Rave All Night! @ Twenty One Tampere 27.04.2018

Taas vanha juttu, näin bile infon enkä osannut olla pois täältä. Tampereella tapahtuu kiitettävän usein kaikenlaista tapahtumaa konemusiikin saralla. Tätä iltaa on odotettu todella. Odotus arvoissa paljon hyvää ysäri saundia joista ei välttämättä paljoa irtoa biisi bongauksia.

 

Ilo myös huomata että olen tänä 4 kuukauden aikana käynyt tampereella yhtä monta kertaa kuin kolmena viime vuonna yhteensä! Hienoa Tampere, tulen jatkossakin käymään tampereen bileissä, erityisesti vanhan liiton saundin bileissä.

Mun arvaus paikan sijainnista ei heittänyt paljoa, vain yhden kerroksen verran. Veikkasin että paikka on yläkerrassa mutta paikka olikin saman rakennuksen katutasossa. Klo 22.15 paikalle sisään. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Ensimmäistä kertaa paikassa tällä nimellä, viimeksi kun on täällä käynyt niin oli toisella nimellä.

Illan musiikillinen kattaus illassa oli vanhan liiton rave & techno classics. Sitä laatua tuutattiin oikein huolella ja tarpeeksi. Saundi oli koko illan ajan erittäin hyvin kohdallaan. Siitä huolimatta tuo rapsakka rave saundi lämmitti omaa mieltä eniten illassa.

Oletuksena alku illasta miettinyt että tuskin hirveästi tulee biisi bongauksia illasta mutta tuli niitä lopulta aika paljon. Nautin olostani jokaisella solulla klassikoiden merkeissä.

Ennen klo 23.30 tanssilattialla reilusti nostalgian nälkäistä väkeä tanssimassa. Hyvä se oli nostaa polvea vanhan saundin soidessa. Aikamatkailu kunniaan. Tämmöisiä bileitä vanhoille pieruille lisää että saavat vielä kankean kroppansa liikkeelle. Tulevat nauttimaan musiikista kuin silloin ennen muinoin.

Klo 23.42 yksi illan kovimmista klassikoista vaikka paljon soitettu muinoin bileissä. Age of love – Age of love. Ikiaikainen klassikko. Todella kova leka! Lisää biisi bongauksia. Aphex twin – Analogue bubblebath. DBX – Losing control. Underworld – Rez. Jaydee – Plastic dreams. Golden girls – Kinetic. Secret cinema – Timeless altitude.

Ilmainen vesi oli hieno juttu. Ei niin kiva juttu oli 2.5dl coca-cola pullon hinta, hintaa pullolle kertyi 5€. Edit. Tässä oli tapahtunut inhimillinen virhe, limun oikea hinta on 2,50€/pullo. Jos olisin tiennyt hinnan etukäteen olisi pullo jäänyt kylmä kaappiin odottamaan seuraavaa. Tulee limsalle hyvä litrahinta.

Puolenyön aikaan saundi muuttui rapeampaan rave saundiin. Omalla kohdalla parhaita hetkiä illassa. Näillä hetkillä sai kuulla pitkän tauon jälkeen bileissä Ramirez – Hablando.
Lisää biisi bongauksia illasta. Manix – Feel real good. Kicks like a mule – The bouncer. Tämä biisi edustaa saundillisesti suurinta musiikillista rakkauttani. I love it. Oikeastaan koko illan soitanta. Altern 8 – Hypnotic st8. Green velvet – Flash. Digital excitation – Pure pleasure. Cubic 22 – Night in motion.

Tänä iltana käytin soundhaundia. Osittain varmisteluun, osittain että sain biisin ylös kirjoittamatta sitä notepad luuriin. Tietenkin osittain myös uuden opiskeluun. Suorilta ilman apujakin bongasin monta biisiä illassa. Voi h*lvetti mitä saundia oli soitossa.

Väkeä oli hyvin paikalla joka oli aika varmasti soitetun musiikin perässä paikalla. Osa tanssimassa ja sitten porukka johon itse kuulun fiilistelee hillitymmin pöydässä kuultua musiikkia.

Vielä viimeinen puristus biisi bongauksia. Richie Hawtin – Minus / Orange. Tricky disco – Tricky disco. Quadrophonia – The wave of the future. Strike – U sure do.

Kannatti tulla paikalle lahdesta fiilistelemään erittäin hyvää musiikkia, vain sitä parasta koko illan ajan. Hammassärky oli vieraana eikä se tuntunut kivalta mutta pakko oli kestää.

Illassa oli kaksi veteraani dj:tä soittamassa. Kimik ja DCOM. Tästä kaksikosta Kimik on jollain tasolla tuttu nimi 90-luvun bileistä. Nimenä tuttu vuosien takaa. Mutta heillä oli kyllä tuntuma 90-luvun klassikoihin todellakin tallessa. Niin monta timanttista lekaa tuli soittoon illan aikana. Vinyyliä soitossa. Kiitos tästä illan soitoista, lämmitti vanhan reivaajan mieltä todella hyvin. Nautin jokaisesta sekunnista.

Erittäin hienoa huomata että Tampereella on tapahtumia reilulla kädellä ollut tänä vuonna. On tullut reissattua paljon sielläpäin tänä vuonna. Väsymys vei voiton tänäkin iltana koska tuota illan saundia olisi mielellään kuunnellut loppuun asti. Mutta piti varautua kahden tunnin kotimatkaan. Kiitos tästä hienosta illasta, paikka toimi hyvin tarkoituksessaan.

Edit. Limu pullon hinta oikaistu.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2471-rave-all-night-twenty-one-djs-dcom-kimik-free-entry

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

 1. C-4 Hard Explosion #3 @ Twenty One Tampere 21.12.2018
 2. Pumpkinhead Promotions Pres. Club Classics @ Twenty One Tampere 26.05.2018
 3. Club Spora – Finrg Label Night @ Gloria Tampere 14.12.2018
 4. Finrg – Red Rave @ Yo-talo Tampere 17.05.2019
 5. HUGcore Invaders w/ Carbon Based @ Club Tunneli Tampere 06.04.2018
 • 21

  Hei! Ravintolan puolesta kommentoin, että limujen pitäisi olla 2,50. Kassalla tapahtunut siis selkeästi joku sählinki. Pahoittelen suuresti, että veloitettiin sulta ylihintaa. Laita meille viestiä Facen kautta jos ja kun oot seuraavan kerran tulossa käymään, korvataan tämä virhe korkojen kera todella mielellämme.

  • http://kehto.fi/ Juha

   Sattuu sitä virheitä paremmissakin piireissä. Juoma korvasi pienen virheen ja teki sen varsin hyvin. Kiitoksia oikaisusta. Blogiin korjasin juoman oikea hinnan.