Hideout pres. Return Of Trance @ UG helsinki 12.02.2016

Viikolla sain puhelun jossa kerrottiin perjantain tulevasta tapahtumasta. Minulla kun ei ollut muita suunnitelmia illalle niin minähän tartuin tilaisuuteen ja vaikka olisi ollut jotain pientä niin illan kulkusuunta olisi herkästi muuttunut. Tällä kertaa tuli kuvattua, soitettua ja kirjoitn blogin vielä. Täyden palvelun paketti. Oli kiva ilta ja yllätyksiäkin oli illassa.

 

Kun ilmoitin hovikuskille heti kun itse sain tiedon bileestä että miten olisi että mennäänkö? En muistanut sillä hetkellä että kaverille osuu synttärit perjantaille. Kaveri lähti sitten juhlistamaan synttäreitään tänne. Oli tyytyväinen että lähti paikalle palautteesta päätellen.

Tuli sitten idea synttärisankarin varalle. Porukassa hommattiin lahja sankarille joka tuntui olevan mieluisa. Onneksi yllätysmomentti pysyi loppuun asti ja tämä lahja tuli todella puun takaa. Pientä kivaa pitää aina välillä järjestää kavereille. Ei ollut vaikea saada porukkaa mukaan lahjaa varten.

Tällä kertaa hovikuski pääsi nauttimaan matkasta auton takapenkillä eikä niinkuin yleensä ratin takana. Kaverin kyydillä päästiin. Olin tällä kertaa jopa ajoissa valmiina lähtöön mutta ei osattu olla ajoissa lähtöpaikailla lähdön hetkellä. Vain 5 minuuttia myöhässä.

Paikalle klo 18.45 kinkerikartanolle. Siellä oli semmoinen hillitty bile fiilis päällä jo valmiiksi. Klo 19.20 aloitin illan soittelut. Tänään soitin jotain ihan muuta setin. Tänään oli soitossa normaalista poiketen trance saundia. Biisilistaus lopussa tuttuun tyyliin.

Tilt – Invisible biisin aikana kulki kropassa kylmiä väreitä. Biisi siis toimii! Kannumies tuli juuri paikalle kun Underworld – Born slippy alkoi soimaan.

Syntse soitti tänään myös normaalista poikkeavan setin. Kautta historian toisen julkisen trance settinsä. Olen molemmat setit ollut kuulemassa. Toinen setti oli tosin silleen että olin kuuloetäisyydellä enkä tiennyt kuka soittaa mutta se selvisi kun tänään kerrottiin miten juttu meni. Tänään sitten fiilistelin järjestyksessään toisen julkisesti soitetun trance pläjäyksen. Olin näkevinäni että tästä trancen soitosta tykättiin.

Klo 21 pintaan soittamaan Syntse. Trancea! Kyllä luit aivan oikein. Kaveri soitti trancea. Hyvä laatuista semmoista. Vähän vanhempaa jostain 2000 luvun alkupuolelta hyvin pitkälti. Jotain biisi bongauksia. Markos – Temptation. Armin – Communication pt 2. Tiesto – Flight 643 (Dj Orkidea remix). Sven Väth – L’esperanza (Paul van Dyk remix). DJ Orkidea – Beautiful. Leama – Labyrinth (DJ Orkidea remix). Simon Moon – Polar express (Cosmic heaven remix). Todella hyvää trance saundia soitossa kuten yllä olevat biisit kertovat. Myös soitossa Aalto – Rush (Super8 vs. Orkidea remix)

Illan kovimpia lekoja soitossa Orkidea – Unity (original). Tämän Orkidean Taika levyn kun näin niin sanoin Syntselle heti että kansa vaatii Unityn. Eli toivebiisi. Unity soi aika pian pyynnön esittämisen jälkeen. Kiitos! Kropassa jälleen kylmiä väreitä. Tutun kuuloinen biisi jälleen. Miikka Leinonen pres. Denver – End of days.

Biisi bongaukset jatkuu. Winkee – The island. Winkee on jo vuonna 2006 osannut tuottaa todella laadukasta hyvää trance saundia. Aivan mielettömän hienon kuuloinen biisi. Soittivat marraskuussa 2014 Hallmarkissa itsensä omaksi suosikiksi. Nyt vasta osasi yhdistää vanhemmat tuotokset marraskuussa kuultuun soittoon. Väittävät että parempi myöhään kuin ei milloinkaan… Syntsen viimeinen biisi toi jälleen kylmät väreet, Orkidean beautiful.

Alkuillasta oli aika laiskanlaisesti tanssijoita. Oikeastaan Triton ja Daniel piti tunnelmaa yllä tanssimalla lähes koko illan. Soittaeassakaan eivät malttaneet olla hyppimättä. Illan mittaan oli jo useampi duracell pupu paikalla havaittu. Ikiliikkujia.

