Music Code – Trance & Techno @ UG Kouvola 05.08.2017

Ollut pieni tauko näiden bileiden osalta ollut. Lataus näihin bileisiin oli kova. Meillä oli tänään mukana ensikertalainen ja yllätys matkustaja. Paikassa oli aistittavissa tuttu fiilis heti. Soittelin levyjä illassa.

 

Matkalla Kouvolaan välillä satoi aika rankasti vettä hetkittäin ja se loppui kuin veitsellä leikaten. Sadepilvi kulki vastakkaiseen suuntaan Emme siis onnistuneet tuomaan sadetta mukanamme vaan se oli jo käynyt ennen meitä paikalla.

Meidän ensikertalainen perinteiseen tyyliin ei lähtötilanteessa tiennyt illasta muuta kuin sen verran että Kouvolan suuntaan lähdemme. Kysymyksiin joita esitettiin vastaukseksi sai todella ympäripyöreitä lyhyitä vastauksia. Pidimme hullua jännityksessä. Väitti kovasti että ei jännitä yhtään.

Yllätys matkustaja on kerran ollut aikaisemmin paikalla tosin silloin kuskina ja tänään hänellä ei ollut kuskin velvollisuuksia että pääsi olemaan rennommin paikalla.

Paikalle saavuttiin hitusen klo 18 jälkeen. Oli pientä teknistä säätämistä vielä menossa mutta pian DTL pääsi aloittamaan soitannan. Todella erikoinen ja laadukas sillisalaatti yhdistellen useampaa vanhan liiton genreä todella taidokkaasti kuten hän osaa. Erittäin hyvä setti

Oli tosiaan kohtuu pitkäkin tauko bileistä täällä. Remontin takia tuli tauko. Mutta hyvää kannattaa odottaa väittävät, laadukkaat bileet hyvällä porukalla. Mitä voi toivoa enempää?

Klo 19 Jokke L. Tyylistä vähän aikaa mietiskelin ja en saanut kiinni. Piti tiedustella viisaammilta että mitä tämä soitossa oleva saundi edustaa? Sain vastaukseksi proge housea. Hyvää saundia että ei sillä.

Porukka viihtyi oikeastaan koko illan ajan ulkona parvella. Mikäs siinä kun musiikki kuului hyvin siihen kohtaan. Oikeastaan koko paikka oli musiikin valtaama, ei päässyt karkuun mihinkään. Mutta sen verran hyvää saundia oli illassa soitossa että ei ollut tarvetta.

Klo 20.40 Element kaoss. Electro saundia kehiin. Tämä setti oli saundillisesti hyvä, laadukasta soitantaa. Mutta omaan korvaan volumen taso oli vallitsevaan olosuhteisiin turhan kovalla. Taisi olla kaikki volume kapasiteetti pelissä ja vähän vielä extraakin. Etäällä soitto pisteestä oli vaikeuksia jutella normaaliin äänellä.

Ymmärtäisin paremmin volumen tason jos olisi ravintola miljöössä tai paikassa minkä mieltää sopivammaksi paikaksi kuin tämän iltainen. Vähemmälläkin olisi kuulunut ja olisi voinut jutella rilassa normaalisti. Mitä oman setin volumen tasoon tulee niin en ollut itse sitä säätämässä, ehkä hetkittäin vähän pudottamassa volumen tasoa.

Espoosta asti oli vieraita tänään paikalla Lahden lisäksi. Oli tänään reilumpi Lahti edustus pilaamassa tunnelmaa tehokkaasti. Tilan lattia oli koeajossa kun se oli saatu bile aamun aikana valmiiksi. Kalkkiviivoilla siis. Kello 23 pintaan paikalla oli kivasti väkeä.

Klo 21.40 Eyelid. Trancea soitossa. Alussa oli teknisiä ongelmia havaittavissa mutta se selvisi pienen säätämisen jälkeen.

Illan ensimmäiset biisi bongaukset. Paul van Dyk – For an angel (E-Werk club). Seuraava bongattu biisi oli erikoinen kun tuli äkkiä flashback ja muistin biisin. K-System – Sound of arena (Dopamine Traxx remix). Ihmeesti sitä muistaa/tunnistaa biisin jota ei varmaan arviolta ole kuullut yli 10 vuoteen. Versiota tuskin koskaan. Takuu hyvää saundia suomesta. Lost tribe – Angel (Adam white dub mix). Kai Tracid – Trance & Acid.

