Millennium Extended @ Nightclub Börs Turku 27.03.2016

Oli taas se aika vuodesta jolloin Millennium bileet ilahdutti bilekansaa. Toteutus hipoi täydellisyyttä niinkuin aina tekee. Jos bileelle pitäisi antaa arvosana asteikolla 1-10 niin antaisin silmää räpäyttämättä kympin. Tässä bileessä on aina ajateltu kaikkea.

 

Ihan ensimmäisenä pitää hehkuttaa houstausta omalla kohdalla. Se oli siirtynyt sille kuuluisalle next levelille. Omaa suosikki limsaa oli riittävästi varattu ja se oli kylmää tällä kertaa. En pysty sanoin tarpeeksi kiittämään tästä teosta. Oli nautinto nauttia kylmää limsaa koko illan ajan. Kiitos.

Klo 12.30 uutta valtakunnan aikaa lähdettiin reissuun hitusen väsyneenä. Tunnin verran kerkesi valmistautua lähtöön aamulla kunnes oli lähdön hetki uuteen reissuun. Tänä vuonna kierrettiin American car shown kautta. Lipun hinta oli aika korkea ettei tänne joka vuosi tarvi tulla. Tämmöinen viiden vuoden tauko teki hyvää. Tuli räpsittyä kuvia että loppuviikosta niitä voisi odotella nettiin. Aikamme pyörittyämme mestoilla kello oli 16 kun löysimme tien ulos paikasta.

Sitten kohti Turkua. Tällä kertaa Orkidea – Unity (Solarstone’s pure mix) otti tällä kertaa varaslähdön eikä soinutkaan niinkuin eräs Turun bile reissulla kun ajettiin Turun motarin pisimpään tunneliin alkoi soimaan Unity. Silloin oli jotenkin jännä fiilis sattumuksesta.

Klo 18.15 selvittiin hotellille. Poikkeuksellisesti olimme yötä Turun päässä tällä kertaa. Tuttuun tyyliin heti paikalla urbaania ruuan metsästystä eli lähimpään kebab paikkaan hakemaan syötävää.

Kaksi Millennium perustajajäsentä oli täällä tänä iltana soittamassa klubi keikalla 9 vuoden jälkeen. Olisi sitä aikasemminkin voinut olla soittamassa vai mitä ovat Pilli ja Pulla mieltä asiasta? Semmoinen kerta viiteen vuoteen hyväksytään vielä keikka väliksi.

Sisään Klo 21 pintaan. Koin silloin heti iloisen yllätyksen. Omaa suosikki limsaa kylmälaukussa kylmässä koko illan ajan tutun lapun kera että näpit irti mun pepsistä.

Klo 21 aikaan starttasi Teknoaitta stage ja Millennium stage. Mayhem stage aloitti klo 22. WCDJ.ORG stage ja Disco stage aloitti klo 23. Oli siis jopa vaativaankin makuun jokaiselle jotain. Oli soitossa trancea, housea, teknoa, hardstyleä, hardcorea, vanhaa kunnon disco tunnelmaa ja wcdj.org stagella soitto oli hyvinkin tyyliltään rajustikin vaihtelevaa. Joka oli tämän stagen suola.

Millennium stagella klo 21 aloitti soitannan Frankie Wells. Aika tiukalla trance saundilla aloitettiin. Tyhjät pois heti alusta. Bongattu RMB – Spring versiointi.

Teknoaitta stagella klo 21 aloitti Emmu K. Teknoa soitossa.

Tänä iltana ei kerennyt keskittymään kovin pitkiä aikoja kerrallaan minkään stagen soittoon tämän illan aikana. Oli 5 stagea minkä väliä piti ravata jatkuvalla syötöllä. Poikkeus oli WCDJ.ORG stage johon jäi pahiten jumiin soitetun musiikin takia. Kiireinen ilta tiedossa.

Olin teknoaitta stagella ja sitten mua potkaistiin persauksille. Käännyin katsomaan että kukahan tämmöistä kehtaa tehdä. Siellä oli laskeuma vaimokkeen kera, laskeumaa en ole pieneen hetkeen nähnyt bileissä. Vaimokkeen tapasin ensimmäistä kertaa.

Samalla paikalla kaksi naista halusi ottaa kuvan paidan selästä. Paita sai osakseen kehuja. Minulla oli jälleen sama paita kuin viimeksi Turussa Millennium bileissä ollessani.

Mayhem stage klo 22. Temtek sai kunnian aloittaa soiton täällä. Kauaa en viihtynyt paikassa kun hardstyle tunki väkisin korvaan. Kuvat pystyi ottamaan ja äkkiä pois. Ei ollut omaan korvaan sopivaa hardi saundia tämä.

