Ravenation – Christmas Party @ Y31 Helsinki 15.12.2017

Ensimmäiset ja ainoat pikkujoulut tälle vuodelle. Hyvin oli valikoitunut juhla kyllä. Täydellinen ilta kyllä. Musiikki toimi koko illan ajan. Hyvä näin.

 

Klo 19 alkoi illan juhlinta pre party henkeen ja virallisesti klo 20 aukesivat ovet illan juhlaan. Selvittiin paikalle aika hyvin ovien avaamis aikaan. Hämäläinen oli sen verran hidas tänään että jäin tässä kuussa jo toisen kerran ilman piparia. Tai en ole ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Ensimmäisen tunnin viihdyttäjät olivat Housemotion kaksikko. Muutama bongattua biisiä setistä. Daft punk – Around the world. Gat decor – Passion. The shapeshifters. Setin lopetus biisi oli sanalla sanoen hämmentävä!! Paljon tuttuja jo pre party osiossa. Sama tilanne jatkui koko illan ajan.

Klo 20 Milla Lehto / C.A.T. Setin ensimmäinen tunti mentiin Millan “mörkö” teknon merkeissä ja toinen tunti C.A.T psyke saundin merkeissä. Maistui.

Muutama blogini lukija kävi juttusilla. Aina löytyy aikaa edes pieni hetki jutella. Vaihtelee niin paljon tilanteen mukaan. Kiva jutella blogin lukijoiden kanssa ja vastailla heidän kysymyksiinsä.

Klo 22.00 Miikka L b2b MantZo. Trance oli nyt sitten soitossa. Biisi bongauksia. Above & Beyond – Thing called love. Robert Miles – Fable (Lepi remix). Slusnik luna – Sun versiointi. Tämän biisin tunnistamiseen tarvitaan yleensä vain sekunteja. Hienoa trance saundia soitossa. Hyvä lämmittely illan ulkomaan artistia varten. Uusia tuttavuuksia illassa ja vanhempaakin bille väkeä ketkä eivät niin ahkeraan käy enää bileissä mutta harvakseltaan sentään vielä.

Klo 23.30 Signum. Kaverilta heti alkuun hienon kuuloista trancea. Tutun kuuloisia biisejä vaikka ei tarpeeksi tuttuja että pystynyt bongaamaan esiintyjän. Biisi bongauksia setistä. Planet Perfecto – Bullet in the gun versiointi. Signum ft. Scott Mac – Coming on strong. Tiesto – Just be. Super8 & Tab – Helsinki scorchin’.Tämä biisi tunnisti myös hyvin nopeasti.

Tunti mennyt todella hujauksessa, aivan loistavaa trance saundia ollut soitossa isolla sydämellä. Katsotaan mitä on jälkimmäisellä tunnilla tarjolla. Lisää biisi bongauksia: Atb – 9pm till i come. Lost tribe – Gamemaster. John O’Callaghan ft. Audrey Gallagher – Big sky. Motorcycle – As the rush comes. Että biisi osaa olla julmetun hieno!! Signum soitti todella kovan Past, Present & Future setin. Tykkäsin isosti.

Tänä iltana tapahtui harvinainen juttu. Minua pyydettiin tanssimaan, arvostan pyyntöä mutta pakit piti antaa kun minulla on jalat kuin puupökkelöt joilla ei todellakaan pysty tanssimaan. Anteeksi tästä mutta se on vaan geeneissä ettei mua ole luotu tanssimaan. Luka, nyt et ole enää ainut nainen kenelle olen antanut tanssi kutsuun pakit. Minä tanssilattialla? Se olisi rumaa katsottavaa.

Minulle tarjottiin lonkero. Kiitos siitä, maistui hyvälle luovan tauon jälkeen. Vajaa viikko sitten synttäreiden kunniaksi viimeksi. Yritin väittää vastaan että olen autolla liikkeellä vaikka en itse aja niin minusta puristettiin tuo tieto ulos että en aja itse ja olin umpikujassa.

Klo 01.30  Triton b2b Neon b2b Proteus. Tältä kolmikolta odotan todella timanttista saundia soittoon trancen saralta. Setin alussa jonkinlainen intro kehiin alussa. Biisi bongauksia setistä. Rank 1 – Airwave joku ihan outo versio. Hädin tuskin tunnisti biisiä. RMB – Love is an ocean (Stephenson remix). Paul van Dyk – For an angel. Lange – Kilimanjaro. Envio – Touched by the sun. Quench – Dreams. Markos – Temptation. Hemstock & Jennings – Mirage of hope. BT – Flaming june. PPK – Resurrection. Lisää bongauksia. Energy 52 – Cafe del mar. BBE – Seven days and one week. Union Jack – Two full moons and a trout. DuMonde – See the light.

Täydellinen ilta on ollut kyllä. Tältä porukalta voi odottaa täydellistä iltaa. Se me saatiin. Ne ainoat mutta täydelliset pikkujoulut. Kannatti tulla kauempaakin.

Tänään oli ajokeli todella karsea molempiin suuntiin. Mutta pääasia että selvisi paikalle ja sieltä kotiin yhtenä kappaleena. Koko viikon ajan taistelin flunssaa vastaan joka yritti tulla kylään. Mutta loppujen lopuksi kaikki hyvin ja pääsin lähes täysin kunnossa paikalle. Ihmeen hyvin jaksoi väsymystä väistellen olemaan paikalla pilkkuun asti tällä kertaa. Sen verran timanttista saundia oli soitossa loppuun asti että.

Kiitoksia uusille ja vanhoille tuttavuuksille illan juttu tuokioista. Kiitos myös nestetasapainon ylläpitoon osallistuneille. Iloisen näköistä bilettäjää oli paikalla. Niin kuin pitääkin, hyvällä fiiliksellä iltaan. Kiitos Ravenation.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta.

https://klubitus.org/gallery/2460-ravenation-christmas-party

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https:// www.facebook.com/groups/8822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoa missä mennään. Kevään 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Ravenation – It’s All About Classics @ Manala/Botta Helsinki 03.06.2017
  2. Mr. Triton’s 40th Birthday Party @ Botta Yläkerta Helsinki 25.11.2017
  3. Ravenation – Synergetic Chapter II @ Manala / Botta Helsinki 11.02.2017
  4. Hideout – Rave Now @ The Circus Helsinki 05.05.2017
  5. Club Interface @ Ravintolalaiva Wäiski Helsinki 18.11.2017