Millennium Summerclub @ Seurahuone & Memphis lahti 06.06.2009

Odotin innolla näitä bileitä. Millennium on aina tarjonnut laadukasta bile toimintaa ja mikä parasta, todella hyvää musiikkia. Tämä ilta ei tehnyt poikkeusta linjaan. Viihdyin paikalla ennen kuin tuli sitten lähdön aika normaalista poiketen ennen pilkkua.

 

Paikalle saavuttiin siinä klo 21 nurkilla mikä oli aika tarkkaan aika jota olin suunnitellut tulevani paikalle. Tulin suoraan kaverin synttäribileistä joilla olisi voinut olla pidempäänkin ilman illan rientoja. Että tänä viikonloppuna on ohjelmaa riittänyt ihan omiin tarpeisiin.

Supercool arena oli paikka joka oli auki jo tähän aikaan. Kepeää house soundia soitteli Gert Sigijane..Siinä odottelin että Millennium arena avaisi ovensa joka tapahtui klo 22. Gert palaili synttärikemuihin vielä takaisin.

Supercool arena ja toinen soittaja. Tämä setti alkoi ihan oudon kuuloisella biisillä ja soittelut kuullostivat varsin erikoisilta, aika paljon “normaalista” poikkeavaa soundia. Mutta paikkaan sopivaa “kansan” musiikkia. Ettei ajanut asiakkaita pois kauhealla mätöllä.

Led valokannuihin tuli virtaa vähän ennen klo 22. Varmaan pimeämpään aikaan saavat kivan valaistuksen aikaan paikkaan.

Koitti klo 22. Oli aika avata Millennium arenan ovet. Frank Wells sai kunnian aloittaa illan tällä puolella. Kivan kuuloista letkeää vokaali trancea. Hyvä setti, tykkäsin kovasti. Olin ensimmäisten joukossa jotka hyökkäsivät “isolle” puolelle sisään.

Supercool arena ja illan viimeiseksi jäänyt soittaja tällä puolella, Caro². Ei hirveästi kerennyt herran settiä kuulemaan kun toisella puolella oli niin hyvää musaa tarjolla joka piti allekirjoittaneen kuin liimattuna.Mr. “D” ja hänen setti jäi pois ohjelmasta järjestäjästä riippumattomasta syistä.

Millennium arena. Klo 23.30 Vuorossa Wegez & Nic’ Silver. Herrat heittivät kyllä tasaisen hyvän trance setin. Niinkuin vain osasi odottaa. Herrojen aloitus kuullosti lähinnä joltain omituiselta hautajaismusiikilta mutta sitten olikin jo tuttua soundia kuultavissa. Tunnistin jopa yhden biisin. DAFT FUNK – Harder, better, faster, stronger nimi hirviö… Kaverit soittivat hieman extraa kun seuraava soittaja oli hitusen myöhässä.

Millennium arana. Viimeinen soittaja. Sasha F. Hän saapui hitusen myöhässä mutta näitähän sattuu itse kullekin aina välillä. Joo, tämän herran settiä odotin pelon sekaisin tuntein. Oli ilmoittanut että teknoa on pakattu laukkuun mukaan. Innostuin jo että jos kaveri soittaisi tekno setin. Ei tänään. Muutama biisi setin alkuun tuli sen tapaista ja sitten mentiin soittajan tavaramerkki soundiin. Hardstyleen, todella rankkaan semmoiseen.

Olisin varmaan pystynyt olemaan paikalla jos kaveri olisi heittänyt hardstylen sijaan tekno setin. Mutta nyt tuli niin rankkaa rutistusta että meni tällä kertaa yli ja reilusti. Mutta varmasti tällekin on olemassa omat faninsa.

Se on kyllä ihme juttu. Huomattiin tuossa illan aikana että aina kun tässä paikassa istuu iltaa niin olemme aina samoissa pöydissä kerta kerran jälkeen. Jossain vaiheessa kuin tyhjästä hyppää pöydän toiselle puolelle dirty legendaarinen seinäjoki paita päällä. Minä olen rendo!! Siitä se ajatus sitten lähti ja mopo karkasi rotkoon. Tuttua kohellusta koko rahan edestä. Ei ollut tylsää.

Poikkeuksellisen sosiaalinen tuli oltua tänä iltana. Tuli juteltua pitkiä pätkiä pääosin tuttujen kanssa. Yleensä liikun koko ajan paikasta toiseen mutta nyt vissiin kuvaus virikkeiden vähyydestä johtuen maltoin istua alas ja nauttia musiikista rauhassa.

Todellakin. Nautin musiikista. Yhtä settiä lukuunottamatta. Muut setit olivat täyttä rautaa. Mitä tulevia artisteja katsoo niin tarjonta paranee vaan. Itselle Millennium tarjoaa pelkästään nimenä syyn lähteä paikalle. Koskaan en ole ollut huonoissa Millennium bileissä. Olen pitkään jo käynyt tämän organisaation bileissä että tiedän mistä puhun.

Siinä puolenyön tienoilla tuli todellista seniori osastoa paikalle. Tiskillä ollessaan näytti että musiikki toimi siinä olotilassa. Sen verran siellä heiluttiin.

Kaikki sitten mestoille 4.7.2009 Ette tule pettymään musiikki tarjonnasta.

Rave forever – since 1994

Lahti pilaa tunnelman

Lisää kuvia tapahtumasta

http://klubitus.org/kuvasto.php?id=1820

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2009/24-millennium_060609/


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Chicago Lounge @ Coffee House lahti 04.01.2009
  2. Rumble In The Jungle @ Seurahuone Night lahti 01.05.2010
  3. SuperB! @ Seurahuone Night lahti 30.01.2010
  4. Auralcandy.net pres. Shadow Project @ Seurahuone Night lahti 21.01.2012
  5. Chicago Lounge Pikkujoulut @ Amarillo Bar lahti 06.12.2009