Ravenation – Synergetic Chapter II @ Manala / Botta Helsinki 11.02.2017

Tupla bileviikonlopun toinen etappi. Ensimmäistä kertaa näissä bileissä ja legendaarisella Bottalla. Käytiin kaverilla etkoilemassa kuuntelemassa eirttäin helmiä c-kasetteja. Hieno viikonloppu takana.

 

Noin klo 16.40 liikkeelle lähes jopa ajallaan, tänään vain 11 minuuttia myöhässä. Kevabin kautta kohti Helsinkiä etkoilemaan. Tutusti pysähdys Nelos etapilla. Klo 19 pintaan etkoilu mestoille. Kuunneltiin ostettuja c-kasetteja 90-luvulta. Sekalaisia nauhoituksia ja Unity tallenteita. Oli kyllä semmoista nostalgiaa tarjolla että kelpasi kuunnella ja nauttia.

Etkoilu mestoilta pois kohti bile mestaa klo 21.30 ja parkkipaikan metsästämisen jälkeen bile mestoille 22.15. Alakerrassa tarjottiin trancea ja yläkerrassa oli Techno 303 stage. Yläkerta oli kyllä niin techno luolan näköinen. Paikat näytti erittäin hyvältä.

Klo 22.00 Main stage. Miikka L. Todella loistavaa trance saundia tarjolla heti alkuun. Biisi bongaus setistä. Delerium – Silence. Versiota en lähde arvailemaan. Oli aivot jäässä koko illan. Todella ansaitut aplodit setin jälkeen.

Klo 22.30 Techno 303 stage. Albert Williams aloitti koko illan kestävän techno tarjonnan yläkerrassa.

Tänään oli paikalla todella paljon tuttuja heti alusta lähtien. Ensimmäiset jo lipunmyynnissä. Kinderi, oli kiva nähdä pitkän tauon jälkeen. Kaikille juttusilla käyneet kiitoksia juttu tuokioista.

Klo 23.00 Main stage. Scott Envy. Laadukasta trancea soitossa. Soitto toimi erittäin hyvin omalla kohdalla. Biisi bongauksia setistä. Armin van Buuren ft. Susana – Shivers (Alex M.O.R.P.H. Remix).

Valo setup ja niiden käyttö oli tänään erittäin hyvin osaavissa käsissä. Sama juttu visuaalien kanssa. Laatu työtä molemmilta. Valot oli kyllä extra hienot!!

Tänä iltana oli ennakkoon vaikeus ollakko alhaalla vai ylhäällä fiilistelemässä. Alhaalla trancea ja ylhäällä technoa. Illan trancet liimasi kengät lattiaan. Taisin käydä ylhäällä kaksi kertaa illan aikana. Heti alussa ja toisen kerran klo 02 pintaan. Niin ja kerran etsimässä hovi kuskia.

Tritonilla oli kunnon bile fiilis päällä tänä iltana. Oikea ikiliikkuja illassa. Ilopilleri. Miikka L ja Scott Envy soitosta välittyi tanssilattialle mahtavan hieno soitto fiilis.

Hassu sattuma tälle viikonlopulle. Ensinnäkin pitkästä aikaa tupla bileviikonloppu. Eikä siinä vielä kaikki. Molempina iltoina ensimmäistä kertaa paikalla illan bileissä. Vielä sekin että tänä viikonloppuna tuli kaksi uutta bile mestaa myös kohdalle. Tämmöistä ei varmaan ole käynyt koskaan bile urani aikana. Hieno viikonloppu takana.

Klo 00 Techno 303 stage. Tekla. Tämä setti meni ihan täysin ohisektoriin kun trance saundi piti minut tiukasti Main stagella

Tänä iltana oli bileen ikä keskiarvo paljon korkeampi kun vertaa perjantain tapahtumaan. Tuttujen määräkin oli korkeissa lukemissa. Kannu mies mestoilla tavattu.

