Proteus 6 Hour Vol.13 – Ultimo Imperio @ Gong Turku 05.01.2017

Tämä on jo perinteeksi muodostunut traditio loppiaisena. Kuudes kerta tänä iltana mukana menossa. Myöhäisherännyt siis olen. Loistava ilta kuten nämä aina ovat.

 

Päästiin lähtemään lähes aikataulun mukaan joka on ihan positiivinen juttu. Auto oli vähän kohmeessa parin päivän ajamattomuuden takia. Meinasi olla vaikeuksia päästä autoon sisään. Keskuslukko avasi alkuun pelkästään takakontin auki ja kolmannella yrittämällä aukesi kuskin ovi alkoi muiden ovien avaaminen sisäkautta. Sitten hakemaan kolmatta matkustajaa. Matka kohti Turkua voi alkaa. Kuten hovikuski sanoi, kauas on pitkä matka, tänään Turkuun. Erittäin hyvä ajokeli oli tänään molempiin suuntiin, ekat kunnon pakkaset oli tullut vieraaksi. Lahdessa palatessa oli pakkasta -26c.

Paikalle kerettiin Klo 22.53 Narikassa ekat tutut. Odotettavissa vanhojen pierujen kokoontumisajot kuten yleensä. Eikä se suinkaan väärin ole. Ensimmäinen bongattu biisi oli Duran duran – Girls on film uusio isolla puolella. Porukkaa tuli hyvään tahtiin jo ennen puoltayötä paikalle.

Biisi bongauksia setistä KLF – What time is love? Prodigy – Firestarter. Eric Prydz – Generate. Aivan loistova biisi, uudemman musiikki tuotannon helmiä. Klo 00.11 Slusnik luna – Sun. Union Jack – Two full moons & a trout. Klo 00.58 Commander Tom – Are am eye? Prodigy – Voodoo people psyke versio. Tässä vaiheessa Proteuksella armeijan kapiais mallinen karvahattu päässä.

Tänä iltana minun mittapuun mukaan aika paljon turisteja jotka eivät osanneet käyttäytyä oikein hyvin. Aika paljon sai tönimistä osakseen illassa. Ei tuo iltaani pilannut kuitenkaan.

Suzu ja Andress, teitä oli kiva nähdä, Suzun kanssa useampi vuosi vierähtänyt edellisestä näkemisestä. Teillä on ollut ihan pätevä syy olla vähemmän aktiivinen bile rintamalla. Tanssit jalat rikki illassa mutta tästä ei sitten puhuta.

Useampi kanssa bilettäjä ja samalla blogini lukija kävi illan aikana juttusilla ja sain palautetta blogistani face 2 face. Minun mielestä on parasta saada palautetta juuri kasvotusten. Kiitoksia että rohkenitte juttusille. Minua saa nykäistä hihasta ja tulla juttusille jos bilessä näkee.

Lisää biisi bongauksia. Klo 01.21 Hardstyle fanit sai nannaa korvilleen kyseisen genren musiikin muodossa. Klo 01.38 Lab 4 – Candyman. Tänä iltana soitettu genre vaihtui tiuhaan ja sulavasti.

Nenna bongattu paikalta, tuo Turun lahja bile skenelle. Ei enää niin aktiivinen kuin muinoin oli. Mutta näkyy aina välillä ainakin Turun bileissä. Timppa vaimokkeineen, oli kiva nähdä pitkän tauon jälkeen, jopa vajaa viikko edellisestä.

Klo 02 pintaan tuli aimo annos hardstyle/hardcore saundia sen faneille joita paikalla varmaan oli runsaasti. Jokaiselle jotain periaatteella iltaa mentiin. Paljon toive biisejä illassa soitettu. Ennen klassikoita aika rankaisua oli soitettu saundi.

Paras kommentti illassa. Erään kanssa bilettäjän mielikuva lahtelaisesta bilettäjästä. Partasuinen appelsiinikilju pöntön kanssa UG bileissä ollut henkilö. Olin noissa bileissä paikan päällä.

Proteuksen kesto fani Anis bongattu paikalta, kuulumiset vaihdettiin. Kuuluu kalustoon.

Klo 02.30 Viimeinen tunti mentiin klassikoiden äärellä. Odotin innolla tulevaa. Osan näistä biiseistä bongasin, muutama hitusen tutun oloinen biisi jäi pimentoon. Mutta ei kaikkea kykene bongaamaan.

Biisi bongauksia lisää setistä. Klassikko aikaa. Prodigy – Smack my bitch up. Scooter – Rhapsody in E. Veracocha – Carte Blanche. William Orbit – Barbers adagio for strings. Westbam – The mayday anthem. L.A. Style – James Brown is dead. Siihen vähä edellä mainitun biisin päälle ja jälkeen soitossa Holy noise – James Brown is stilla alive.

Vielä vähän lisää biisejä. 2 Unlimited – Twilight zone. Carbon based – Cyclone. Lahtelaista osaamista hardi saundin saralta. Klassikkobiisi. Viimeisiä biisejä Jean Pierre Kusela – Naurava kulkuri. Tuttuun tyyliin ulosheitto biisinä Moby – Extreme ways. Kävin moikkaamassa Proteusta setin jälkeen ennen poistumista mestoilta.

Pari biisiä myös kuultu illassa. Byproduct – Robotics. Business city – Yks yö Lahes.

Pienen puolen tapahtumat jäivät todella vähälle huomiolle  Anteeksi tästä, Proteuksen soiton vetovoima oli tänään niin iso että ei paljoa kerennyt pienellä puolella käymään.

Tritonilla oli aika rankka ilta. Ei tiennyt lähtiessään miten ilta etenee. Okei, Helsingistä Turkuun bileisiin, sen vielä kestää hyvin. Mutta illan loppuhetkillä paljastuu kauhea totuus, kaveri joutuu Lahteen!! Kauhea kohtalo mutta ehkä siitä selvittiin pelkällä järkytyksellä…

Triton jätettiin matkakeskukseen varmistaen että pääsi lämpimään odottamaan lähtevää junaa. Toivotaan ettei kaveri löydä itseään Kouvolasta jos on noussut väärään suuntaan menevään junaan. Toivotaan että perjantain aikana kaveri on löytänyt kodin lämpöön.

Paluu matkalle jätetty viina blandis pullon osittainen jäätyminen mutta löytyi muutakin juotavaa ja täten ei ollut tylsä paluumatka ollenkaan. Ei auttanut kauneusunet aikaisemmin päivällä vaan paluumatkalla alkoi tuttuun tyyliin pilkkimen Mäntsälän kohdilla. Kotona oltiin tältä reissulta klo 08. Rankkoja reissuja nämä Turun reissut. Mutta hyviä reissuja ovat olleet.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2434-proteus-6-hour-vol-13-ultimo-imperio

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo pari vuotta taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Proteus Traditional 6 Hour Set @ Apollo Turku 05.01.2019
  2. Proteus – 10th Annual 6 Hour Set @ Klubi turku 05.01.2014
  3. Proteus Traditional 6 Hour Set @ Börs Turku 05.01.2018
  4. Orkidea 25 @ Gong Turku 10.12.2016
  5. Proteus Traditional 6h Set @ Paino turku 05.01.2016