Ravintola Sulka 1v @ Sulka Lahti 20.01.2017

Onnea yksi vuotiaalle! Olin tänä iltana ensimmäistä kertaa mestoilla. Soittajat illassa olivat hyviä  Milla Lehdon teknot toimi todella hyvin omalla kohdalle. Paikka oli hieno ja toimiva.

 

Bileet alkoi virallisesti klo 21 lennosta, lämmittely soitto oli alkanut jo klo 18 Aake Rikhard toimesta. Joskus klo 19.30 pintaan paikalle tulin. Takki ja reppu pois kannosta ja etsin paikan missä istua iltaa. Aika pian tuli tuttu paikalle ja liittyi seuraksi.

Itsellä oli aamulla herätys klo 05 ja se näkyi mielettömänä väsymyksenä koko illan ajan. Taistelin väsymystä vastaan aikani ja klo 01 pintaan totesin että nyt ei pysy enää hereillä ja poistuin paikalta kotia kohtia ennen aikojaan. Harmitti kun ei jaksanut valvoa loppuun asti kun kuulin viimeisen tunnin trance puristuksen biisejä mitä oli tulossa. Mutta tänä iltana kävi näin. Tavoistani poiketen kävelin kotiin reilun 3 km, ihmettelin itsekin mitä oikein olin tekemässä…

Suurimman osan bilekansan mielestä tämä paikka on jossain perä metsässä jonne ei millään voi tulla paikalle. Omalla mittapuulla tämä ei ole syrjässä ja vielä linkut ja taksi kulkee ja tuo paikalle. Nykyään kaikki keskittyy vain keskustan paikkoihin juhlimaan. Paikassa on mahdollisuus pelata biljardia

Pari muuttujaa matkassa ja house marathon alkoi vasta klo 20.20 pintaan. Aloitusraita oli Stardust – Music sounds better with you biisillä. Kova aloitusbiisi mutta ei haitannut koska soiton taso oli kohdallaan koko setin ajan. Todella laadukasta housea soitossa.

Eräs tuttu uransa alku vaiheilla oleva dj/tuottaja sanoi että hän on saanut paljon apua alkutaipaleellaan minun blogien avulla. Jos näin on käynyt se on hienoa kuulla että olen pystynyt olemaan avuksi asiassa.

Klo 20.14 pintaan ensimmäisiä tanssiliikkeitä nähty. Näihin aikoihin tuli jonkin verran väkeä paikalle.

Biisi bongauksia house marathon setistä. The verve – Bitter sweet symphony uusio. Big bang breaks – Sex machine versiosta ei tietoa. Voltaxx, Lissat, Marc Fisher – Groovejet. Black legend project – Crazy for me. Bee Gees – Stayin’ alive uusio. Crazibiza – Like that (Slideback remix), John Gold – Horny (Crazibiza remix).

House marathonin musiikin tarjosi Otto Dawn ja Fox Murder, Hetkittäin aika hämäriäkin biisivalintoja mutta toimivia tilanteeseen kuitenkin. Housea soitossa koko setin ajan. Tuohon hämärään osastoon menee varmasti biisi jossa Paleface puhetta rupesi kuulumaan kesken biisin ihan yllättäen. Olin silleen että mitä tämä on? Mutta toimiva kokonaisuus oli tuokin.

Lisää biisi bongauksia setistä. Hardy hard – Here comes that sound uusio. Filterheadz – Yimanya. Itse kutsun biisiä Jummi jammiksi. Lou Bega – Mambo number five uusio.

Lava setup näytti hyvältä. Onnistunut kokonaisuus ja siistin näköinen. Propsit täältä.

Näyttävä pariskunta tanssilattialla heitti kehiin semmoisia mooveja että oksat pois. Todella näyttävän näköistä oli heidän tanssinsa. Muistelen että olisin heidät aikaisemminkin nähnyt  Lahden yöelämässä samoissa merkeissä. Oli silloinkin erittäin näyttävää heidän tanssiminen. Kolme peukkua suoritukselle.

Kello saavuttaa puolenyön ja on aika nauttia Milla Lehdon soitosta. Eikä jättänyt tämä soitto varmaan ketään paikalla ollutta kylmäksi. Todella laadukasta tekno saundia soitossa. Eniten tanssijoita illassa tämän setin aikana mitä itse olin paikalla. Sitä en nähnyt minkä verran trance saundi sai viimeisen tunnin aikana väkeä liikkeelle. Timanttista saundia Millalta kyllä. Tykkäsin isosti. Parasta illassa. Biisi bongaus setistä. Moby – why does my heart feel so bad uusio versio.

Pitkästä aikaa nähtiin Jussi Penttilä, edellisestä näkemisestä on todella monta vuotta. Oli erittäin kiva nähdä pitkän tauon jälkeen. Kun kuulit mun kirja projektista niin tuli kommentti joita olen muutaman kerran kuullut aikaisemminkin. Hän kertoi että tuo on luonnollinen jatkumo mun tekemiselle kun kuuli mitä on tulossa. Bile muistelmia vuosien 1994-2015 väliseltä ajalta ja paljon muuta extraa mukana.

Taistelu väsymystä vastaan hävittiin siinä klo 01 tienoilla. Ei vaan pysynyt silmät oikein auki enää. Katsoin viisaammaksi lähteä nukkumaan. Aamun aikainen herätys verotti hereillä pysymistä. Kävelin sitten kotiin vähän reilu 3 kilometriä, ylitin itseni jo sillä että lähdin kävelemään tuota kotimatkaa.

Paikassa olin tänä iltana ensimmäistä kertaa ja viihdyin hyvin vaikka väsymys oli sietämätön koko illan ajan, sain taisteltua yhteen asti ennen kun oli pakko luovuttaa. Paikka oli siisti ja hyvän kokoinen bileille. Ainoa mikä varmaan bilekansa mielestä haittaa täällä käymistä on heidän mielestään syrjäinen sijainti. Kun sattuu paikassa olemaan itseä kiinnostava bile tulevaisuudessa niin varmasti tulen uudestaan paikalle. Henkilökunta erittäin palveluhenkistä ja mukavan oloista niin kuin pitääkin olla. Suosittelut paikalle.

Koko illan musiikkitarjonta toimi omalla kohdalla hyvin.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei mukana

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp pres. Diffas & Raver @ Bar 69 Lahti 11.03.2017
  2. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  3. Bass Game w/ Coming Soon @ Katu Klubi Lahti 10.02.2017
  4. Finrg Pres. The Wedding Jatkot @ UG Lahti 02.04.2017
  5. Finrg Pres. The Wedding @ Katu-klubi Lahti 01.04.2017