Klo 00.30 pintaan Main stage. Manuel Le Saux. Huh huh mitä trance saundia kaveri soittikaan. Aika massiivista trancea soitossa. Biisi bongauksia setistä. Manuel Le Saux – The right direction. Andain – Beautiful things. Eric Prydz – Opus. Tämän biisin tunnisti Above & Beyond saundiksi. Sain vähän apuja ja sain biisin tietoon. Kiitos avusta Kajis. Above & beyond – Sun and moon.

Kiitoksia Kouvolan suuntaan vesipullosta. Tuli tarpeeseen. Tanssilattialla oli iloisen näköistä bilettäjää tanssimassa. Nauttivat silminnähden tästä hetkestään tanssilattialla.

Todella sopivan kokoinen paikka pitää bileitä. Kaksi kerrosta mahdollistaa kahden eri tyyppisen genren soittamisen tapahtumassa häiritsemättä toisiaan. Ensimmäistä kertaa paikassa ja se teki vaikutuksen. Main stagella dj mukavan lähellä tanssivaa yleisöä. Sen verran oli tehty rakoa ettei örveltäjät pääse häiritsemään soittoa. Paikkaan sai mukavan intiimin tunnelman aikaan.

Illan ainoa biisi bongaus Techno 303 stagelta. Kuulosti niin filterheadzilta tämä biisi ja sitten se varmistuikin biisiksi Tomaz vs Filterheadz – Sunshine. Loistobiisi! Toimii tähän kohtaan erittäin hyvin.

Kajis nähty paikalla. Vaihdettiin kuulumiset. Kiusasin häntä erään yllätyksen kanssa jota en ole päässyt vielä toteuttamaan. Löin vettä myllyyn enkä kertonut asiasta enempää. Keskusteltiin tulevista mahdollisista yhteistyökuvioista. Toivotaan että juttu etenisi. Aika näyttää.

Klo 02.00 Main stage. Tempo Giusto. Hyvää trance saundia soitossa. Sen noin 45 minuuttia mitä kerkesi kuulemaan. Tämän setin aikana aika kului synttärisankarin yllätyslahja idean järjestelyihin. Ostettiin kimpassa sankarille Albert Williams vinyyli jota oli kaupan tapahtumassa.

Synttärisankari oli hieman hämillään kun porukalla vietiin vinyyliä kera lahjoittajien nimillä. Tuntui olevan mieluinen lahja. Kaikkea sitä välähtää mieleen ja kerrankin oikeaan aikaan.

Etkoilla oli kisa kenellä on suurin puhelin ja voittaja oli aivan selvä, ei tarvittu edes mittaa vaan silmämääräinen arvio riitti tässä tapauksessa.

Klo 02.45 pois paikalta kohti kotia.

Ensimmäistä kertaa tänään bilemestassa ja siellä järjestetyssä bileessä. Vetää 23 vuotta bileitä kiertäneen reivaajan aika sanattomaksi. Olisi pitänyt revetä kahteen paikkaan samaan aikaan. Enemmän tuli aikaansa vietettyä alhaalla trance merkeissä. Ilta hipoi kyllä täydellisyyttä, niin hienosti oli kaikki asiat hoidettu. Kolme peukkua kahden peukun asteikolla. Viihdyin todella hyvin paikalla. Todella iso kasa kiitosta tästä kohtaa illasta!!!

Nyt on sitten viimein käyty Botta / Manala legendaarisissa tiloissa. Paikka toimii todella hyvin. Vielä erityismaininta valojen käytöstä, toimi ja oli näyttävää niin kuin pitääkin olla.

Ulkomaiset vieraat Scott Envy ja Manuel Le Saux soittivat parasta saundia illassa.

Ethän unohtanut seuraavaa ravenation tapahtumaa? Täällä lisää infoa https://www.facebook.com/events/705736069602770/

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei ollut mukana

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Ravenation – It’s All About Classics @ Manala/Botta Helsinki 03.06.2017
  2. Ravenation – Black @ Botta Yläkerta Helsinki 12.01.2018
  3. Mr. Triton’s 40th Birthday Party @ Botta Yläkerta Helsinki 25.11.2017
  4. Ravenation – Christmas Party @ Y31 Helsinki 15.12.2017
  5. Hideout – We Are – Day One – ValoJani @ Botta Helsinki 25.05.2018