Ravenation 2 Years Anniversary @ UG Espoo 27.10.2018

Nyt ei tiedä mistä aloittaisi kun pää on niin täynnä positiivista energiaa näistä bileistä. Ilta oli täydellinen. Kuvagalleriani bileistä kertonee sen viimeistään. Viihdyin erittäin hyvin illan menossa.

 

Tänään poikkeuksellisesti olin liikkeellä yksin ja juna kuljetti minut Helsinkiin. Yötä pk-seudulla. Bileet alkoi aikaisin ja loppui myös bilettäjän prime time aikaan ennen aikojaan. Mutta se sopii hyvin itselle.

Oli pientä etkoilu toimintaa tänä iltana. Tätä laatua ei ole hetkeen ollutkaan. Käytiin syömässä kebab annos ennen bileisiin menoa. Ei ollut Lahden laatua annos mutta nälkä lähti. Vaikeuksien kautta voittoon sanotaan, kolme maalaista isolla kirkolla seikkailemassa, siitä ei yleensä seuraa hyvää mutta löydettiin lopulta paikalle, hyvä me!

Paikkaa kun lähestyttiin niin näytti rakennus aika creepilta ulkoapäin. Talo oli jo mukana halloween hengessä. Sitten löytyi sisääntulo paikkaan jossa bileet olivat. Paikka itsessään huokui vahvasti halloween henkeä myöskin. Oli saatu dekotettua paikka todella hienoksi teeman hengen mukaan, criipilta.

Kello taisi olla aika lähellä ilta kuutta kun pääsimme perille. Harmittaa kun Joel J settiä ei kuullut ihan alusta asti mutta hyvä näinkin että kuuli osan setistä että sai vähän tuntumaa mitä on ollut soitossa. Sen mitä kuuli setistä niin soitossa trance saundia isolla sydämellä.

Klo 18.30 Sergei Shkuroff. Eetteriin erittäin creeppia teknosaunida soittoon. Todella hyvin tilanteeseen sopivaa soittoa. Sergei taitaa teknon salat, useamman tekno setin kuullut kaverilta ja olen todella tykännyt niistä ja voin antaa vahvan suosituksen. Kolme peukkua kahden asteikolla Sergein tekno setille.

Biisi bongauksia setistä. Bedrock – Heaven scent tekno versio. Tänään tämä biisi bongattiin keskiarvoa hitaammin. Olin toisella puolella ja kuulin biisin ja totesin että tutun kuuloinen biisi mutta ei saanut heti biisiä bongattua. Matkalla dj kopille jossa olisi kysynyt biisin nimen niin tulikin mieleen ja jäi vaan biisin varmistaminen dj:ltä. Underworld – Born slippy tekno versio.

Kaveri tarjosi minulle tölkin harmaata vettä omista juomistaan, maistui hyvälle pidemmän tauon jälkeen, kiitos kovasti.

Klo 20 Tornado. Nyt oli soitossa todella laadukasta trance saundia. Sen huomasi myös soittajan fiiliksiksistä jotka olivat katossa, näkee että tästä nautitaan. Biisi bongauksia setistä. Oceanlab – On a good day. 8 wonders – The morning after (The Thrillseekers remix). Solarstone – Solarcoaster (Midway mix) .Veracocha – Carte blanche.

Pulser – My religion. Tätä biisiä luulin jo aikaisemmin setissä kuulleeni mutta Kuuntelin biisit peräkkäin ja on aika saman henkisiä biisejä mutta on niissä eroja joihin rupean syventymään että tulevaisuudessa tunnistaisin biisit ilman apuja. Bongauksia lisää. Super8 – Suru. Ralphie B. – Massive  The thrillseekers – Synaesthesia. Tornado soitti loistavaa trance saundia setissään.

Ihmetellyt miksi yleisesti aikaisin alkavat UG kemuihin porukka tulee mestoille “normaaliin” aikaan ja ihmettelevät ehkä kun bileet loppuu “kesken”. UG kemuissa yleensä on omat juomat sallittuja. Miksi ette tulisi bile paikalle aikaisemmin koska se ei käytännössä maksa yhtään enempää että juotko juomiasi kotona vai bile mestalla? Bile mestalla saattaa olla parempi meininki?

Klo 21 Mark Ember. Hyvän kuuloista trancea soitossa. Jokunen biisi bongaus. Lost tribe – Gamemaster. Super8 & Tab – Helsinki scorchin’. Rank 1 – Airwave versiointi. L.S.G. – Netherworld (Vinyl cut). Way out west – Killa (Orkidea remix) Tämäkään setti ei tehnyt poikkeusta illan line upiin tähän asti. Laadukasta saundia soitossa. Tämä setti trancea vahvasti.

