Now it is! @ Torvi Lahti 21.07.2018

Kiva pitkästä aikaa olla Lahdessa bileissä. Edellinen niinkin kaukaa kuin tammikuussa. Huh huh mitkä bileet vielä oli! Ysäri musiikin paratiisi tämä ilta. Illassa soitettu ainoastaan vinyyliä, mustaa kultaa. Joskus ilta uusiksi?

 

Toukokuun loppupuolella olin samanhenkisessä bileessä Tampereella Twenty onessa. Silloinkin fiilis oli illassa koko ajan katossa. Porukkaa tanssimassa koko illan ajan laadukasta saundia. Tämä oli jatkumo tälle tapahtumalle. Ehkä jopa voi sanoa että “sisar tapahtuma”.

Klo 22 pintaan paikalle. Jumituin terassi alueelle juttutuokioihin kavereiden kera. Lopulta klo 23 käytännön syistä siirryttiin sisälle. Siihen ulos kuului soitto sisältä vaimeasti mutta sen verran että tunnisti biisin siihen terassille. Robin S – Show mw love kuultu alkuillasta.

Sisälle kun pääsi niin tiskin kautta istumaan. Näillä hetkillä soi Double 99 – Ripgroove biisi. Toimii. Virallinen bilepaita sai kehuja lipunmyynnissä. Paikassa oli tuskaisen kuuma koko illan ajan, onneksi vesihuolto pelasi hyvin. Koko illan ajan oli soitossa loistokasta saundia.

Tamssijoita oli koko illan ajan hyvin tanssilattialla. Väki viihtyi lattialla pitkiä aikoja hyvän musiikin merkeissä. Kuten tämä iki klassikko, Roach hotel – Wild luv. Tästä voikin hyvin jatkaa biisi bongauksilla. The Shamen – Move any mountain. The Shamen – Phoever people. House piano… Toimii…

Lisää biisi bongauksia. Stardust – Music sounds better with you. Ultra Nate – Free. Ei ole tässä kohtaa nostalgia kyynel kaukana kun tässä varmistelee tubesta illan biisejä. Paljon iki klassikoita tänään illassa kuultu.

Nautin täysiä! Niin kuin moni muukin paikalla olija varmasti teki. Väki paikalla on tullut hienon musiikin takia tänne tänään. Oli ilo huomata että nuorempaakin väkeä oli paikalla ettei pelkästään seniori osastoa. Ysäri saundi kiinnostaa selvästi.

Lisää bongauksia. Mory Kante – Yeke yeke. Nigjtgrawlers – Push the feeling on. Felix – Don’t you want me. Celvin Rotane – Uuh, i believe joku itselle outo versio. Robin S – Luv 4 luv. Yksi illan ehdottomista suosikeista tässä. Opus III – It’s a fine day. Kova leka, vähän kovempi kuin muut tähän asti.

Illan soittaja kolmikosta että heillä on yhteensä 90 vuotta soittokokemusta. Jostain infoista jäänyt tämmöinen mielikuva. Kauan kuitenkin soittaneet tahoillaan. Tänä iltana soittajilla Jasse (Phil Paroni, Pumpkinheads, Tampere), Guju (Kaide, Smile, Helsinki). Sile (Walking disco records (Nor), Nuutti Lahti). Illan teema klassikot soittajien edustamistaan klubeista. Sieltähän sitä tuli klassikoa toisen perään kehiin.

Biisi bongauksia lisää. Mory Kante – Yeke yeke. Sixe 9 – I am ready. Tori Amos – Professional widow (Armand van Helden remix). Robert Armani – Circus bells, joku itselle oudompi versio.

Pitkästä aikaa bongattu bileissä paidaton poika. Tämä täällä klo 01.26. Tänään oli paljon nostalgia nälkäistä väkeä paikalla. Se on hyvin kun kuitenkin on spesiaali-ilta.

Poistuin bile mestoilta siinä klo 03 pintaan, arvatenkin parhaat lekat on soitettu tämän jälkeen? Esim. Illassa en paikalla ollessa kuullut Age of lovea joka on varmasti soinut illassa. Tai olisi ainakin ansainnut tulla soitetuksi. Mutta rajallinen on aika ja biisi määrä tuohon ajanjaksoon niin ei vaan kerkeä soittamaan kaikkia hyviä biisejä. Mutta jää sitten biisejä tuleviin tapahtumiin? Toivottavasti joskus saamme nauttia lisää ysäri klassikoita.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei mukana illassa

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Yks Yö Lahes @ Torvi Lahti 19.01.2018
  2. Vähän Mitä Sattuu @ Torvi lahti 28.10.2009
  3. Triple Trouble @ Tripla Bar Lahti 20.10.2018
  4. Rumble In The Jungle Pre X-mas Special @ Torvi lahti 13.11.2010
  5. Pumpkinhead Promotions Pres. Club Classics @ Twenty One Tampere 26.05.2018