NCP – Grand Opening Weekend @ Nightclub Pure kerava 30.10.2015

Oli kyllä erittäin hyvin onnistuneet bileet kaikin puolin. Paikka toimi, musiikki toimi erittäin hyvin. Väkeä oli todella hyvin mestoilla. Erittäin ystävällistä henkilökuntaa paikassa. Tulen varmasti uudestaan.

 

Tämä tapahtuma oli kaksi päiväinen. Perjantaina teemana oli trance ja lauantaina sitten hardcore & style. Luulen että lauantain hc bileissä mua ei varmaan nähdä. Sen verran positiivinen kokemus oli kaikkineen että tulen varmasti uudestaan kun lineup on kohdillaan.

Ensimmäistä kertaa paikassa ja toisen kerran keravan yöelämässä. Hyvä fiilis jäi illasta ja paikasta. Suosittelen trancen ystäville tätä tapahtumaa joka ilmeisesti jatkuu, en ainakaan näe estettä sille. Porukkaa oli hyvin mestoilla.

Oli säätöä lähdön kanssa. Saatiin pari lähtijää lisää matkaan. Eivät kumpikaan katuneet lähtöä vaikka piti tehdä lähtöpäätös hyvin lyhyellä varoajalla. Reivaava  hippi yllätti täysin, oli tänään paria minuuttia aikaisessa paikalla lähtöhetkellä. Jos tämä sama tilanne jatkuisi tulevaisuudessa, olisi hyvä.

Oli vähän hankaluuksia löytää bile paikkaa tai autolle parkkipaikkaa. Mutta taas todistettiin että kysyvä ei tieltä eksy. Pari paikallista neuvoi meitä ensin saimme parkkipaikalle opastusta joka sisälsi neuvot perille asti mutta ne loput neuvot kerkesi unohtumaan ja sitten parkkipaikan tienoilla saatiin itse paikkaan opastus. Tämä todistaa että keravalla on hienoja ihmisiä.

Klo 22.30 kerettiin mestoille. Ovella ja narikassa sai osakseen todella hyvää palvelua. Lämmitti oikein mieltä. Näin iloista henkilökuntaa mielellään näkisi muuallakin. Ostin limsan jota join sitten koko illan ajan vähän kerrassaan. Paikassa oli tänään hinnat kohdallaan ilta.

Ensimmäinen kuultu biisi paikassa oli Robin S – Show me love uusio. Kaksi ekaa tuntia mentiin paikan omien dj kaksikon voimin. House ja teknon maailmoissa liikuttiin klo 00 asti. Soitossa oli todella menevää housea & teknoa. Hyvää saundia soitossa. Biisi bongaus. Fragma – Toca’s miracle uusio. Lou Bega – Mambo no. 5 uusio. Peter Brown – House circus.

Jo klo 23 ensimmäiset rohkeat tanssijat lattialla. Paikka oli todella sopivan kokoinen tämmöiselle bileelle. Vielä kun miettii että tämä bile oli ekaa kertaa, kun ensimmäinen kerta on aina vaikea. Luulen ja toivon että paikalliset reagoivat näin että tätä on kaivattu keravan yöelämään.

Klo 00.05 Taival. Ensimmäistä kertaa kuulin tämän kaksikon soitosta. Kaksikko vakuutti minut saundillaan. Setti oli niin loistokasta trance saundia että ei ole hetkeen saanut nauttia moisesta sitten Kajiksen. Tuottavat ja soittavat. Saundillisesti omaan korvaan tuli mieleen Kajis saundi, ei siis kopioitua vaan omalla mausteella. Promoottorit, suosittelen tutustumaan kaksikkoon jos et ole jo tehnyt sitä. Kavereilla on hyvä tulevaisuus musiikin parissa. Soittivat oman uuden biisinsä lopussa. Julmettu miten hyvää trancea.

