HUGcore Invaders w/ Carbon Based @ Club Tunneli Tampere 06.04.2018

Löysin itseni taas Tampereelta laadukkaista hardi saundin bileistä. Niin timanttia oli kyllä illan soittaja veikot. Lahden kovin poikabändi Carbon based dj set poimintana. Pari tuttua kolmen vuoden tauon jälkeen bileissä.

 

Mietin jo että joko sitä kevät olisi viimein koittamassa mutta ei, joutuu toteamaan että kesä on peruttu! Lunta satoi Tuuloksesta eteenpäin aina Tampereelle asti. Tällä kertaa ei oltu Tampereella tuntia liian aikaisin. Virheistä oppii.

Paikalle heti klo 21 jälkeen, hyvin ajoitettu saapuminen. Illan soitannan aloitti klo 21 Garonne hardgroove / Acid technon merkeissä. Illan aikana tuli flashback yli 10 vuoden taakse Lahteen Nightlife ravintolaan ja siellä olleille Impulse bileille! Silkkaa parhautta silloin ennen ja nyt muistellessa mennyttä kulta-aikaa.

Klo 21 Garonne. Hardgrooven & Acid technon merkeissä mentiin. Muutama biisi bongaus setistä. Business city – Projekti ultra. Hovi kuski tunnusti biisin sekunneissa. Laatu musiikkia. Kuultu myös originaali Lontoon kielinen versio Korson tytöstä. Chris Liberator & Sterling Moss – Croydon girl. Sekin toimi hyvin. Oli samalla setin viimeinen biisi.

Ovella ensimmäinen paikallinen tuttu, Meke kävi pyörähtämässä mestoilla. Kaksi tuttua ketkä olivat olleet poissa bileistä vuosia niin kunnostautuivat ja olivat tänään paikalla ja sanoivat että oli kuin olisi tullut kotiin! Luulen että he heräävät uusina ihmisinä hyvällä mielellä seuraavana aamuna, illan positiivisten asioiden siivittämänä. Viihtyivät paljon tanssilattialla, toinen heistä ensimmäistä kertaa tanssimassa. Pitkän tauon jälkeen pitää ottaa kaikki ilo irti bileistä.

Klo 22 Wazu Weissenfelt. Full On / Hard Trance saundien merkeissä liikuttiin tässä setissä. Setissä hetkittäin psyke vaikutteita, samalla aika hämärää saundia soitossa hyvässä mielessä.

Klo 23 Andy F. Hard trance. Nyt sitten vanhan liiton hardi saundia kehiin. Saundi kohdallaan. Tykkään isosti. Biisi bongauksia illasta. Solar quest – Acid air raid. DJ Misjah & DJ Tim – Access. Commander Tom – Are am eye? Todella kovaa lekaa soitossa, tämmöisiä settejä lisää soittoon bileissä. Joy Kitikonti – Joyenergizer.

Tanssilattia tyhjeni kun oldskool saundi lähti soimaan. Ei ollut soitetusta saundeista kiinni, se oli todella laadukasta. Tänään ilahdutti illassa ihmiset ketkä olivat panostaneet pukeutumiseensa. Arvostan tätä. Vähän kuin ennen muinoin.

Klo 23.45 Decion. Hard trance oli jutun nimi. Tämän kaverin setit ei ole tuottaneet pettymystä. Laatu takuulla. Setissä psyke vaikutteita. Biisi bongauksia setistä. Prodigy – Omen versiointi.

Eräs extra pitkäpartainen tuttu oli tänään bileissä paikalla, yllätyin näystä, hän kun ei ole hirveän usein käy bileissä. Hän kysyi että onko minulla tietoa monesko bile tämän iltainen tapahtuma on? Tieto tuli kuin apteekin hyllyltä. Bile nro  639.

Savua oli illassa hetkittäin reilun puoleisesti mestassa mutta sehän passaa.

Klo 00.45 Carbon based (DJ set). Freeform paahtoa oli tiedossa tähän settiin. Tätä laatua on kuullut vähän enemmän kuin ennen. Toivottavasti suuntaus olisi pysyvämpää laatua. Teemun spiikit oli jäätävän kovia tänäänkin. Kaveri osaa tuon MC puolen varsin hyvin. Arvostan. Pari biisi bongausta setistä. CLSM & Cube :: Hard – See you on the other side. Setin viimeinen biisi oli Carbon based – Cyclone.

Tänä iltana oli poikkeuksellisen paljon lahtelaisia paikalla. Tunnelma oli sen mukainen, pilalla tietenkin.

Klo 02 Grimsoul b2b Alchemiist. Freeform. Lahti vs. Tampere battle alkoi tästä. Kovaa paahtoa oli tämäkin. Aikalailla jatkettiin siitä mihin edellisessä setissä jäätiin. Loistavaa hardi saundia.

Soitto aikatauluun oli tullut viime hetkillä muutoksia kun paikka ei ole sitä extra tuntia auki.

Decion ja Carbon based pojat saivat tanssilattialle liikettä. Ihan syystäkin kyllä.

Klo 03.15 Acid Angel b2b Ile Vaan. Serious vs Cheezy Hardcore. Tätä ei väsymyksestä johtuen pystynyt edes hetkeksi jäämään kuulemaan tätä pauketta. Loputkin mehut sitten imastiin tanssilattialla olijoilta.

Kaveri heitti hyvän pointin illan aikana. Suorastaan elämää suuremman viisauden. Polkka bileitä osaa arvostaa vasta kun niitä ei ole tarjolla. Nyt onneksi näyttäisi siltä että jotain aktivoitumista olisi tapahtumassa, joka on hieno asia. Tämä tieto jatkoon.

Klo 03 pintaan pois paikalta kotimatkalle. Kannatti tänä iltana tulla paikalle pidemmänkin matkan takaa. Plussaa oli että narikan hinnalla sisään, että hinnasta ilta ei ole jäänyt kiinni. Toteutus todella laadukasta, samoin soittajat olivat kovaa luokkaa. Paikkaa toimi hyvin. Väkea kivasti liikkeellä. Meillä oli hyvä rytmiryhmä kasassa tänä iltana. Vanhan liiton diggareita

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2468-hugcore-invaders-carbon-based

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. C-4 Hard Explosion #1 @ Club Tunneli Tampere 27.01.2018
  2. Club Spora – Finrg Label Night @ Gloria Tampere 14.12.2018
  3. Pumpkinhead Promotions Pres. Club Classics @ Twenty One Tampere 26.05.2018
  4. C-4 Hard Explosion #3 @ Twenty One Tampere 21.12.2018
  5. C-4 Hard Explosion #2 @ Yo-Talo Tampere 11.08.2018