Lahti Outdoor Party @ Kariranta lahti 01.08.2014

Tähän tapahtumaan sain kutsun vasta tällä viikolla. Hyvä näin että sain tietää tästä tapahtumasta. Keli suosi tapahtumaa. Aurinko paistoi koko tapahtuman ajan mitä paikalla olin. Lisää tämmöisiä lahteen ehdottomasti.

 

Kerkesin melkein ajallaan paikalle. No, okei 4 minuuttia meni yli. Aika hyvin kun ottaa huomioon että kyseessä olen minä. Tulin paikalle ja muistelin niitä harvoja kertoja kun täällä on ollut bile aktiviteettia. Tänään tuli yksi bile lisää. Toi paikka toimii tämmöiseen.

Pidittehän paikat siistinä? Että päästään tulevaisuudessakin vielä nauttimaan hyvästä musasta hyvässä mestassa. Sitten porukka raahaa perseensä paikalle hyvän sään sattuessa. Olisi ihan kiva bileen eteen paljon töitä tehneen katsella että porukkaa on sitten todella paljon paikalla.

Keli suosi tänään. Aurinko paistoi mukavasti. Porukkaa olikin heti alussa jo ihan mukava määrä mestoilla. Naatiskeli auringosta ja virvokkeistaan. Jos ei omia syötäviä tai juotavia tullut mukaan niin makkaraa ja limsaa oli myynnissä.

Klo 18 eteenpäin. Ensimmäinen soittaja. N1K1TA. Teknon merkeissä liikuttiin setissä. Hyvää saindia soitossa. Ei biisi bongauksia. Klo 18.53 räp porukka vähän testaili ja lämmitteli settiiään varten. Varmistelivat että homma toimii. Itse olisin ostanut makkaran kuin sen verran hyvät tuoksut niistä lähti mutta ei ollut yhtään rahaa mukana, jäi siis syömättä.

Klo 19 Inspection B2B SB Electric. Tässä setissä liikuttiin housen ja teknon maailmoissa. Tämäkin jatkoi hyvää musiikillista linjaa. Tästä setistä bongattu viineinen biisi. Modjo – Lady. Toimii tähän kohtaan.

Vanhempi jo eläkkeellä pitkään ollut pariskunta nähdyn perusteella. He kävelivät alueen poikki sen näköisenä että he eivät pidä tämän näköisestä toiminnasta karirannassa. Taitavat vihata kaikkea nuorison hauskanpitoa piknik hengessä. Ilme oli ihan sen näköinen.

Alku vaiheissa  ei ollut tuttuja liikaa. Porukkaa kävi kyllä juttusilla. Ihan hyvä että rohkenette juttusille. Tänään oli reilusti aikaa juttutuokioille. Aina ei ole näin, joskus on kiirettä sillä hetkellä.

Koko illan aikana ei käynyt poliisi katsomassa miten meillä menee. En ainakaan nähnyt. Harmittaa kun ei kyennyt olemaan loppuun asti, olisi nähnyt tuli shown. Olisi varmaan ollut näkemisen arvoinen vaikka ei täysin pimeää ollutkaan.

Lisää tapahtuman ihmettelijöitä. Taas eläkkeellä vuosia ollut vanha herra oletan niin pitkän aikaa jäi katselemaan semmoisella kyttäävällä katseella että löytäisi jonkin epäkohdan minkä verukkeella vaatiisi tapahtuman jatkon jäädyttämista tai jotain muuta että saa kapuloita rattaisiin. Tätä on nähty ja koettu.

Klo 20 Kamiz. Ennenkuin ensimmäistäkään biisisä on aloitettu setissä uskallan väittää että tämä setti tulee olemaan parasta illassa omalla kohdalla  Eräs tuttu pitkän linjan dj ylisti kaverin soittotaitoja todella korkealle. Allekirjoitan itsekin tämän vaikka kaveri tietää asian paremmin kuin minä.

Ehdottomasti omalla kohdalla parasta saundia illassa. Drum’n’bass maailmoissa liikuttiin ja juuri siihen mun dnb makuhermoon osuttiin mistä diggaan paljon. Mikä parasta soitettiin vinyyliltä. Mad respect! En väheksy cd tai mp3 soittajia mutta vinyylissä on oma tietty saundi joka mielyttää. Muitakin haasteita vinyylissä on olemassa.

Pullo tai luulen kyllä että enemmistöllä oli tölkkejä messissä, kiitos siitä, kerääjät saivat kelpo saaliin illan aikana. Hyvä heille. Ei jää ainakaan tölkit jää paikkaa rumentamaan. Klo 20 pintaan oli väkeä todella hyvin mestoilla.

Klo 20.45 Melukylä. Illan räp osuus. Tämä laatu ei uponnut. Pystyin olemaan paikalla n.15 min ja oli pakko lähteä pois. Räp ei vaan kuulu suosikkeihin, eikä oikeastaan edes listalle. Siedettävää. Tällekin musatyylille löytyi omat faninsa joihin en kuulu.

Lopulta löytyi tuttujakin mestoilta. Hämäräradion edustusta paikalla.

Tuli show oli varmaan mun lähtöni jälkeen 21.20. Ehkä ensi kerralla kykenen olemaan loppuun asti ja tuli show kaveri on myös mestoilla. Saisi tulta vähän kuvattua luovan tauon jälkeen.

Kuulin huhua että optio seuraavaan tapahtumaan saman poppoon järjestämänä olisi 15.08. Sama aika ja sama paikka. Sama sairaan hieno meininki. Kai muistit siivota jälkesi että saamme 2 viikon päästä palata mestoille?

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Kuvia ja blogia. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön.

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2335-green-grass-music-presents-lahti-outdoor-party

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2014/22-lahti_outdoor_010814/


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Lahti Outdoor Party pt.2 @ Kariranta lahti 15.08.2014
  2. Ctrl Alt Del 7y Open Air Party @ Kariranta lahti 22.08.2015
  3. Tjs 4-0 Bd Party @ Ravintola Asema lahti 18.01.2014
  4. Segue Opening Party @ Ravintola Asema lahti 12.04.2014
  5. Green Grass Music Part 1 @ Kariranta Open Air Lahti 04.06.2016