Millennium stage. Toinen soittaja. D.N.A. Melodista hyvänkuuloista trance saundia soitossa. Biisi bongauksia setistä. Faithless – Salva mea 2.0 versiointi. BBE – 7 days and one week uusio. Eric Prydz – Generate. James Holden – Nothing (’93 returning mix).

WCDJ.ORG stage aloitti klo 23 jäätävällä biisillä. Michael Jackson – Thriller.. Itsellä todella pitkä tauko siitä kun on viimeksi ollut kuulemassa WCDJ.ORG soittoa. Useampi vuosi aikaa varmasti. En muista edes koska olisi viimeksi kuullut kyseisen organisaation soitantaa. Mutta hyvä näin että tänään saa osakseen tätä timanttista saundia niin laidasta toiseen kuin vain pystyy ja osaa tyylillä..

Muutamia biisi bongauksia WCDJ.ORG stagelta. Pandora – Don’t you know. DJ Bobo – There is a party. Loppuvaiheilla soitossa Waldo – Feel so good.

Pilli & Pulla valtasi dekit WCDJ.ORG stagen hetkeksi aikaa. Laadukasta sekavaa soittoa ja heiluivat koko rahan edestä. Biisejä setistä. TV Junkiez – Knight rider. Da hool – Meet her at Loveparade. Scooter – Fire. Public domain – Operation blade (Bass in the place).

Klo 23 Disco stage. Retro saundin soitto alkoi. Soittajista ensimmäisenä aloitti Axl Knight.

Illassa nähty todella vanhoja reivaajiakin pari kappaletta. Disco stagella oli hyvänkuuloista saundia soitossa mitä siinä välillä kävi pikku hetken kuulemassa. Oli jopa niin vanhaa että ei tullut biisi bongauksia juuri ollenkaan. Jopa minulle liian vanhaa saundia.

Teknoaitta stage. Homegrove. Housea soitossa, hyvää semmosita. Ei kerennyt tänään keskittymään mihinkään kovin kauaa. Veikkaan että tällä teknoaitta stagella olisin viihtynyt varsin hyvin pidempiäkin aikoja. Sen verran oli laadukasta saundia soitossa aina kun täällä kävi pyörähtämässä.

Klo 00 Millennium stage. Cosmo. Hieno laadukas trance jatkui ja todella nautin siitä! Tämä oli stage jonka soittoa kuulin eniten illassa.

Klo 00.30 Teknoaitta stage. Dekkien taakse J. Massive. Hyväksi havaitulla house linjalla jatkettiin. Tämän setin aikana nähty tanssijoita. Nyt siis tietoisesti näin tapahtuneen.

Klo 00.30 Mayhem stage. Soittamaan Riiho. Omaan korvaan sopimatonta hardi saundia.

Olin juttusissa Super8 & Tabin kanssa ennen heidän soittoaan. Kertoivat että oli viisi vielä julkaisematonta biisiä soitossa tänään. Mulla oli Super8:lle kiva ylläri, Pyysin nimmarit aikasempaan bändin levyyn jossa hän vaikutti. Kyseisen levyn arvo nousi silmissä ja pääsee kokoelman osaan nimmeroidut tuotokset.

Klo 01.15 Disco stagella illan ainoa vaihto. Diffas soittamaan toisena kaverina. Yksi biisi bongaus jopa tehty tältä stagelta. Blondie – Call me. Tämän biisin jälkeen tulikin lähes illan viimeinen hidas.

Klo 01.30 Mayhem stage. Waily. Nyt on semmoista mother fuckin hardcorea soitossa. Ihmettelin arviolta 10 minuutin jälkeen oltuani paikallaan että mitä mä teen täällä vielä? Oli yllättävää kuulla semmoista hc mättöä jota kykenee kuuntelemaan itsekin. Nyt on maailman kirjat sekaisin. MEDIC!!!

WCDJ.ORG stagella oli tilaan nähden todella hyvin porukkaa koko illan ajan. Musiikillisesti paikassa liikuttiin rajusti äärilaidasta toiseen luonnollisesti hyvällä maulla kaiketi… Kaveri osaa asiansa ja viihdyttää kansaa.

Klo 01.30 Millennium stage. Viimeiset kaksi tuntia mennään Super8 & Tab viihdyttäessä kansaa. Ensimmäinen bongattu biisi kaksikon setistä BT – Flaming june uusio. Kaksikko soitti hyvää saundia koko setin muutamia biisejä lukuunottamatta.

Biisi bongauksia setistä. Super8 & Tab w/ 7 skies – Rubicon. DJ Tiesto – Adagio for strings, versiosta ei tietoa. Ulosheitto biisinä soi Super8 & Tab – Let go.

