahti 22.08.2015
  4. Helsinki Jungle Mafia pres. DJ Grooverider @ Kaivohuone helsinki 19.09.2015
  5. Lahti DJ Special Part 2 Open Air @ Kariranta lahti 30.05.2015