Lahti DJ Special Part 2 Open Air @ Kariranta lahti 30.05.2015

Olihan hienot juhlat. Keli suosi tapahtumaa, väkeä oli sen ansiosta paikalla todella mukavasti. Paikka toimii paremmin kuin hyvin tämmöiseen tapahtumaan. 12 tuntia, 12 soittajaa, laajasti eri genrejä mukana. Allekirjoittanut soitti myös tapahtumassa. 16 tuntinen bileputki alkaa tästä.

 

Tosiaan tulee tänään täyteen 16 tuntia biletystä putkeen. Ensin nämä juhlat ja jatkoille heinolaan hämäräradion bileisiin.

Klo 12.30 kerkesin paikalle kun piti kalkkiviivoilla ilmottautunut kaveri hakea mukaan. Räppiä soitossa kun paikalle tulin. Blosse dekkien takana. Olin siis tapani mukaan hieman myöhässä.

Tämä tapahtuma tarjoaa vähän jokaiselle jotain periaatteella. Soitossa räppiä, house, psyke, drum’n’bass, rave, tekno ja acid soundia muutaman alagenren kera vielä. Eli varsin laaja kattaus musiikkia jokaiseen makuun.

Klo 13 Mixmike. Päästiin housen maailmoihin. Mukavan letkeää semmoista. Kesäista soittoa. Tykkäsin.

Klo 13.05 alkoi kilpaiileva “meteli” vesiuruista. Kilpaili ihan kovasti meidän äänen kanssa. Todella nuori bilettäjä paikalla vanhempiensa kanssa. Voi vanhempana kehua että olin silloin tosi pienenä ekaa kertaa bileissä.

Täällä oli tänään viimeisen päälle hyvää palvelua. Sain oman nimikkotuolin, värillähän ei ole väliä kunhan se on keltainen. Siihen tuli oikein nimikin kirjoitettuna. Kiitos tästä Suvi + muut penkin muodonmuutoksessa mukana olleet. Säilyyhän tuo tuoli elokuuhun asti tuommoisena kun tulen varmasti seuraavan kerran?

Illemmalla varmaan porukkaa tulee paikalle enemmän oletuksena. Auringossa oli ihan suhteellisen lämmin ja varjossa oli viileää osittain tuulenkin ansiosta. Mutta takkia päälle niin ei ole niin kylmä enää.

Klo 13.43 poliisi kunnioitti läsnäolollaan ajaen karirannan läpi useampaan kertaan tapahtuman aikana. Ihan rutiinia tämä toiminta.

Tänään porukan kelpasi olla paikalla. Paikka on toimiva tämmöiseen toimintaan. Sää oli tapahtuman puolella tänään. Aurinkoa ja ei pisaraakaan sadetta tapahtuman aikana. Musiikki pääosin hyvää koko ajan omaan makuun. Meitä oli satoja paikalla noin raakasti arvioituna.

Klo 14 Kamiz. Kaveri vaihtoi viime metreillä soitettavan genren rumpubassosta kevyempään ajankohtaan sopivampaan soitteluun. Tekno / house linjoilla liikuttaiin setissä. En muista olisinko koskaan kuullut kaverin soittavan housea ja teknoa? Ainakin siitä on todella pitkä aika. Vinyyliltä soitto niinkuin tapana on ollut. Arvostan. Tykkäsin soitetusta saundista.

Tämän setin aikana tanssijoita. Niitä oli harvakseltaan tänään liikkeessä. Silloin tällöin pieniä määriä väkeä kävi tanssimassa.

PA ääni oli hyvä mun mielestä kokoonsa nähden, vaikka oli pienempi setti kuin aikaisemmin on ollut. Soi ihan hyvin mun korvaan. Oli sitä muhkeuttakin saiundissa olemassa. Ajoi asiansa mun korvaan.

Klo 15 Pappa chili. Vuoroon psykeä. Oli pientä teknistä säätöä alussa mutta ongelmat saatiin ratkaistua hyvin pian. Ei ollut omaan korvaan sopivaa sorttia tämä psyke.

Ei ollut kiva juttu kun pimpparit pyöri ympärillä kun meni rakennuksen lähelle. Mitään muuta en vihaa suomen kesässä kuin mehiläiset ja muut samankaltaiset ilkimykset. Mutta eivät pistäneet joka on ihan positiivinen juttu.

Klo 16 Raver. Allekirjoittanut dekkien taakse. Kun sain tietää että soitan näissä bileissä niin rupesin heti miettimään että jotain spessua pitäisi kaivaa tuolta levyhyllystä. Aikani pähkäilin ja sitten tuli mieleen että mulla on paljon Bonzai tuotantoa hyllyssä. Siitä ajatus kypsyi että soitan Bonzai speciaalin. Kaikki soitetut levyt olivat bonzai tuotantoa. Lista soitetuista biiseistä blogin lopussa. Tämä soittelu oli 3. tänä vuonna.

