Hideout – Day 3 @ Botta Yläkerta Helsinki 24.11.2018

Tämä on Hideout – WE ARE sarjan kolmas ilta. Illan teema Trance / Hardtrance / Hardcore Yksi ilta on jäänyt välistä muuttujien takia. Tänä iltana on vuorossa Triton. Oli hänen näköisensä ilta musiikillisesti.

 

Tämä viikonloppu oli aika täynnä ohjelmaa. Otettiin näihin bileisiin vähän fiilistä Kouvolasta ja tarkemmin lätkämatsista. Eli tämmöinen pieni “rengasmatka” lauantaina. Kouvolasta sitten lätkämatsin jälkeen bileisiin. Bileissä nautittiin hyvästä musiikista ja bileen jälkeen sitten kotiin. Koko reissuun meni aikaa reilu 12 tuntia.

Bile mestoille päästiin rengasmatkan toiselle etapille vähän klo 22 jälkeen. Lipunmyynnissä olikin jo useampi tuttu heti alkuun. Ensimmäinen tanssija nähty Klo 22.17.

Ensimmäinen soittaja illassa oli Dws. Soitossa laajalla skaalalla trancea soitossa. Tämän setin aikana volumen taso oli normaalia hiljaisemmalla ekan tunnin ajan alemmassa kerroksessa olleen tilaisuuden takia. Puolenyön aikaan sitten saatiin volumen taso normaaliin.

Biisi bongaus Dws setistä. Barber’s adagio for strings versiointi.

Muutama bilettäjä huomasi että minulla ei ollut kameraa mukana. Kerroin syyn joka oli että tuli lääkäriltä kielto kantaa mitään painavaa marraskuun aikana. Mutta siitä pääsee pian eroon. Voi ruveta varovaisesti rasittamaan.

Heti alusta lähtien oli väkeä hyvin paikalla. Paikalla paljon uv-valoa ja muutama säde deko tunnistettu.

Tänä iltana paikalla oli isä ja tytär viettämässä tyttären synttäreitä. Ei varmaan ihan joka perheessä varmaan tämmöinen tulisi mieleen? Ei kovin usein ole tullut eteen että äiti tai isä on lähtenyt jälkikasvun kanssa bileisiin. Mad propsit tämmöisestä toiminnasta tästä kohtaa. Oli lähellä ettei tilanne olisi ollut seuraavanlainen, isä olisi ollut kahden tyttärensä kanssa juhlimassa toisen tyttären synttäreitä oikein reilumman porukan kera.

Klo 00 Triton. Oldschool hard trance.  Juttelin kaverin kanssa ennen soittoa että minkälaista soundia on soitossa illassa? Kaveri oli kuunnellut vanhojen mixtapen biisejä ja niistä rakentui setin runko. Aivan loistokasta soundia soitossa. Tykkäsin isosti!

Biisi bongauksia setistä. Montini experience II – Astrosyn (Your house is mine). Toinen biisi klo 00.45 Veracocha – Carte blanche versiointi.

Klo 01 Yediah. Saundista huomasi että soittaja vaihtui. Saksa hardtrancea soitossa. Hyvän kuuloista soundia oli soitossa. Ei juuri tuttua biisiä kuullut mutta toimi tähän kohtaan hyvin.

Klo 02.15 Sasha F. Raw style / Hardcore. Nyt tuli sitten semmoista hc saundia että ei kyennyt kuulemaan. Liian rankkaa omaan makuun.

Illassa oli tuttuja liikkeellä reilusti kuten odottaa saattoi. Yediah, oli kiva nähdä todella pitkän tauon jälkeen.

Olin loppuillasta aika väsynyt jo, katsoin viisaammaksi tilanteessa että kotimatka voi alkaa reilu tunti ennen bileen loppua. Tänään vanha ei jaksanut ihan loppuun asti. Väkisin paluumatkalla meinasin nukahtaa paluumatkalla.

Se olisi WE ARE projektista 3/4 juhlittu. Kahdessa olen pystynyt olemaan paikalla tähän asti ja viihtynyt hyvin niissä. Ollut hyvinkin erilaista konemusiikki genreä tarjolla illoissa. Ensi vuoden alkupuolella tulee neljäs ilta, odotan sitä innolla mitä siellä soitetaan. Laatumusiikkia varmasti. Tuntien vähän kaverin musiikkimakua.

Helmikuussa vietettiin neljän miehen porukalla saunailtaa ja mietittiin mitähän sitä seuraavaksi Hideoutin suhteen tehtäisiin. Todettiin jokaisen meistä historioiltaan edustavan tavallaan samaa, mutta kuitenkin erilaista konemusiikki genreä.
Siitä lähti idea WE ARE projektiin, jonka tarkoitus on että jokainen neljästä ystävyksestä tulee järkkäämään oman näköisensä ja kuuloisensa bileet.

Tämä blogi täytti vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei ollut illassa mukana

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa. Olen jo loppusuoralla bile muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2019 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Ravenation – Black @ Botta Yläkerta Helsinki 12.01.2018
  2. Hideout – We Are – Day One – ValoJani @ Botta Helsinki 25.05.2018
  3. Mr. Triton’s 40th Birthday Party @ Botta Yläkerta Helsinki 25.11.2017
  4. Hideout pres. Return Of Trance @ UG helsinki 12.02.2016
  5. Hideout XXX-M @ UG Helsinki 03.12.2016