Superstition @ Ääniwalli Helsinki 05.10.2018

Superstition toi Suomeen kaksi vanhaa legendaa. Oliver Lieb ja Man with no name. Tänään viimein kuulin Goa vääpelin setin ensimmäistä kertaa. Paikkana tuttu ääniwalli. Liian pitkä tauko bileistä ollut.

 

Kahdeksan viikon tauko bileistä. Liian kauan mutta talouden tilanne pakottaa siihen. Myös tässä välissä yksi sairastapaus sotki ajatusta kulkea bileisiin. Mutta terveys kuitenkin ensin. Tänään ei ollut kamera mukana kun kunnioitin paikan kuvaus kieltoa.

Paikalle kerettiin muutama minuutti yli ovien avaamisen. Kun sisään pääsi niin kiinnitti huomiota poikkeukselliseen dekojen määrään. Oli visuaalisesti kyllä paikka saatu ihan uuteen loistoon. Visuaalinen puoli oli tänään hyvin retrohenkistä paikassa. En ole ennen nähnyt yhtä hienossa loisteessa ääniwallia koskaan aikaisemmin. Dekot oli kyllä paikan hengen mukaisia.

Room 1. illan aloitus setti. Forehard. Hapokasta saundia soitossa vinyyliltä oletan. Setti sopi tunnelmaltaan todella hyvin alkuiltaan. Todella laadukasta saundia soitossa. Toimi tähän kohtaan.

Olisi kiva tietää kuinka monta askelta Proteus ottaa päivän/illan aikana kun kyseessä olisi itsensä järjestämä tapahtuma. Tämä ikiliikkuja saisi varmaan aika hyvän lukeman aikaan jo pelkästä illan osuudesta.

Pienen puolen sisääntulo oli kokenut muutoksen. Omasta mielestä onnistunut muutos. Illassa pieni puoli oli saatu dekoilla visuaalisesti erittäin siistiksi.

Room 1+1. klo 23 Krako. Hetken kuunneltua korva oli sitä mieltä että se kuulee teknoa. Jotain outoa saundia.

Room 1. klo 23.30 Tekla. Jatkettiin laadukkaalla happo saundilla. Setistä yksi biisi bongaus. Emmanuel top – So cold.

Puolenyön tienoilla väkeä valui tuttuun tapaan paikalle.

Room 1. Klo 00.32 Miss delay. Aloitus kovalla trance klassikko raidalla. Cygnus X – The orange theme. Tämän tunnistaminen oli itselle yllätys kun ei ole ollut tehosoitossa koskaan. Mutta hyvä musiikki jää mieleen. Trancen jälkeen siirryttiin tutumpaan saundiin eli teknoon. Sillä mentiin sitten loppuun.

Room 1. Kolme ensimmäistä settiä soitettiin vinyyliltä. Loisto saundia soitossa ollut.

Room 1+1. Klo 00.38 Tapesh. Omaan korvaan kuulosti goa trancelta. Tätä settiä ei tullut sen syvemmin kuunneltua. Toinen puoli veti puoleensa.

Kaksin kappalein bongattu enkelin siipiä paikalta.

Mukavasti tuttuja oli paikalla.

Room 1. Klo 01.20 Oliver Lieb. Erikoista saundia soitossa alussa, toimivaa saundia omaan korvaan. EI oikein osaa kuvailla kaverin settiä, hämärää teknon ja hetkittäin trance elementtejä mukana. Enemmän kuitenkin oltiin teknon puolella. Pari biisi bongausta setistä Moby – go. Versiosta ei tietoa mutta oli hiton kova versio. Toinen bongaus L.S.G. – Netherworld.

Klo 02.30 alkoi soimaan trancea. Tuttu biisi mitä ei saanut mieleen. Vanhaa kunnon trancea soitossa loppu setissä. Trancea isolla sydämellä.

Room 1+1. Klo 01.30 Goa vääpeli. Vanhaa goa trancea soitossa. Tanssilattia ihan liekeissä ja täynnä väkeä. Nyt on tämäkin aukko sivistyksessä paikattu. Loisto saundia soitossa. Ei paljoa tätä nannaa kerennyt kuulemaan kun toisen puolen soitto veti vahvasti puoleensa kovasti.

Room 1+1. Klo 02.30 Halo. Tämä setti on jäänyt kokonaan ohi sektoriin.

Room 1. Klo 03 Man with no name. Pienen hetken kuultiin soittoa kunnes tuli aika lähteä kohti kotia. Soitossa psykeä.

Bilettäjä paikalla keppien kanssa. Järjestyksenvalvoja kävi kysymässä että onko mulla kaikki kunnossa. Ei ollut ensimmäinen kerta kun näin käy. Ulkoinen habitus saattaa näyttää että olisin väsynyt tai vahvassa humalassa vaikka en sitä ole. Tämä on enemmän omalla kohdalla ominaisuus. Ymmärrän tilanteen, työtään he tekevät. Omalla kohdalla asiat on kunnossa. Äijä on selvinpäin bileissä.

Kuskilla oli menoa aamusta niin ei voinut olla pidempään. Tuskin olisi jaksanut olla ihan tappiin asti. Bileen jälkeen kuitenkin pidemmän puoleinen matka kotiin. Vähän kolmen jälkeen paikalta pois. Viihdyin illassa hyvin lähtöön asti.
.
Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei mukana paikan kuvauskiellon takia.

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa. Olen jo loppusuoralla bile muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Kirjan teksti on siirtynyt oikolukuun ja sivuntaitto vaiheeseen.

Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Säde 20th Anniversary @ Ääniwalli Helsinki 11.05.2018
  2. Hallmark – Spring Awakening @ Merikerho Helsinki 01.04.2018
  3. Hideout – We Are – Day One – ValoJani @ Botta Helsinki 25.05.2018
  4. Hard Bass Squad @ Wäiski Helsinki 14.04.2018
  5. Superstition – Acid Save My Soul @ Bassment helsinki 31.08.2011