Millennium Pres. Kyau & Albert Album release tour @ Saaristobaari Turku 10.03.2018

Rupesi jo näyttämään hyvin epätodennäköiseltä että pääsisi tänne hyvinkin tärkeään bileeseen. Kaikki lopulta hyvin ja pääsin paikalle. Passi ja viisumiasiat toki kunnossa.

 

Ei ainakaan kuskin etsimis prosessista ollut yrityksestä kiinni. Puoli kaupunkia käänsin ympäri (ainakin lähes) ja tie kaikesta yrityksestä huolimatta nousi pystyyn vaikka kuinka yritin laittaa vastaan. Mutta kuten vanha sanonta menee että asioilla on tapana järjestyä, niin tälläkin kertaa kävi lopulta. Itselle kustannustehokas reissu julkisilla Turkuun. Lahdessa lähdön hetkellä satoi taivaan täydeltä lunta.

Täällä juhlittiin huikean montaa juttua mutta paljastan niistä ainoastaan tämän joka koskee omaa tuotantoa ja täten omasta puolesta julkista tietoa. Tämä blogi täytti 08.03.2018 10v. Kun bileiden järjestäjälle kerroin miten osuu päivä lähelle niin olivat mukana menossa. Täten bile infoissa mainittiin tämä 10v täyteen tuleminen. Täten oli tärkeää olla paikalla tekemässä blogia bileistä.

10 vuoden aikana on tullut kirjoitettua 455 blogia ja tuo tekee 10v ajalta keskiarvo per kuukausi 3,79 blogi kirjoitusta. Lukua on pyöristetty. Hämmennyin itsekin tuosta keskiarvosta kuinka sitä on ollut ahkera bileissä liikkuja ja tietty kirjoittanut niistä blogeja.

Blogi top 3.
Vuosi tasolla blogeja on kirjoitettu
2009 – 60 kpl
2010 – 59 kpl
2013 – 47 kpl.

Kuukausi tasolla
07/2010 – 9 blogia.
04/2010. 04/2009. 08/2013 – 8 blogia.
05/2009. 12/2009. 02/2010. 04/2012 – 7 blogia.
Aikamoisia lukuja kun nyt oikein istui alas ja mietti hetken mitä on saanut aikaan. Tässä faktat blogeista. Jatketaan bileen fiiliksiä.

Ennen bilettä kuten aina kiireellistä säätämistä jossa ei tehdä lainkaan turhia liikkeitä. Ennen illan bileitä juhlittiin montaa juttua mutta en mene siihen sen tarkemmin. Taustamusiikkia soitteli Laura ja hyvää saundia soittikin. Semmoista chill meininkiä. Soittohommat hallussa neidillä.

Taas sorruin harmaan veden edessä ja tartuin tölkkiin, on se vieläkin saman makuista kuin aikaisemmin.

Kyau & Albert kaksikko saapui paikalle ja he muistivat minut ja paiskasivat käsipäivää. Siitä on kolme vuotta taaksepäin kun viimeksi Millennium bileissä kaksikko oli soittamassa.

Klo 21 Mysteeri dj soittamaan siirtymä ajaksi levyjä. Jos et ollut paikalla niin et varmaankaan tiedä kuka soitti. Setin loppuvaiheilla kuultu Orkidea – Revolution Industrielle.

Klo 22 avattiin isot ovet yleisölle. Vähän ennen sitä sain todistaa tapahtuman jossa tanssilattia tyhjennettiin musiikin voimalla. Peukku sille. Frankie Wells aloitti illan soitannan. Hyvän kuuloista trancea soitossa.

Biisi bongauksia setistä. Max Graham & Neev Kennedy – Guiding light. Above & Beyond – Can’t sleep. Robert Miles – Children uusio.

Väkeä oli tullut useammankin britin voimin ja minua vanhempi nainen Saksasta, myös yksi Briteistä oli minua vanhempi, muuallakin maailmassa on siis seniori reivaajia..Peukut teille että tulitte Suomeen Kyau & Albert keikalle. Varmaan oli uhrauksen arvoinen reissu kaikkineen. Yksi Britti on käynyt keski-euroopassa K & A keikoilla ja lupasi tulla Suomeen heidän keikalle uudestaan.

Lisää biisejä. Robert Miles – Fable (Lepi remix). Veracocha – Carte blance uusio. Oceanlab – On a good day. Dash Berlin – Shelter versiointi. 4 Strings – Take me away versiointi.

Kahden huonosti nukutun yön jälkeen bileisiin, jää nähtäväksi miten kauan pysyy valveilla illassa?

Klo 23.15 Cosmo. Psyke saundeilla aloitettiin. Aika psyke painotteinen setti oli. Toki väliin mahtui laatu trancea myös. Biisi bongauksia. Quench – Dreams uusio. Thrillseekers – Synaesthesia versiointi. Kokonaisuutena aika sekava setti mutta tilanteeseen toimiva.

