Ravenation – Black @ Botta Yläkerta Helsinki 12.01.2018

Tämä ilta oli teknon ja acidin. Bottan yläkerta paikkana joka toimi hyvin tarkoitukseensa. Hieno ilta hienon tekno musiikin merkeissä pääosin. Tämmöistä lisää!

 

Melkein kerettiin oven kahvaan kiinni klo 22 aikaan. Tänään vähän venähti paikalle tulo että “vasta” 15 minuuttia myöhässä paikalle. Olisi halunnut kuulla Sasha F soitannan ihan ensi biiteistä lähtien mutta ei tänään niin käynyt.

Klo 22 Sasha F Special tekno set. Ensimmäinen soittaja illassa. Erittäin nautinnollista tekno saundia oli soitossa. Oli havaittavissa outoa polvien notkumista illan aikana useampaan otteeseen. Sasha F:n teknot maistui erittäin hyvin. Setti soitettiin vinyyliltä. Taito niin vinyylin kuin teknon soittoon oli tallessa.

Savua oli hetkittäin tupa täynnä joka kuuluu illan henkeen. Tuli ihan vanhat Lahden Nuutin ajat mieleen savun määrän suhteen. Nuutissa lähes aina savua sen verran että et nähnyt eteesi puolta metriä. Tuli vaan muistikuva menneisyydestä.

Pari biisi bongausta setistä. Jeff Mills – The bells. Dynamo city – One night in Hackney.
Tänä iltana oletuksena ei varmaan tule paljoa biisi bongauksia. Tekno ei ole niin tuttua että sitä tuntisi kovin monen biisin verran. Mutta illan aikana ilokseni sain huomata että muutaman biisin tunnistin illan seteistä.

Klo 23:30 Indigo. Hieman erilaista tekno saundia kehiin. Astetta rauhallisempaa teknoa kehiin. Vinyyliltä soitettu tämäkin setti. Pari biisi bongausta setistä. Jeff Mills – The bells. Drax Ltd II – Amphetamine.

Huomaa jo porukasta paikalla, on sen verran “outoa” porukkaa eikä niin paljon tuttuja illassa kuin yleensä. Ilo huomata että oli nuorempaakin väkeä mestoilla paikalla. Nuoret ei muuta kuin rohkeasti vaan käymään tämmöisissä erikois illoissa. Laajennatte musiikillista näkemystänne ja tiedä vaikka löytyisi uusia musiikillisia ulottuvuuksia. Suosittelen lämpimästi.

Visuaalit olivat illassa sopivan häröjä mutta todellakin toimivia illan teemaan. Yksinkertaisesti toimiva ratkaisu. Teknoa, savua ja strobo vilkkumaan ajoittain ja savua runsaasti niin mitä sitä enempää tarvitseekaan.

Klo 01:00 Tekla b3b Forehead b3b Bastu. Laadukasta tekno saundia soitossa. Tässä setissä sukellettiin vanhan liiton saundiin vahvasti. Soitettu saundi maistui hyvälle, tykkäsin.

Onnistuin bongaamaan pari biisiä setistä. The hypnotist – The house is mine. The KLF – Make it rain. Tämä biisi tunnistettiin KLF tuotannoksi sekunneissa. En ole koskaan kuullut biisiä bileissä, kiitos tästä hienosta kokemuksesta.

Klo 02:30 Endless hate acid live 2.0. Hyvää saundia lähti siitä raudasta joka pöydälle ja ympäristöön oli tuotu. Siitä lähti hyvää saundia irti. Viimeinen tunti live saundin merkeissä. Oli asiantuntevaa bilettäjää paikalla jotka tunnistivat biisejäkin ja äänentaso tanssilattailla nousi ilosta hetkittäin. Oma fani kuntansa tällekin soitolle. Minusta taisivat saada yhden fanin lisää…

Pois paikalta vähän ennen pilkkua. Hieno ilta oli. Nautin olostani.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2463-ravenation-black

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Kevään 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hideout – Day 3 @ Botta Yläkerta Helsinki 24.11.2018
  2. Ravenation – It’s All About Classics @ Manala/Botta Helsinki 03.06.2017
  3. Hideout – We Are – Day One – ValoJani @ Botta Helsinki 25.05.2018
  4. Ravenation – Synergetic Chapter II @ Manala / Botta Helsinki 11.02.2017
  5. Mr. Triton’s 40th Birthday Party @ Botta Yläkerta Helsinki 25.11.2017