Kosmos Festival Day 3 Lauantai @ Open Air Ristiina 23.07.2016

Pieni muisti katkos pirulainen pääsi yllättämään ja tultiin Kebua fiilistelemään mutta se jäi hyvin lyhyeksi. Tämän jälkeen siirryttiin majapaikkaan etkoilemaan pienellä porukalla. Harvat paikalla olijat pääsivät todistamaan että join harmaata vettä. Ei mennyt kaikki tänään sitten illasta putkeen.

 

Tosiaan muisteltiin että Kebun keikka olisi alkanut klo 14 eikä sen klo 13 joka oli oikea aika. Reilu 30 min kerettiin kuulemaan Kebun settiä. Juuri sopivasti saapumisen aikoihin vesi oli loppunut tankkiautosta ja se lähti tankkaamaan sitä. Ostin eurolla veden (0.33l) joka oli mielestäni ihan hyvä hinta. Juhannuksen reissulla olisi sama pullo kustantanut sen 3,30€. Sillä pärjäsin Kebun keikan ajan.

Yhden biisin tunnistin varmasti setistä. Crockett’s theme, se on tuoreessa muistissa Miami Vice sarjasta. Keikan jälkeen Kebu tuli bilettäjien kanssa juttusille ja myi siinä samalla levyjä ja itse ostin puuttuvat kaksi albumia. Uusin albumi löytyy vinyylinä. Toinen kerta kun on Kebun keikalla. Kebun jälkeen Recue live. Oli tultu koko perheen voimin kebun keikan aikana taisi olla kun saapuivat Gravitylle.   Kuten suunnitelma oli niin Kebun jälkeen poistuimme etkoilemaan.

Siinä pois lähdön hetkillä leirintäalueen kohdalla kuului älämölöä. Tuttuja siellä oli. Rasku kävi ihan juttusilla. Pääsin tielle takaisin ja sitten törmäsin seuraavaan tuttuun. Ironraver1 oli saapunut paikalle myös.

Etkoiluun kuului saunominen kuka halusi mennä. Käytiin kebabilla. Tällä kertaa nälkä ei ollut niin iso niin otin rulla kebabin. Siitäkin jäi vielä illaksi syötävää toinen puolikas. Jos olet Ristiinassa vaikka esimerkiksi Kosmoksen aikaan niin ja sattuu olemaan iso nälkä. Ota paikassa kebab ranskalaisilla niin takaan että nälkä lähtee. Paikka oli Serif. Aivan mahtavat syötävätkin paikassa. Kebab ranskalaisilla ja kebab rulla molemmat toimi mun makuuni. Olivat tarpeeksi isoja että siitä sai syödä kaksi kertaa.

Huoltoajon aikana siirryttiin Kebab mestalta majapaikkaan takaisin. Jalat ilmoitti tällä matkalla että minulla ei ole asiaa bile alueelle takaisin tai en tule omin jaloin sieltä pois. Jalat vaan loppui vaan voimat. Ensi kerralla vahvemmilla jaloilla paikalle. Ei ole vaihtoehtoa.

Nyt oli vaan kuunneltava järjen ääntä kerrankin ja jäätävä pois illan riennoista vaikka kuinka harmittaa aika monen hardi setin missasin ja unohtamatta Orkideaa. Tämä tilanne ei ollut yhtään kivaa vaan kaukana siitä mutta nyt oli ajateltava terveyttään.

Lauantain suunnitelmissa oli Kuulla Jnks happy hardcoret, Xl8r, Orkidean setti koska kaveri ei ole koskaan soittanut huonoa settiä 14 vuoden aikana mitä olen soittoa kuullut. Substanced, Carbon based, Alek Szahala. Macion settiin asti tuskin olisi kyennyt venymään se oli niin pitkällä aamussa. Maciolla on saundi ollut aina kohdallaan.

Ampparit vai mitä lie olivat mitkä pyöri siinä anniskelu alueella niin pisti paria tuttua. Itse onneksi säästyin pistokselta.

Olisi pitänyt keksiä repulle paikka missä pitää sitä mutta siinä olisi taas omat riskinsä. Mutta se taisi olla liikaa kun kantoi reppua torstain ja perjantain mukana koko ajan. Olisi ehkä jalat kestäneet pidemmälle. Tämä on taas pelkkää jossittelua mutta näin voisi asia olla.

Kiitos Kosmos, ensimmäistä kertaa paikalla ja viihdyin todella hyvin mestoilla. Luxusta oli sänky missä sai nukkua yönsä. Ilman tätä mahdollisuutta olisin tuskin lähtenyt. Kamerakin oli paremmin turvassa kun ei ollut telttailemassa. Omalta osalta tapahtuma loppui vähän liian aikaisin. Harmittaa isosti jo senkin takia että lauantailta on tarjolla vaan tämmöinen tynkä blogi ja kuvat lauantailta rajoittuu hyvin vähäiseen määrään. Ei tässä näin pitänyt käydä.

Oli kyllä aivan mielettömän hienot puitteet tapahtumalle. Mieleen painuvin stage oli Vortex pimeän aikaan. Pimeä metsä, psyke soi, uv-valon loisteessa paikka teki todella syvän vaikutuksen. Kaikki elementit täydensi toisiaan. Psyke toimii kyllä tämmöisissä olosuhteissa todella hienosti.

Kuvia tulossa vielä nettiin jossain kohtaa viikkoa. Tapahtuman topiciin tulee tietoa kun kuvat ovat online. Tämä oli kolmas ja viimeinen blogi tapahtumasta.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2417-kosmos-festival-2016

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Toinen bile blogi joka keskittyy enemmän aikaan ennen bileitä. Bileistä ennakkojuttuja, levyarvosteluja. Laaja-alaisesti kaikkea. http://musicholistic.blogspot.fi/

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Kosmos Festival Day 1 Torstai @ Open Air Ristiina 21.07.2016
  2. Kosmos Festival Day 2 Perjantai @ Open Air Ristiina 22.07.2016
  3. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel, Bloemendaal Day 3 26.06.2016
  4. Konemetsä 09 Open Air – Day 2 – lauantai 04.07.2009
  5. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel, Bloemendaal Day 2 25.06.2016