Taas pystyi kellonajan tarkistamaan. Se on se maaginen puoliyö kun porukka valui mestoille, sama ilmiö joka puolella Suomea. Tänään oli hyvä huomio että oli paljon nuorta väkeä juhlimassa trance musiikin tahdissa joka ei ollut ihan sitä “päivän hittiä”. Jatkuvuutta tällä menolla siis on. Ihan rohkeasti vaan nuorempi väki bileisiin mukaan!

Kyau & Albert albumeita cd formaatissa nimmareilla varustettuna oli myynnissä tapahtumassa. Oli ilo huomata että bile kansaa kiinnosti levyt. Oli 4 eri nimikettä tarjolla ihan järkihintaan. Uutuus levyä “Matching stories” jonka tiimoilta kaksikko oli kiertueella. Ostin kaksi levyä jotka kokoelmistani puuttuivat.

Klo 00.30 aikoihin Kyau & Albert vuoroon. Seuraavat 3 tuntia varmasti soitossa semmoista trance helmeä että lähtee järki. Kaksikko ei pettänyt tälläkään kertaa. Todella laadukas trance setti heiltä. Alku vaiheilla soitossa joku hämärä versio Underworld – Born slippy biisistä.

Lisää biisi bongauksia. Super8 & Tab – Helsinki scorchin’. Kyau & Albert – Are you fine? Kyau & Albert – Kiksu versiointi. Above & Beyond – Sun & moon. Kyau & Albert – Outside. Lange – First rebirth. John O’Callaghan – Find yourself. ALT+F4 – Alt+F4. Ridgewalkers ft. El – Find. Kyau & Albert – Made of sun. Above & Beyond – Good for me. Kyau & Albert – Velvet morning.

Ennen klo 02 oli jo tungos saatu paikkaan aikaan. Paikka täynnä iloisella mielellä olevia bilettäjiä, arvostan sitä että sai fiiliksen päälle.

Joskus sitä jää aikaa seurata ihmisiä kuinka he nauttivat musiikista tilassa jossa ovat. Jotkut tanssii “täysii”. Osa väestä heiluu paikallaan rauhallisesti, heiluu pikkuisen jossain istumassa tai vähän sivummassa poissa valojen loisteesta. Itsellä se menee “harrastuksen” merkeissä. Kuvaan paikalla ja bileen jälkeen yleensä seuraavana päivänä tai ainakin parin päivän viiveellä tulee nettiin bile blogi tapahtumasta. Aika tarkkaan 10v putkeen. Kaikilla on yhdistävä tekijä, intohimo musiikkiin.

Tänään aamu jatkot oli tällä kertaa itsellä hotellin aamupalalla. Yleensä aika unealista väkeä paikalla mutta ei tänään. Oli kunnon tungos ja en nähnyt tuttuja ollenkaan. Enemmän ns normi hotelli asiakkaita tila täynnä.

Ihmettelin sitä että jaksoin valvoa loppuun asti. Sen verran oli huonosti nukuttu yö takana. Mutta hyvä näin. Hotellissa ei oikein uni sitten tullut joka on aika yleistä. Aika pian hotelliaamiaisen jälkeen harhailin Turun linja-autoasemalle, ilman suuntavaistoa omaava ihminen löysi paikalle. Laitan rastin seinään. Jalka oli aika raskas kantamuksilla kun lähdin kipuamaan mäkeä ylös. Oli aika tuskaa kävellä.

Turun kebab mesta antimia tuli nautittua ja ei pärjää Lahdessa tarjotulle mitenkään. Annoskoko on pienempi ja annos ei täysin ollut omaan makuuni. Mutta mikä tärkeintä, nälkä siirtyi eteenpäin.

Paluumatkalla oli hyvä linkku kuskin “kevennetty” kuulutus matkustajille. Puheltiin erikois kokeesta ja muutenkin huumoripitoinen kuulutus oli. Ehdottomasti piristävä poikkeus normi kuulutuksiin verrattuna. Pisteet tästä ja kaksi peukkua.

Oli sen verran vähän matkustajia molempiin suuntiin että sai olla aika leveästi takapenkillä.   Jäi ihan positiivinen fiilis matkasta julkisilla Turkuun. Eikä pahan kallistakaan ollut. Olin aika rikki kun pääsi kotiin. Mutta reissu kannatti.

Oli onnistuneen hyvät juhlat kyllä jälleen. Kevät saa siis tulla. Millennium vaan takaa laadun. Oli tänään monta syytä juhlia. Väkeä paikalla hyvin ja tuntui viihtyvän illassa. Riina, oli kiva nähdä pitkän tauon jälkeen.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2465-millennium-presents-kyau-albert-matching-stories-album-tour

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Kesän 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Millennium “Movement” w/ Kyau & Albert @ Börs Night Club turku 05.04.2015
  2. Millennium 20th Anniversary @ Börs Turku 05.12.2018
  3. DJ Orion: DJ Orion @ YleX – 06.01.2012 – XmiX: Kyau&Albert (DE)
  4. DJ Orion: 06.01.2012 – Biisilista ja uudelleenkuuntelu – XmiX: Kyau & Albert (DE)
  5. Millennium – Back To Basics @ Börs Turku 16.04.2016