Hideout – We Are – Day One – ValoJani @ Botta Helsinki 25.05.2018

Tähän täkyyn tartuttiin heti kun tämän bileen infot tuli julki. Pitihän sitä saada eturivin paikka tähän tapahtumaan. Hieno ilta oli musiikillisesti. Tupla bile viikonlopun ensimmäinen tapahtuma.

 

Paikalle kerettiin oman mittapuun mukaan aika myöhään klo 22.45 pintaan. Ensimmäinen tuttu nähty ovella. Tämä ilta oli ValoJanin näköinen. Olin aika väsynyt jo valmiiksi lähtiessä liikkeelle. Ensimmäinen setti meni aikalailla ohi sektoriin kun siinä sosialisoi tuttujen kanssa. Monsuuni – Electro setti jäi vähälle huomiolle.

Klo 23.30 Tekla. Acid set vuoroon. Tätä kuunneltiin jo sujuvasti tekemättä yhtään biisi bongausta mutta musiikillisesti setti oli enemmän kuin kohdallaan. Tykkäsin isosti. Itselle tuo acid ei ole niin tuttu genre mutta tuntuu toimivan hyvin tähän kohtaan.

Illassa oli alkuaikojen bileiden valojen käyttö otettu mukaan vahvasti. Eli noin karkeasti savua ja muutama strobo, molempia tietenkin sopivassa suhteessa, siellä valoissa oli kokenut kaveri.

Klo 00.30 Forehard & Bastu – Techno set. Illan technot kehiin. Sama koskee tätäkin settiä. Ei biisi bongauksia, oli sen verran vanhaa saundia mutta tämäkin potki hyvin. Technon alkulähteillä liikuttiin uskoisin. Hyvää saundia soitossa.

Hieno idea tämä spesiaali illat. Jonkin verran tuttuja liikkeellä, kannu miestä oli kiva nähdä bile olosuhteissa luovan tauon jälkeen. Ei niin tuttua porukkaa reilusti tänään liikkeellä. Vinyyliä soitossa illan seteissä parin oman tuotannon soittamista lukuunottamatta. Arvostan vinyylin soittajia. Se on oma maailmansa.

Klo 02.00 RAD Official. Tämä setti oli hämärää saundia josta ei kerennyt saamaan kiinni kunnes väsymys lopulta vei voiton. Klo 02.30 pois paikalta. Seuraavana iltana oli bile aktiviteettia tiedossa.

Tänä iltana musiikki oli todella vanhaa, jopa aikaa ennen kuin itse olen käynyt bileissä. Musiikki oli erittäin hyvää koko illan ajan. Biisi bongauksia ei tullut illasta ollenkaan joka on harvinaista. Spesiaali ilta joka oli todella onnistunut.

Taustaa tapahtumasarjasta
Helmikuussa vietettiin neljän miehen porukalla saunailtaa ja mietittiin mitähän sit seuraavaksi Hideoutin suhteen tehtäisiin. Todettiin jokaisen meistä historioiltaan edustavan tavallaan samaa, mutta kuitenkin erilaista konemusiikki genreä.
Siitä lähti idea WE ARE projektiin, jonka tarkoitus on että jokainen neljästä ystävyksestä tulee järkkäämään oman näköisensä ja kuuloisensa bileet.

WE ARE Hideout tapahtuman ensimmäiseksi sattumanvaraisesti valikoitui VALOJANI jonka historia on kaukana 90 -luvun underground skenessä mm USVAn perustajajäsenenä ja useiden tuona ajan clubieen ja tapahtumien valomiehenä. VALOJANIN tapahtuman musiikilliseksi teemaksi valikoitu miehen konemusiikki kuvioihin aikoinaan ajaneet oldschool henkiset Electro, Techno ja Aciiiid.

Tapahtumien sarja jatkuu Bottalla 11.8.  WE ARE Hideout  – Day2 DJ Tornado – Rave / Trance

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2473-hideout-electro-techno-acid

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Ravenation – Black @ Botta Yläkerta Helsinki 12.01.2018
  2. Ravenation – Synergetic Chapter II @ Manala / Botta Helsinki 11.02.2017
  3. Hideout XXX-M @ UG Helsinki 03.12.2016
  4. Mr. Triton’s 40th Birthday Party @ Botta Yläkerta Helsinki 25.11.2017
  5. Hallmark – Spring Awakening @ Merikerho Helsinki 01.04.2018