Millennium – We Are 18 @ Nightclub Börs Turku 05.12.2016

Jälleen hienot Millennium bileet. Musiikillisesti täydellisyyttä hipova ilta. Illan ulkomaan vieras Thrillseekers soitti kovan setin. Todella hienon kuuloista trancea kaverilla soitossa. Eikä illan soittajista kukaan soittanut huonoa saundia. Nautin olostani.

 

Sisäinen kello oli ihan sekaisin kun luuli että nyt on perjantai vaikka elettiin maanantaita. Sitten koitti perjantain perään heti sunnuntai. Mihin se lauantai välistä katosi? Keskiviikkona taas uusi maanantai. Ei ole arkipyhien kanssa helppoa. Samaan aikaan vielä netti oli poikki kaksi päivää. Mur!

Päästiin lähes suunnitellussa aikataulussa liikkeelle, vain 15 minuuttia myöhässä. Se oli hyvä suoritus meidän poppoolta. Oli netin toimimattomuuden takia erittäin vihainen mutta onneksi se olo tasaantui matkalla normaaliksi.

Matkalla ajokeli oli ajoittain huono. Turun moottoritie oli sentään siedettävässä kunnossa. Tutulla Nesteellä pysähdyttiin niin kuin lähes joka kerta matkalla Turkuun. Salossa Airin kebabissa käytiin syömässä hyvät annokset. Siitä piti suunnistaa kaverille käymään mutta aikataulu tuli vastaan ja menimme suoraan bilemestalle. Tietenkin piti käydä restauroitu posankka kuvaamassa.

Paikalle päästyäni reppu pois kannosta. Kuvaus kalusto oli jo tätä ennen käytössä. Heti kun paikalle pääsi niin kysyttiin onko kamera mukana. Pieni puoli aloitti klo 21 Michael Cassette soitti ensimmäisen kaksi tuntia housea. Setistä pari biisi bongausta. Chicane ft. Bryan Adams – Don’t give up. Jan Hammer – Crockett’s theme. Loisto saundia soitossa.

Sain nimmarit Michael Cassette levyyn. Tämän levyn painos on myyty loppuun kaverin kertoman mukaan, Olen tyytyväinen että itsellä on yksi kappale tätä tuotosta kokoelmissani.

Iso puoli avattiin klo 22. Ensimmäinen soittaja Tajunta. Biisi bongauksia setistä. Eric Prydz – Generate. Sasha – Xpander. Faithless – Salva mea 2.0 (Above & Beyond remix). Hyvää trancea soitossa. Tykkäsin.

Klo 23.30 Iso puoli. Cosmo. Tässä setissä liikuttiin musiikillisesti vuosien 1998 ja 2016 välissä.  Hienoja klassikoita paljon soitossa. Lämmitti vanhan mieltä ja hyvä lämmittely illan vierasta varten. Tästä setistä reilusti bongauksia.

Tässä bongauksia. Energy 52 – Cafe del mar. Orkidea – Beautiful (Original mix). Aria – Dido (Armin van Buuren’s universal religion mix). Aalto – Rush (Super8 vs DJ Orkidea remix).  Armin van Buuren – Communication pt.3. RMB – Spring uusio versio. Johan Gielen & Svenson – Twisted. Versioksi villi veikkaus Svenson & Gielen energy mix. Cosmic gate – Exploration of space. Rank 1 – Airwave. Kai Tracid – Life too short.

Väki oli löytänyt hyvin paikalle vaikka kylällä oli toisetkin isot bileet tänä iltana. Jori Hulkkonen oli keikalla kaupungissa. Hetkittäin oli vaikea valinta tehtäväksi. Ollakko kuulemassa trancea vai house/tekno saundia?

Yllätys soittaja pienellä puolella. Thrillseekers kävi pienellä puolella soittamassa hetken teknoa Luka Annen levyillä. Hieroin hetken silmiäni kun näin kaverin pienellä puolella dekkien takana. Mikäs siinä kun haluaa tehdä noin.

Klo 00.40 Pieni puoli. Sasha F. Soitossa teknoa. Paluu juurilleen. Eikä siinä vielä kaikki. Vinyyliä soitossa! Arvostan. Yksi biisi bongaus. Dynamo city – One night in hackney. Sen mitä kerkesin kuulemaan soittoa oli hyvää saundia tarjolla. Kaveri osaa teknon salat. Tämän setin aikana tuntui että oli tunnelma pienellä puolella korkeimmillaan illan aikana.

Klo 01.30 Iso puoli. Thrillseekers. Jännityksellä odotan minkälaista saundia kaverilla on soitossa nykyään. Viimeksi kun Thrillseekers oli Millennium bileissä soittamassa vuonna 2006 olin silloinkin paikalla kameran kanssa. Silloin kameran kanssa bileissä ollut semmoisen kolmisen vuotta.

Thrillseekers soitti aivan uskomattoman hienon setin. Huh huh. Setti toimi omalla kohtaa todella hyvin.

Muutama biisi bongaus setistä. Art of trance – Madagascar. Paul Oakenfold – Southern sun (DJ Tiesto mix). Robert Miles – Children uusio versio. Oceanlab – Satellite. Delerium – Silence. Thrillseekers – Synaesthesia. Veracocha – Carte blanche. DJ Tiesto – Adagio for strings.

Klo 02  AL. Pienen puolen viimeinen soittaja. Rumpubassoa kehiin. Viimeisetkin mehut imetään tällä saundilla bile porukasta.

Totean sen jälleen kerran. Millennium bileet ei petä koskaan. Olen Millennium bileissä käynyt aktiivisesti yli 10 vuotta eikä ole huonoa bilettä osunut kertaakaan kohdalle. Semmoinen ei ole mahdollista. Perinteinen ryhmäkuva lopussa.

Klo 04 mennessä oli bileet taputeltu ja väki ulos saatu. Oli enää edessä matka kotiin Lahteen. Sulaa hulluutta joidenkin mielestä mutta onko lahtelaiset ihan täysin järjissään yleensä koskaan? Klo 07.20 olin kotona. Olin hereillä samoilla silmillä semmoinen lähes 26 tuntia. Sain hyvin unen päästä kiinni.

On tuo paluu Lahteen aika extreme suoritus mutta jos kuski on sitä mieltä että jaksaa ajaa niin mennään sitten. Kuski on varautunut optioon että nukkuu matkalla jos väsyttää liikaa. Aina on kotiin päästy.

Tämä oli synttäri bile putken etappi 2/4. Viikonloppuna jatketaan juhlintaa.

Kirjoitus myöhässä hieman totutusta nettikatkon takia.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2429-millennium-we-are-18-w-the-thrillseekers

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Biisi bongauksista sen verran että jos biisin perässä ei ole version nimeä se saattaa johtua siitä että en ole saanut tietooni biisin versiota. Yleensä kirjaan ylös esittäjän ja biisin nimen  pelkästään. Biisin versio on perässä jos olen saanut tunnistettua sen.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo jonkin aikaa taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Millennium Extended @ Nightclub Börs Turku 27.03.2016
  2. Millennium – Back To Basics @ Börs Turku 16.04.2016
  3. Millennium 20th Anniversary @ Börs Turku 05.12.2018
  4. Millennium – Fenix @ Börs turku 12.05.2010
  5. Millennium “Movement” w/ Kyau & Albert @ Börs Night Club turku 05.04.2015