Kosmos Festival Day 1 Torstai @ Open Air Ristiina 21.07.2016

Ensimmäistä kertaa Kosmos Festivaalilla. Onneksi tarjoutui mahdollisuus majoittua Ristiinaan hyviin olosuhteisiin ja mikä tärkeintä, sai nukkua sängyssä yönsä. Todella luxusta. Sain eteeni torstaina myös 9€ maksaneen tuhdin kebab ranskalaisilla annoksen. Valehtelematta siitä söi kaksi kertaa mahansa täyteen. Rahalle todellakin vastinetta.

 

Linkulla erittäin halvalla Lahdesta Mikkeliin (9€) josta kaveri tuli noukkimaan majapaikkaan (viiden tähden hotelli). Siitä tavarat kannosta majapaikkaan ja sitten syömään ja kauppaan ostamaan mitä syötäväksi oli itselle ajatellut.

Käytiin hoitamassa jo torstaina lippu asiat kuntoon ettei tarvinnut perjantain ruuhkassa asiaa hoitaa. Sitten sisään alueelle turvatarkastuksen kautta. Käytiin vähän tutustumassa alueeseen niiltä osin kuin sen pystyi torstaina tekemään. Ruokamyynti ja basaari alue oli auki torstaina ja yksi stage, spacetime. Oltiin muutama tunti paikalla ja oltiin vähän klo 22 jälkeen majapaikassa takaisin. Paikka oli varsin vaikuttava jo torstaina nähtynä. Odotin innolla miten paikka näyttäytyy perjantaina kun kaikki staget on auki.

Täällä on ajateltu kokonaisuutta paljon. On musiikkia moneen lähtöön. Workshoppeja, basaareja joissa myydään vaatteita yms asiaan kuuluvaa. Ruokaa oli moneen makuun, tyyliin jokaiseen makuun jotakin. Nostan hattua järjestävälle taholle tästä tehdystä työn määrästä tapahtuman eteen ja ei sovi unohtaa talkootyöläisten panosta tähän kokonaisuuteen. Heidänkin panos on todella tärkeä. Mitä kuulin aikaisemmilta vuosilta juttuja niin eteenpäin on menty ja paljon niin kuin pitääkin. Vuosi kerrallaan parannetaan paikkoja. Tämän tapahtuman takana on osaavaa porukkaa.

Sää suosi tänä iltana. Ei satanut. Sade on open air bileen pahin vihollinen.

Etenkin kun näkee Vortexin täydessä loistossaan pimeässä. Kuullut puhetta paikasta että se on pakko nähdä.

Ensimmäisenä yönä sain nukuttua hyvin vaikka olin vieraassa paikassa. Suorastaan yllätyin itsekin. Tästä oli hyvä aloittaa Kosmos fiilistely.

Kunnon aidot metsäbileet. Hengeltään tulee mieleen konemetsä. Itsellä taukoa metsäbileistä 7 vuotta. Viimeksi 2009 konemetsässä.

Kuulin aikaisemmin Kosmoksessa käyneiltä että reissu tulee olemaan rankka. Sain lempinimen etana viikonlopun aikana. Kun liikuin sen verran hitaasti verrattuna muihin.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2417-kosmos-festival-2016

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Toinen bile blogi joka keskittyy enemmän aikaan ennen bileitä. Bileistä ennakkojuttuja, levyarvosteluja. Laaja-alaisesti kaikkea. http://musicholistic.blogspot.fi/

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Kosmos Festival Day 3 Lauantai @ Open Air Ristiina 23.07.2016
  2. Kosmos Festival Day 2 Perjantai @ Open Air Ristiina 22.07.2016
  3. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel, Bloemendaal Day 3 26.06.2016
  4. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel Bloemendaal Day 1 24.06.2016
  5. Luminosity Beach Festival 2016 @ Beachclub Fuel, Bloemendaal Day 2 25.06.2016