Proteus Traditional 6 Hour Set @ Börs Turku 05.01.2018

Jo perinteeksi muodostunut Proteuksen 6 tuntinen puristus joka tammikuussa loppiaisena. Tämä on itselle 7 kerta vasta. Keli ei ollut mieltä ylentävä. Märkä tienpinta vei valon ja vettä satoi taivaalta. Ei keretty saamaan levyä joita oli jaossa rajattu määrä. Meidän porukassa ensikertalainen rave bileissä mukana. Tämä blogi on 450. tuotos.

 

Käytiin syömässä että jaksaa heilua. Tuttu kuvio. Hovi kuskilla seuraavana päivänä menoja että hyvin luultavaa että ihan loppuun asti ei pysty venymään tänään. “lahjus” levyt oli mennyt ensimmäisen puolen tunnin aikana. Jäin ilman levyä. Klo 22.38 paikalle. Tänään ei ollut kovin paljoa tuttuja paikalla mihin on tottunut. Mutta kyllä juttu tuokioita oli ihan riittämiin, kiitos niistä. Uusille ja vanhoille tuttavuuksille.

Isolla puolella kuultu 23.20 Depeche mode – Personal Jesus (Eric Prydz remix) Toimii tähän kohtaan isosti. Kova leka. Klo 23.30 Trancempaa saundia soittoon. Pieni puoli puolenyön aikoihin S’Express – The from S’Express. 00.09 Eric Prydz – Generate.

Kävi tilanne jota en onneksi kokenut itse koska olisin repeytynyt kappaleiksi siinä tilanteessa. Isolla puolella soi Union Jack – Two full moons and a trout. Samaan aikaan pienellä puolella soi Age of love – Age of love. Tilanne jossa olisin kuullut molemmat biisit samaan aikaan niin olisi ollut turmiollinen minulle. Kaksi niin kovaa lekaa samaan aikaan soitossa että siitä tuskin olisin selvinnyt hajoamatta kappaleiksi. Onneksi kuulin sillä hetkellä vain ensin mainitun biisin. Sijainti oli kerrankin oikea.

Silminnähden tämä uusi paikka on otettu hyvin vastaan. Väkeä on löytänyt paikalle ihan hyvin vaikka tähän isoon tilaan väki häviää tehokkaasti. Jonkun verran enemmän minun mielestä nuorempaa väkeä paikalla. Hyvä näin. Että nuoremmatkin saavat tietää mistä kaikki on saanut alkunsa musiikillisesti. Eräs vanha pariskunta (lue. Minua vanhempi reilusti) oli varmaan eksynyt paikalle tai ovat myöhäis heränneitä yksilöitä. Hienoa että he olivat paikalla omalla tavallaan nauttimassa musiikista.

Iso puoli. Klo 00.45 Chemical brothers – Hey boy Hey girl. Klo 01.10 Proteuksen tuore biisi  julkaisu Proteus – Gute nacht. Tästä jatkettiin rankemman saundin kanssa. Business City – Yks yö Lahes. Muutamassa sekunnissa kun tunnistin biisin niin melkein irtosi pieni hymy. Terveiset Lahteen, sain kopin… Klo 01.20 DJ Misjah & DJ Tim – Access. Cygnus X – The orange theme.

Traba nähty paikalla ja tällä kertaa ihan vapaa modella että ei työn merkeissä. Sai nauttia vapaammin illasta. Oli kiva nähdä ja jutella hetken aikaa. Näkyillään taas näissä merkeissä. Tommi, oli kiva nähdä luovan tauon jälkeen. Kiitos limsasta.

Klo 01.44 Rave saundia kehiin muutaman biisin verran. T2 theme. Klo 02.03 hardstyleä kehiin ehkä jopa astetta rankempaa. Style versio Human resource – Dominator biisistä. Klo 02.51 kunnon hc mättöä kehiin. Tämän hc mätön aikana oli kiva seurata tyhjän vesipullon jorailua ja omia moovejaan “pöydän” päällä. Hullulla on halvat huvit. “Pöytänä” toimi laitekotelo.

Klo 03.05 alkoi juuri klassikko kimaran soitto kun oltiin lähdössä pois. Mutta tilanteen mukaan aina mennään. Scooter – Hyper hyper. Olin kaukaa ulko-ovella kuulevinani Jones & Stephenson – The first rebirth biisin ja Montini experience II – My house is your house.

Klo 03.10 poistuminen paikalta. Hyvin onnistunut bile kaikkineen tänä iltana. Huono keli oli paluumatkalla seuranamme. Kiitoksia kaikille juttu tuokioista. Ensi vuonna perinteen mukaan uudestaan. Tällä kertaa aika lyhyt läsnäolo aika mutta hyvästä syystä. Tänään “vain” 4,5 tuntia. Mutta silti reissu oli kannattava.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2462-proteus-traditional-6-hour-set

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään. Kevään 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Proteus Traditional 6 Hour Set @ Apollo Turku 05.01.2019
  2. Proteus – Traditional 6 hour set @ Turun klubi 05.01.2015
  3. Proteus Traditional 6h Set @ Paino turku 05.01.2016
  4. Proteus Traditional Anniversary Set @ Logomo turku 05.01.2013
  5. Proteus 6 Hour Vol.13 – Ultimo Imperio @ Gong Turku 05.01.2017