Ensimmäistä kertaa soitan ulkona auringonpaisteessa. Se tuotti tiettyjä ongelmia kuten että cd soittimen näytöstä ei nähnyt mitään jollei pistänyt kättä eteen että sai varjon aikaan ja näki jotain. Ihan hyvin se sujui vaikka näkymät cdn näytössä olivat todella heikot.

Rave saundia 90-luvulta oli tarjolla setissäni. Kuulin jälkeen päin että oli paikalla olleita ketkä olivat tanssineet koko settini ajan. Tämä lämmittää mieltä aina. Toivottavasti tämä oli mieleen porukalle paikan päällä.

Viime vuonna kun olin paikan päällä loppukesän bileissä niin olin sitä mieltä että tähän paikkaan sopisi vanha rave saundi paremmin kuin hyvin. Tarjouduin soittajaksi tuleviin tapahtumiin ja nyt tänään se sitten tapahtui. Kariranta sai kuullakseen vanhaa ravea. Raver kiittää kuullijoita ja erityisesti settiä tanssineita.

Klo 17 Wrong F. Rumpubassoa soitossa. Lopussa taidettiin mennä jo vanhan liiton junkan puolelle. Toimivaa saundia.

Tänään oli varakuski ajamassa heinolaan ja takaisin. Kolmas matkustaja mukana heinolan jatko bile reissulla. Hovikuskilla muita aktiviteetteja

Klo 18 TRZ. Psybreiks ilmoitettu etukäteen genreksi. Tässä setissä oli kyllä selkeästi molempia genrejä läsnä. Liverummut toivat hyvän lisän settiin. Erottui joukosta mukavalla tavalla. Toimi hyvin yhteen.

Tällä kertaa en nähnyt vanhuksia paikalla kävelemässä ja katsoen samalla murhaavasti kun nuoret viettää mukavaa aikaa karirannassa. Kiitos tästä että loistitte poissaolollanne. Teidän negatiivinen asenne ei vaikuta meihin tapahtumaan osallistujiin millään tavalla. Toki teillä on oikeus osoittaa mielipiteenne.

Klo 19 Johan-platt. Teknoa soitossa. Tätä ei kyennyt enää olla kuulemassa kun nälkä vei voiton ja syömään piti päästä. Sitten olikin jo aika siirtyä seuraavaan bilemetaan.

Klo 20 Flex luthor. Varmasti kuulemisen arvoista rankempaa hardtekno acid höysteellä. Uskon että nautitte soittelusta.

Klo 21 Destroy. Rumpubassoa. Niin laadukasta soittoa varmasti kuin vain kaveri osaa ja hän osaa. Viimeksi keskiviikkona kuullut kaverin soittoa että on tuoreessa muistissa ja saundi oli kohdallaan.

Poistuin paikalta ennen klo 19 kauhean nälän vaivaamana. Jatkoin 16 tunnin bileputkea siirtymällä syömisen kautta heinolaan seuraavaan bilemestaan jatkoille.

Kiitos nimikko tuolista. Mahdollisuudesta soitella näin hienossa ja erikoisessa paikassa. Kiitos kaikille paikalla olleille. Kaveri sanoi nähneensä Cheekin ja Tuomas Kyrön paikalla.

Tapahtuma tunnettiin myös tällä nimellä Green grass pt.1 Hefty picnic

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2370-lahti-dj-special-part-2-open-air-10-hours

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2015/08-lahti_dj_special_2_300515/

Biisi lista setistäni

Intro
YVES DERUYTER – Calling earth (Original mix)
AQUA CONTACT – La sirena
DJ FRANKY JONES – Overwhelming (Jones & Stephenson mix)
YVES DERUYTER – Rave city
PHERENETIC SYSTEM IV – WAYFARER (Mayday mix)
DJ BOUNTYHUNTER – Demilitarized zone  (Extended mix)
HITCH-HIKER & DUMONT – Journey of love (Gary D. & DJ High-ko TFF Remix)
AXEL STEPHENSON – Varcaz in trance
PHERENETIC SYSTEM III – The sequal
JONES & STEPHENSON – The first rebirthLisää aiheeseen liittyvää:

  1. Green Grass Music Part 1 @ Kariranta Open Air Lahti 04.06.2016
  2. Ctrl Alt Del 7y Open Air Party @ Kariranta lahti 22.08.2015
  3. Green Grass Music pt. 6 Alternative Picnic @ Open Air Kariranta Lahti 06.08.2016
  4. Green Grass Electronic Picnic @ Open Air Kariranta Lahti 15.07.2017
  5. Lahti Outdoor Party @ Kariranta lahti 01.08.2014