Klo 22.40 vaihto. Scroya. Tämä soitto taisi jäädä lyhyeksi ilmenneiden ongelmien takia. Hetken aikaa b2b settiä Tritonin kanssa ja sitten vaihtui soittokaveri Tritonilla. Daniel tuli kaveriksi soittamaan jossain kohtaa. Ei tarkkaa havaintoa asiasta. Näillä hetkillä kannumies rupesi tanssimaan kovaa ja antaumuksella.

Klo 23 tienoilla havaittu Daniel soittopuuhissa Tritonin kanssa. Jonkin aikaa jo ennen tätä ajankohtaa jutut olivat menneet jo vyön alle. Mikä on ihan normaalia täällä. Silti vaikka juttujen taso laskee niin soitettu musiikki on pysynyt timanttisena koko illan ajan. Klo 23.15 ruvettiin penkomaan vinyyli osastoa. Sieltä löytyy kanssa niin herkullista saundia. Tietää kun aikaisemmilla kerroilla sieltä on ammennettu semmoista herkku saundia että oksat pois.

Juuri ennen puoltayötä soittajat vallan villiintyi hyppimaan ja heilumaan.

Biisibongauksia setistä. John O’Callaghan ft. Audrey Gallagher – Big sky. DJ Tiesto – Pirates of the Caribbean. Solarstone – Love theme from blade runner. Leka. Toimii kuin häkä. Prodigy – Smack my bitch up. Juuri kun puhuttiin Tiestosta niin samalla hetkellä rupeaa soimaan  DJ Tiesto – Lethal industry. Mikä sattuma.

Klo 01 pintaan kuului soittajien suunnasta riemun kiljahduksia. Psyket kehiin. Muutaman biisin jälkeen palattiin jälleen trance saundiin. Illassa jäi paljon tutun kuuloisia biisejä bongaamatta kun ei vaan saanut päähänsä mikä se biisi mahtaa olla. Usein käy näin.

Klo 01.38 pintaan taas psykeä. Tehtiin lähtöä klo 02 pintaan kun kuski ilmoitti että väsy rupeaa vaivaamaan. Silloin on hyvä aika lähteä kohti kotia. Kotiin kerkesin siinä klo 04 korvilla.

Olihan ilta. Toinen kerta kun on kinkerikartanolla bile olosuhteissa. Aina on viihtynyt paikalla hyvin. On kunnian saanut soittaa kaksi kertaa bileissä. Tietty päälle kuvat ja blogi. Lahti edustus kiittää kovasti kutsusta. Saatiin vahingossa synttärisankarille järjestettyä hieno bile ilta. Siksi vahingossa kun sankari itse sanoi kun kutsusta tänne kuuli että hän lähtee juhlimaan tänne synttäreitään. Kaksi edellistä oli mennyt matalalla profiililla tarkoituksella ja nyt oli sitten mahdollisuuden tullessa repäisty oikein huolella. Irtiotto arjesta. Lahjakin saatiin pienen pohdinnan jälkeen päätettyä ja hankittua. Tarpeellista tavaraa tietty.

Tämän blogin eteen käytetty aikaa lähest 6 tuntia. Kuvat vielä sitten päälle vielä.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2016/01-hideout_120216/

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008.

Mitä olet ajatellut tehdä pääsiäisenä lauantaina tai sunnuntaina? Mulla olisi todella varteen otettavat vaihtoehdot tarjota. Lauantaina olisi pitkästä aikaa Paul van Dyk tulossa suomeen Circukseen helsinkiin. Näistä bileistä on infoa täällä https://www.facebook.com/events/1221313191230688/ Suuntaa sunnuntaina turkuun Millennium bileisiin. Lisäinfoa tulee lähiaikoina nettiin. Et halua missata näitä bileitä!!

Toinen bile blogi joka keskittyy enemmän aikaan ennen bileitä. Bileistä ennakkojuttuja, levyarvosteluja, haastatteluja. Laaja-alaisesti kaikkea. http://musicholistic.blogspot.fi/

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.

Biisi listaus setistäni

Intro
SASHA – Xpander (Edit)
MARMION – Schoneberg (Marmion remix)
JAM & SPOON – Odyssey to anyoona
LUSTRAL – Everytime (Nalin & Kane remix)
HUMATE – Love stimulation (Love mix)
SOLARSTONE – Seven cities (Solarstone’s atlantis edit)
TILT – Invisible (Lost Tribe vocal mix)
PAUL VAN DYK – For an angel (PvD e-werk club mix)
OCEANLAB – Satellite (Above & Beyond progressive mix)
CHAKRA – Love shines through (Orginal)
UNDERWORLD – Born slippy (Nuxx edit)
MOTORCYCLE – As the rush comes (Above & Beyond’s dynaglide remix)
PLANET PERFECTO – Bullet in the gun (Saturday mix)

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hideout – Trance We Trust @ UG Helsinki 26.03.2016
  2. Hideout XXX-M @ UG Helsinki 03.12.2016
  3. Solarstone pres. Pure Trance @ The Circus helsinki 23.01.2016
  4. Hideout – Forward Forever @ UG Helsinki 13.05.2016
  5. Hideout @ UG Helsinki 01.07.2016