Olisin mielellään kuullut heidän soittoaan pidempäänkin. Loppuvaiheilla settiä soittivat biisin jossa oli breiksi vaikutteita. Soittoon tuli biisi joka mun korvaan kuullosti Super8 & Tab biisiltä. Sitä se olikin kun hetken kuunteli ja biisikin selvisi, rubicon. Hyvä biisi. Tämän biisin soittajasta ei ole täyttä varmuutta koska se oli siinä soittajan vaihdon aikaan. Ilan Bluestone – Big ben. Tästä kaksikosta kuullaan vielä varmasti, tuleva vientituote ehdottomasti.

Alkuun oli vähän tanssijoita mutta D.N.A kun tuli soittamaan niin lattia oli nuijalla täyteen lyöty. Melkein satiaistanssia nähty aikaisemmin illassa. Myöhemmin illasta sitten nähty selvää satiaistanssia. Että se on levinnyt tänne keravallekin

Klo 01.15 noin. D.N.A vuoroon. Jatkettiin hitusen erilaisella mutta edelleen laadukkaalla trancella tässä setissä. Kun trancen makuun päästiin puolenyön aikaan niin siitä eteenpäin en kuullut yhtään huonoa biisiä seteissä. Pelkästään parasta trancea kansalle.

Muutama biisi bongaus setistä. Super8 & Tab – Helsinki scorchin’. Way out west – Killa (Orkidea mix) & John O’ Callaghan ft. Sarah Howells – Find your self biiseistä tehty mashup ala Kajis. Todella laadukas mashup. Tykkäsin siitä. Motorcycle – As the rush comes. Että biisi osaa olla kaunis. Niin kova leka!

Tiesto – Suburban train. Tämän biisin tunnistus kesti normaalia kauemmin. Hovikuski sai lopulta puristettua biisin nimen tietoon. Armin van Buuren – Burned with desire. Tätä biisiä lauloi kaveri tanssilattian eturivissä biisiä ennen kuin soitettu biisi oli kohdalla. Täysin sanasta sanaan tuli biisi. Mad props! Todellista omistautumista! Jatka ihmeessä valitsemallasi tiellä. Ei ole todellakaan väärin. Pulser – my religion. Lopussa tuli Prodigy – Voodoo people psyke versiona.

Meidän porukka viihtyi paikalla todella hyvin. Jokainen nautti tavallaan joko tanssien tai sitten pöydässä fiilistellen. Omalla tyylillään. Illan kruunasi ihan mahtavan ystävällinen henkilökunta. Ehdottomasti tullaan uudestaan paikalle. Suosittelen.

Hovikuskin aikaisen herätyksen takia ei pystynyt olemaan loppuun asti. Viimeinen setti meni kokonaan ohi sektoriin. Mutta kiitos hovikuskille “venymisestä” että päästiin reissuun. Oli kyllä semmoiset bileet jota ei olisi lupa missata. Te jotka arvoitte että lähdenkö vaiko enkö lähde. Jos et lähtenyt niin menetit todella laadukkaat trance bileet jossa oli ihan aidosti väkeä todella hyvin paikalla ja hyvällä fiiliksellä.

Illassa kuultu mielettömän hienoa trancea. Kyllä keravalaisten kelpaa kun tämmöistä kotikylällä tarjolla. Ei tarvi hesaan lähteä hyvän bileen perään välttämättä.

Kun oltiin parkkipaikalla tekemässä lähtöä niin poliisi tuli paikalle tekemään rutiinitarkastuksen eli ajokortti katselmus ja pitkä puhallus. Tulos tietenkin nollat kuskilla. Mutta hyvä että tarkastetaan ajokunto jo ennen kuin lähtee liikkeelle. Ennalta ehkäisevää toimintaa. Toivottivat turvallista kotimatkaa.

Kotona jotain klo 04 pintaan. Ei tätä bilettä pysty tarpeeksi hehkuttamaan. Niin mahtavaa trance saundia house/tekno pohjustuksen jälkeen kuulin. Tämmöisiä lisää.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2391-ncp-grand-opening-weekend

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 02.10.2015
  2. Chicago Stomp w/ Tremont @ Private Nightclub lahti 04.12.2015
  3. Club In Grand Opening @ Club In lahti 22.09.2012
  4. Club Afterlife 1 Year Anniversary @ Nightclub Charlotta klaukkala 31.01.2015
  5. Chicago Stomp! @ Private Nightclub lahti 04.09.2015