Mystinen Ravebear oli paikalla. Näyttäytyi pariin kertaan. Hävisi yhtä mystisesti kuin oli ilmestynytkin. Ravebearilla oli meno päällä. Miksi ei olisi kun musiikki tarjonta on varmasti kohdallaan. Porukka otti hyvin Ravebearin vastaan, suorastaan avosylin.

Klo 02.00 Teknoaitta stage viimeinen soittaja iltaan. AL. Teknoa soitossa. Tämän stagen kovin kuultu biisi oli Wink – Don’t laugh. Kuulin biisin ja oli pakko käydä kiittämässä djtä tämän biisin soitosta. Olisinko ehkä kerran kuullut biisin aikaisemmin bile olosuhteissa.

Klo 02.30 Mayhem stage. Viimeinen soittaja iltaan. Tarec. Jälleen ei korva tykännyt kuulemastaan. Tämä stage oli alunperinkin semmoinen jossa tiesin etten paljoa aikaa tule viettämään. Menee omalla kohdalla kymmenen senttiä yli hilseen.

Millennium stagella soiton loputtua tuli niin tuttu huuto tanssilattialta. We want more! Kaksikko soitti ulosheitto biisinä oman tuotoksen Let go. Todella hyvälaatuista saundia oli Millennium stagella koko illan ajan. Ei osannut nimetä yhtä ylitse muiden. Teknoaitta stage tulee hyvänä kakkosena. Ei sovi unohtaa WCDJ.ORG stagen loisto saundia. Sinne ei uskaltanut mennä kovin usein kun juuttui aina pidemmäksi aikaa kuulemaan hetkittäin omalaatuistakin saundia.

Ilta täytti kaikki odotukset kevyesti. Millennium takaa kyllä laadun. Paikassa oli tänään myynnissä clowstickejä ja Super8 & Tab paitoja ja muutakin kivaa. Kuten sanoin että kaikkea on ajateltu.

Eräs seureestamme jatkoi lappeenrannan perinnettä mutta se sitten siitä. Tällä kertaa tämä tehtiin yöllä. Sitten yö hotellissa jossa ei perinteisesti saanut nukuttua kunnolla. Eli huonosti nukutun yön jälkeen kohti Lahtea. Odotin että olisi kuullut paljon puujalka vitsejä mutta pettymys oli suuri kun näin ei käynyt. Jalat olivat astetta paremmassa hapessa kuin odotin. Tampereelta ja helsongistä oli väkeä saapunut paikalle. Tampereen edustus luovan biletauon jälkeen. Robomikkoa oli kiva nähdä mestoilla pikaiseen. Kuulumiset vaihdettiin.

Suuresti kiitoksia Millennium poppoolle jälleen todella laadukkaista bileistä. Todella hyvin onnistunut ilta omin silmin. Paikka on iso että tilaan olisi mahtunut hyvin väkeä enemmänkin. Erikois kiitos Millennium ja Teknoaitta stagen soittajille. Omaan korvaan parasta musiikillista tarjontaa. Nostalgiasta kiitos kuuluu WCDJ.ORG stagelle. Loput kaksi stagea jäitte ikävä kyllä vähemmälle huomiolle tänä iltana.

Kiittää myös Nightclub Börsiä henkilökuntineen illasta. Tulen varmasti toisenkin kerran tapahtumaan paikassa. Meillä oli hieno oldskool rytmiryhmä liikenteessä. Joskus reissu uusiksi?

Se on ihme juttu että vaikka nyt matkaa päivällä Turusta Lahteen niin Mäntsälän kohdalla oli havaittavissa lievää pilkkimistä. Ehkä se johtui vaan väsymyksestä mitä oli havaittavissa.

Nyt jatkuu pääsiäisen bileiden nettisisällön tuorittaminen. Kuvia tapahtumasta keskiviikko illasta tai torstaina. Tämän tekstin parissa pakerrettu Reilu kuusi tuntia.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2405-millennium-extended-016

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008.

Toinen bile blogi joka keskittyy enemmän aikaan ennen bileitä. Bileistä ennakkojuttuja, levyarvosteluja. Laaja-alaisesti kaikkea. http://musicholistic.blogspot.fi/

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.


Ei aiheeseen liittyviä uutisia.

 • Karo Holmberg

  Nuoskan levyn kanteenko nimet raspustutit?

  • Martin ‘Diffas’ Luts

   Veikkaan xl5 🙂

 • http://kehto.fi/ Juha

  XL5 oli oikea vastaus.

 • Lappeenrannan linja

  Teekkarikylän detroit–tekno jatkot ja siitä jatkunut kaljoittelu pitkälle seuraavaan päivään muuttuneet ajansaatossa torigrilliltä noudetun hampurilaisen syöntiin hotellihuoneessa ennen nukkumaan menoa, Vanhat ei jaksa enää, Kiitos ja kuittaus 😉