Klo 22 Miikka L. Olen odottanut tätä settiä koko illan. Odotuksissa nopeatempoista trance saundia isolla sydämellä tämäkin setti. Setti oli tosi energistä trance tykitystä, unohtamatta klassikoita. Silkkaa parhautta. Muutama biisi bongaus setistä. Dutch force – Deadline. Craig Connelly – The universal. The chemical brothers – It began in Africa versiointi.

Bile porukka oli kiitettävästi pukeutunut halloween teeman mukaisesti. Paras asu palkittiin. Setin päätteeksi rupesi soimaan Kikka – Apinamies. Oli aika julistaa illan paras asu kilpailun voittaja. Voittajaksi julistettiin Batman, suoraan Gotham citystä. Kun tämä apinamies biisi alkoi soimaan niin eteen tuli joraamaan gorilla ison banaaninsa kanssa. Hyvä ylläri.

Klo 23.15 Scott Envy. Tässä setissä oli energiaa vaikka muille jakaa. Soittaja oli ihan liekeissä, soitto fiilis näkyi tanssilattialle. Todella hieno setti. Hard housea ja trancea soitossa. Todella kova setti oli kyllä!

Muutama biisi bongaus setistä. Binary finary – 1998 versiointi. Hyperlogic – U got the love versiointi. John O’Callaghan ft. Audrey Gallagher – Big sky versiointi. Lisa Lashes – Warrior. Robert miles – Children Hardimpi versio. Joku biisi soi tässä setissä johon oli lainattu 8-bit nintendon Mario bros pelistä pieniä pätkiä.

Tänä iltana oli luxusta päästä ajoissa yö paikkaan kun bileet eivät jatkuneet hirveän myöhään. Tänä iltana pitkän tauon jälkeen näin kiksukarvaa, todella iso peukku tälle suoritukselle.

Porukka tanssi antaumuksella koko illan ajan vaihtelevalla kokoonpanolla. Oli iloinen yllätys kun annoin netti sisältöni linkkejä olevan käyntikortin niin sain kuulla että hän on lukenut blogiani aikaisemmin. Iloinen yllätys nuoremmalta bilettäjältä.

Kannu mies olisi viihtynyt punaisissaan tuolla punaisen valon loisteessa. Esimerkiksi pikku kakkosen paidassa.

Tänä iltana oli ennätysmäärä ihmisiä jotka tunnisti minut ja tuli muutaman sanan vaihtamaan. Kiitoksia tästä kovasti.

Klo 00.51 MantZo. Sitten puristettiin viimeisetkin mehut porukasta pois. Muutama biisi bongaus setistä. John O’Callaghan ft. Sarah Howells – Find yourself. Klo 01.16 PPK – Resurrection. Illan viimeisiä vietiin. Prodigy – Voodoo people versiointi.

Niiltä osin mitä kuulin settiä niin oli illan teemaan sopiva, dj hoitaa homman, porukkaa tanssilattialle ja soittaa niin hyvää musaa että tanssilattialta poistutaan vain vessaan viimeiseen asti venytellen ja juomaan että pysyy nestetasapaino kunnossa. Tässä illan soittajat onnistui todella hyvin.

MantZon setti jäi liian vähälle huomiolle mutta oli pakko lepuuttaa jalkoja että selvisi majapaikkaan vielä siirtymään. Jalat oli jo tässä vaiheessa aika hellänä.

Tänä iltana kaikki soittajat soittivat omaan makuun sopivaa musiikkia koko illan ajan. Ihan vakavalla naamalla voi sanoa että bileiden arvosana on 11 kympin asteikolla. Niin paljon porukkaa täysin fiiliksissä musiikin ansiosta. Se positiivisuuden määrä, sitä oli enemmän kuin tarpeeksi siihen tilaan. Positiivisuutta suorastaan tihkui katosta…

Paikka toimi tarkoitukseensa paremmin kuin hyvin. Porukka oli erittäin hyvällä positiivisella fiiliksellä liikkeellä. Soittajat soittivat niin hienoja settejä joita ei oikein pysty laittamaan paremmuusjärjestykseen. Eikä ole tarvetta. Illan kaikille soittajille jaettu ykkössija. Paljon kiitoksia ketkä tekivät tämän illan mahdolliseksi. Nautin todella täysin siemauksin illan fiiliksestä.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2480-ravenation-2-years-anniversary-halloween-ug

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa. Olen jo loppusuoralla bile muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Kirjan teksti on siirtynyt oikolukuun ja sivuntaitto vaiheeseen.

Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2019 alkuvuoden aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Ravenation – Scott Bond – Return Of The Legend @ Y31 Helsinki 29.03.2018
  2. Ravenation – Black @ Botta Yläkerta Helsinki 12.01.2018
  3. 16 Years Of Finrg @ Nosturi Helsinki 31.03.2018
  4. Säde 20th Anniversary @ Ääniwalli Helsinki 11.05.2018
  5. Ravenation – Christmas Party @ Y31 Helsinki 15.12.2017