Apollo Four Forty – Stop the rock (Gigolo instrumental) Tämän biisin sain bongattua jälki kuuntelussa. Cenith X – Feel (Legend B remix). Tämän biisin aikana kropassa kulki kylmiä väreitä. DaXX – Children 165 bpm mix. Man with no name – Teleport. Goa trance annos loppuun. Tällä kertaa sain soittajalta apuja versioiden kanssa.
Vanhan tradition mukaan naapuri kävi illan aikana juhlimassa mukana. Muualla vastaavassa tilanteessa naapuri soittaisi poliisin paikalle ja bileet olisi siinä.

Klo 00.12 Jokke L. Toinen tuleminen. Tämä oli jo kaverilta enemmän sitä omaa saundia kehissä. Eli trancen maailmoissa pienellä psyke mausteella. Ihan toimiva ratkaisu. Laadukasta saundia soitossa. Ei biisi bongauksia setistä. 00.44 teknistä ongelmaa.

Klo 01 Raver. Allekirjoittanut dekkien taakse. Ysäri hardi saundia noin karkeasti soitossa. Silloin tietää että musiikki toimii omalla kohdalla kun kropassa kulkee kylmiä väreitä ja iho on kananlihalla hetkittäin. Mikäs siinä oli soitella omaan makuun parasta musiikkia.

Soitossa tänään oli vähän spesiaalimpi setti. Mukana oli suurempi määrä vähemmän soitettuja vanhan liiton biisejä höystettynä muutamalla klassikko raidalla. Vaikka ei “riehunut” liikoja dekkien takana silti tuppasi tulemaan kuuma.

Yksi kaveri suhtautui mun settiin pelonsekaisin tuntein. Oli setin jälkeen positiivisesti yllättynyt kuinka melodista mun soitto oli.

Meillä oli hyvä “Lahti rytmiryhmä” joka tehokkaasti pilasi tunnelmaa. Kolmen pintaan saatiin soittimet nippuun ja pakettiin, oli kotimatkan aika. Lahti edustus kiittää paikalla ollutta bilekansaa. Me teimme näistä hienot juhlat. Illan isäntäkin oli totuttuun tyyliin ihan fiiliksissä. Luulen että jokainen paikalla ollut oli hyvällä fiiliksellä kun bile mestalta poistuivat.

Nyt varmaan jälleen tilan puolesta tulee tauko. Toivomme että joskus tulevaisuudessa olisi vielä jatkaa juhlintaa kun näissä on ollut niin hyvä fiilis aina! Mutta sen me näemme tulevaisuudessa. Kiitän omasta puolestani että täällä mestassa on saanut juhlia.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Linkki kuviin tulee lähipäivinä

Intro
MARUSHA – Ravechannel (weekend mix)
THE PRODIGY – Break & Enter
ETIENNE PICARD – Get up! (Original)
DJ TOMCRAFT – Unicum
MOBY – Feeling so real (Original)
DUNE – Hand in hand (Head on head)
NOSTRUM – Dating Rob
SCOOTER – Our happy hardcore
LIQUID BASS – In full effect
DJ PAUL ELSTAK – Pump this party
SILVERPLATE – Attention
HARDSEQUENCER – Plastic fantastic
RAVER’S NATURE – Day of justice
SHORTY BONE – Dream phase
WESTBAM – Celebration generation (Westbam remix)

Jotain ihan muuta biisi. Kunnioitus biisi.
ROBERT MILES – Children (Dream version)

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo pidemmän aikaa sitten aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Nyt oltaisiin viimein loppusuoralla. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Fiilis – We Love Fourteen @ Bar Q Kouvola 28.05.2017
  2. [Good Music] Night Opening Party @ Coffee House kouvola 12.01.2013
  3. Fractal Fiction @ Kulttuuritallit Kouvola 17.06.2017
  4. Hallmark Expedition Trance @ Bar 7 Blings Helsinki 14.10.2017
  5. Trance Connection @ Red Moon kouvola 09.09.2011