Pumpkinhead Promotions Pres. Club Classics @ Twenty One Tampere 26.05.2018

Tätä iltaa oli kyllä odotettu. Kun kuulee vanhan liiton klassikoita koko illan ajan niin olihan se päätös helppo tehdä lähdöstä tänne. Täydellinen ilta musiikin ja fiiliksen puolesta. Tupla bile viikonlopun toinen tapahtuma.

 

Hovikuski oli estynyt tänä iltana mutta onneksi lahdesta lähti Diffas tähän suuntaan ja mahduin mukaan niin aina bileet voittaa koti-illan. Meiltä meni ennätys pitkä aika siirtyä Lahdesta Tampereelle, 3,5 tuntia kaikkineen kotipihasta bile paikalle. Tämä ei ollut ainoa hitaus ennätys illassa. 1 km matkaan kävellen meni 40 minuuttia. Bile paikalta hotellille. Suoritus se oli tuokin. Sattuu sitä näemmä muuallakin kuin Turussa kaikkea outoa. Tässä ei ollut kyseessä sama henkilö. Se olisi ollut jo paha jos näin olisi ollut.

Matkalla keskusteltiin vanhoista ajoista, bileistä ja siihen kuuluvista jutuista. Vanhan liiton saundia soi autossakin kun matkaa tehtiin. Olin ensimmäistä kertaa Tampereen Omena hotellissa ikinä.

Meillä oli ihan aito tarkoitus keretä ennen bileitä etko tapahtumaan mutta kun saavuttiin paikalle niin etkoilut oli loppuneet jotain 10 min ennen meidän saapumista paikalle jälkeen klo 22. Mutta se oli hyvä että selvittiin paikalle.

Yksi meidän seurueesta jäi suustaan kiinni joka kohdassa kun tuli tuttuja vastaan hyvinkin pitkän ajan takaa. Jäätiin siihen yläkertaan istumaan ja pöydässä kävi porukkaa juttusilla. Heti kun sisään kerkesi niin kuuli tutun house biisin jonka on bileissä kuullut useampaan otteeseen vuosien varrelta. Luulen oletuksena että tänä iltana ei soi yhtään huonoa biisiä. Veikkaan että muutaman biisin saatan tunnistaa illassa. Paremmin kuin edellisen illan oldskool bileissä.

Ex Lahtelainen bileissä kävijä kävi pöydässä juttusilla. Muisti minut ja Diffaksen Lahden ajoiltaan omissa elementeissään. Vaikuttaa nykypäivänä Tampereella. Illan mittaan oli mukavia keskustelutuokioita.

Aloitetaan biisi bongaukset tästä. Freak Power – Turn on, turn in, cop out. Tämä biisi soi ylhäällä. Double 99 – Rip groove. Sanomattakin selvä että kaikki bongatut biisit ovat silkkaa timanttia.

Biisi jonka kuuli ylhäälle asti alhaalla soitettuna Stardust – Music sounds better with you. Aivan loistokas raita kaukaa menneisyydestä. Siirtyminen alakertaan viimein 23.40.

Oli ilo huomata että väkeä oli hyvin tullut paikalle. Jaksan vieläkin hehkuttaa tätä nuoremman sukupolven edustajia joita paikalla oli mukava määrä, niin että haluavat tutustua siihen musiikkiin jota meille fossiileille soitettiin tuoreena joskus muinoin jälkeen nuijasodan.

Tämä ilta toimii usean eri bile sukupolven kokoontumis ajona ja kohtaamisena. Sulassa sovussa kuten pitääkin tanssimassa tai muuten nauttimassa hyvästä musiikista. Lämmittää vanhan reivaajan mieltä tuo nuoremman väen kiinnostus vanhan liiton saundia kohtaan. Maaginen puoliyö ja täällähän on bileet. Paikat resonoi reilunpuoleisesti.

Illan soittaja kaarti alhaalla illan mittaan. Reima Kuukka aloitteli. Sitten vuoroon Jasse. Mr. Dali ja lopetus Mad Jay. Soittajat vanhoilla soittaja nimillään.

Viime kerralla täällä käydessäni noin kuukausi sitten niin tapahtui sekaannus limsan hinnassa, onneksi kirjoitin tapauksesta blogiin ja kun oikaistiin ja pahoiteltiin tapahtunutta ja luvattiin korvata tapahtunut juttu. Kaveri kuka itse pienen virheen teki tuli itse pöytään kysymään olenko minä se henkilö kenen kanssa tapahtui juttu. Sanoin että kyllä sama kaveri olen ja totesin että tämmöistä tapahtuu paremmissakin piireissä ja tarjottu limsa oli erittäin hyvin hoidettu. Täydet pisteet suorituksesta. Toki blogiin on oikaistu limsan oikea hinta.

