Rave Cult #1 @ Mayday Lahti 20.08.2016

Uusi bile idea Lahteen. Onnistunut startti bileelle. Väkeä oli mukavasti paikalla. Erilaista tanssimusiikkia tarjolla ilman EDM höysteitä. Basso musiikkia, tekno, trance, house, drum’n’bass saundeja kuullaan varmasti tulevaisuudessakin. Tänä iltana oli vieraita Colombiasta asti.

 

Tänä iltana kuultu house, rumpubasso, tekno ja trance saundia. Koko illan soitettu saundi toimi omalla kohdalla erittäin hyvin. Oli illassa setin verran vinyylisoittoa jota arvostan todella näinä päivinä.Tänä iltana oli Lahdessa paljon tapahtumia illassa.

Paikka oli muuttunut sitten viime käynnin. Vessat olivat rempattu, nyt oli ilo käydä siellä.

Oli pientä säätöä ennen kuin saatiin laitteet haluttuun tilaan ja musiikki soimaan. Mutta kuten tiedetään säätäminen on tärkeää. Klo 20.10 pintaan saatiin soitto toimimaan. Ilta alkoi siitä. Soitto aikataulu koki muutoksen kesken illan.

DJ TJS Klo 20.10 tienoilla aloitti illan soitannan. Housen maailmoissa liikuttiin ensimmäisessä setissä. Biisi bongaus setistä. Snap – The power uusio versio.

Tälle bileelle ei tullut sitä ensimmäisen bileen kirousta oikeastaan ollenkaan. Yleensä ensimmäiset bileet ei ole yleisömenestys vaikka kuinka tekisi tekniikan hyvin, muutenkin kaikki olisi ok niin väkeä ei välttämättä ole paljoa. Kun väki ei vissiin uskalla lähteä aivan uuteen bileeseen käymään. Täällä väkeä riitti. Tätä bilettä oli mainostettu pitkään netissä.

Illan vieras Semitone on Colombiasta asti saapunut suomeen ja lahteen. Mitä ennakkoon kuuli kaverista niin sai todeta että kaikki kuultu oli oikeassa. Kaveri oli tosi vaatimaton, rento ja hyvä tyyppi. Hänet otettiin hyvin vastaan kanssa bilettäjien toimesta. Uskoisin että kaveri sai hyvän mielikuvan Suomesta ja Lahden yöelämästä. Muutaman sanan vaihdoin kaverin kanssa.

Klo 21.25 ensimmäiset rohkeat tanssijat lattialle. Paikassa oli todella kuuma jo ennen sitä hetkeä kun väkeä on reilummin paikalla.

Klo 22.08 DJ Destroy. Kotikulmilla soittelemassa. Tutusti rumpubasso saundia laatutakuulla. Todella loistokasta saundia soitossa. Tykkäsin.

Klo 23 pintaan hyvin väkeä paikalla. Ei näy kävijäkatona täällä tänään tapahtumien paljous. Pari muuttujaa puolenyön aikaan sai bileen järjestäjä kuulla täysin puun takaa.

Kanssa bilettäjä muisti minut pitkän ajan takaa.

Hyvin saatu mahtumaan kohtuu pieneen tilaan 3 Pioneerin cd soitinta ja pari vinyylisoitinta, kompakti ratkaisu joka toimii hyvin.

Klo 00 pintaan Delta F. Hän soitti niin mukavan makoisaa tekno saundia vinyyliltä, kyllä maistui. Ei biisi bongauksia.

Tämän setin aikana Miika Kuisma saapui paikalle. Sain kuulla Miikan suunnitelman mitä oli soiton suhteen. Ei kuullema liikoja säästellä. Hyvä niin, kaikki heti peliin. Hyvää trancea odotettavissa.

Klo 00.45 Miika Kuisma. Trance saundia parhaimmillaan mun korvaani. Tanssilattia tykkää vihellyksistä ja huudoista päätellen. Porukkaa ollut hyvin tanssimassa koko illan ajan. Setin viimeinen biisi Ferry Corsten – Beautiful. Versiosta ei tietoa.

Amman pikkujoulumekko nähty Lahden yössä. Amma hei, tarkista onko oma uniikki kappale tallessa.

Loppuvaiheessa on todella tuskaisen kuuma paikassa.

Klo 01.37 Semitone Colombiasta. Tiukkaa rumpubasso saundia soittoon. Hyvää saundia.

Ennen klo 02 tuli hätäinen lähtö kun olin kaverin kyydillä menossa kotiin. Kaveri jatkoi vielä matkaansa pois Lahdesta etten viitsinyt jäädä aiheuttamaan viivästystä aikatauluun. Tänään ei kyennyt vaikuttamaan aikatauluihin. Mutta sopivan pitkään kykeni olemaan paikalla. Kiitos Delta F kyydistä kotiinpäin. Mahdollisti pidemmän paikalla olon. Kiitos TJS että pääsi pelipaikalle kyydillä.

Tänä iltana kuvat voivat olla hieman erilaisia kun vaihteeksi oli jäänyt ei niin hyvin bile käyttöön sopiva linssi kameraan viime käytön jäljiltä. Mutta vaihtelu virkistää kuullema?

Oli loistava aloitus tapahtumalle. Oli vähän epävarmaa pääseekö paikalle ollenkaan mutta asioilla on tapana järjestyä. Aivan mielettömän hieno idea tarjota erilaista tanssimusiikki tarjontaa laajalla pohjalla. EDM free. Nuorempi väki ja uteliaat persoonat tulkaa ihmeessä paikalle fiilistelemään hitusen erilaista tanssittavaa musiikkia.

Rave cult # 2 on 05.11.2016 Lahdessa. Tarkempaa tietoa lähempänä ajankohtaa. Suosittelen lämpimästi tapahtumaa. Homma pelaa hyvin.

Blogi numero 400 tulee piakkoin täyteen.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2418-20816-rave-cult-1-semitone-col-miika-kuisma-delta-f-tjs-destroy

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Biisi bongauksista sen verran että jos biisin perässä ei ole version nimeä se saattaa johtua siitä että en ole saanut tietooni biisin versiota. Yleensä kirjaan ylös esittäjän ja biisin nimen  pelkästään. Biisin versio on perässä jos olen saanut tunnistettua sen.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp w/ Swoosh @ Mayday Lahti 08.10.2016
  2. Chicago Stomp 1v Synttärit @ Mayday Lahti 03.09.2016
  3. Chicago Stomp! w/ Amo R @ Mayday Lahti 04.02.2017
  4. Chicago Stomp w/ Allan Castellanos @ Mayday Lahti 27.05.2017
  5. Chicago Stomp w/ Kajis @ Mayday Lahti 15.04.2017