Tänä iltana oli kahden kerroksen bileet. Rauhallisempi musiikki soitettiin yläkerrassa jonne en sitten palannut enää illan aikana ollenkaan. Tuli niin hyvää musaa alhaalla että istutti minut varsin tarkkaan paikalleen.

Biisi bongauksia vaihteeksi. Montini experience II – My house is your house. Size 9 vs. Rockafellas – I am ready. Robert Armani – Circus bells. Soittaja vaihtui. Joey Beltram – Energy flash. Sister Sledge – We are family. Sandy B – Make the world go round.

Ainoat noin kellonajat dj vaihdon hetkellä oli klo 00.50 tienoille kun Jasse lopetteli ja Mr. Dali tuli dekkien taakse. Niin ja jossain 02.50 tienoilla illan viimeinen soittajan vaihto. Mad Jay tuli soittamaan. Koko illan soitto oli kyllä niin hienoa kuultavaa että järki lähti. Ehdottomia helmiä soitossa.

Meidän rytmi ryhmässä oli tänään yksi ylitse muiden kuka tunnisti biisejä sekunneissa siitä kun rupesivat soimaan. Hän on elänyt juuri tuon 90-luvun ja osin 80-luvun loppua dj kopissa soittamassa levyjä. Tuntee paremmin aikakauden musiikin kuin omat taskunsa. Loput sitten meidän poppoosta tiesi biiseistä paljon vähemmän.

Itsellä oli jo toinen huonosti nukuttu yö putkeen ja kolmas tuli hotellissa kun ei saanut taaskaan nukuttua oikeastaan yhtään. Kotiin kun omaan sänkyyn pääsi nukkumaan yöksi niin kyllä nukutti hyvin. Olin aika rikki jo kahden illan reissujen jälkeen. Sunnuntaina olisi ollut bile mutta en saanut kyytiä kohdalleen niin jäi menemättä. Toisaalta olisi bileissä ollut varmaan aika heikko happi.

Kello 02 tienoilla olin jo hilkulla etten lähtenyt nukkumaan kun uni rupesi hiipimään elimistöön. Onneksi se oli vain ohimenevä ilmiö ja päätin jatkaa paikalla oloa. Joka oli hyvä päätös kun tulevia biisi bongauksia katselee.

Biisi bongauksia. Alcatraz – Give me luv. Clivilles & Cole – A deeper love. Stop the pres!! Klo 02.07 illan kovin leka lähti soimaan. Age of love – age of love. Duke – So in love with you. Robin S – Show me love. Tom Wilson – Techno cat.

Tanssilattialla oli hyvin väkeä tanssimassa koko illan ajan. Mikäs siinä on joratessa 90-luvun klassikoita täydellä sydämellä. Väki on varmasti todella nauttinut olostaan ja kuulemastaan musiikista illassa. En voi olla väärässä.

Mad Jay dekkien taakse loppu puristukseen. House linjalla loppuun asti. Me poistuimme about 03.20

Ettei nyt unohtuisi porukalta niin käykää paikalliset ihmiset kävelemässä Twenty one klubilta omena hotellille. Yrittäkää siihen saada aikaa kulumaan 1 km matkaan 40 minuuttia niin nostan hattua sille suoritukselle. Normaali suoritus kävelylle olisi n.12 min.

Aamulla hotellissa herätys varttia vaille ennen pois lähtöä. Vähän purtavaa ennen kotimatkaa varten. Paluumatka oli vähän hilpeämpi tunnelmaltaan kuin meno Tampereen suuntaan.

Mutta olihan kaksi mahtavaa iltaa putkeen oldskool saundia. Erittäin onnistunut viikonloppu kaikkineen. Pitkästä aikaa hotellissa yötä. Olin uneton Tampereella. Tästä on hyvä jatkaa arjen haasteiden parissa. Akut on ladattu täyteen. Kuten alkupuolella tekstiä oli maininta että illassa tuskin tulee huonoa biisiä. Paljon oli illassa ja viikonloppuna hyvää saundia jota ei ole välttämättä koskaan edes kuullut, ainakaan tietoisesti. Osa biiseistä varsinkin lauantaina oli tutun kuuloisia että mitä on bileissä kuullut vuosien aikana. Tuli kyllä semmoinen nostalgiapläjäys että tykkääsin siitä kovasti.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2474-pumpkinhead-promotions-pres

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Rave All Night! @ Twenty One Tampere 27.04.2018
  2. C-4 Hard Explosion #3 @ Twenty One Tampere 21.12.2018
  3. HUGcore Invaders w/ Carbon Based @ Club Tunneli Tampere 06.04.2018
  4. Club Spora – Finrg Label Night @ Gloria Tampere 14.12.2018
  5. C-4 Hard Explosion #1 @ Club Tunneli Tampere 27.01.2018