Helsinki Jungle Mafia pres. DJ Grooverider @ Kaivohuone helsinki 19.09.2015

Edellisistä tämän kokoluokan junkka bileistä on aikaa kulunut todella paljon. Oli jo aika lähteä verestemään tämän genren bileiden fiilistä. Oli hienoa huomata että menojalkaa vipatti silleen hillitysti.

 

Erinäisten muuttujien jälkeen päästiin matkaan kohti helsinkiä. Saatiin viime hetkillä reivaava hippi mukaan joukkoomme. Pikkuisten säätöjen ansiosta emme olleet ihan ajatellussa aikataulussa liikkeellä mutta tämä on ihan tuttua. Säätäminen on tärkeää.

Jokunen kuukausi taaksepäin olin viikolla pienemmän mittakaavan junkka bileissä lahdessa jossa viihdyin myös hyvin. Niinkuin täälläkin. Tänä iltana ei tullut kuin yksi biisi bongaus, vähäinen bongauksien määrä oli ihan odotettu.

Omasta mielestä aika myöhään paikalle. Vasta klo 22.45. Mutta tärkeintä että pääsi paikalle. Isommissa ravintola ympäristössä pidettävästä bileestä on todella pitkä aika. En edes muista milloin tämmöisessä bileessä viimeksi olisin ollut. Niistä on ikuisuus. Hyvä että korjasin erheeni.

Ensimmäisenä soittajana illassa Switch one. Tämä meni ohi sektoriin vahvasti kun paikalle kerkesi vähän ennen klo 23. Soitossa rumpubasso saundia.

Puolen vuoden tauko kaivohuoneella olosta. Maaliskuussa edellisen kerran. Paikka toimii hyvin bile mestana.

Klo 23 dekkien taakse L.A.O.S. Rumpubasson maailmoissa liikuttiin.

Poin pyörittäjiä nähty mestoilla vähän ennen puoltayötä. Valolla varustettu versio käytössä. Osaavissa käsissä näyttävän näköistä toimintaa. Klo 00.18 nähty paidaton poika. Mc otti paitansa puolittain pois.

Klo 00 dekkien taakse Physics b2b Burma. Rumpubasson maailmoissa mentiin tämäkin. Illan ainoa biisi bongaus. Modjo – Lady drum’n’bass versio. Se versio toimi todella hyvin.

Hyvin oli väkeä paikalla ja Hyvä tunnelma. Ei paljoa parempaa osaisi toivoakaan.

Klo 01 pintaan dekkien taakse illan ulkomaan vieras. Grooverider. Äänentaso nousi selvästi kun legenda aloitti soiton. Osasi asiansa dekkien takana niinkuin kaikki illassa soittaneet. Kaveri on todellinen legenda. Pitkän linjan semmoinen. Aika rankkaa runttausta oli tämä setti. Tykkäsin.

Mitä kuulin Grooverider toivelistaa niin sen verran voin sitä raottaa että kaveri on todella vaatimaton kun miettii minkälainen iso legenda kaveri on. Voisi lista olla paljonkin vaativampikin.

Tämän setin aikana kuten odottaa saattoi oli tanssilattia täynnä väkeä joka laittoi jalalla koreasti hymyssä suin. Täyttä tanssilattiaa klo 02 nurkilla Mc huudatti ja lattia oli innostuneena mukana. Mc vaihtui lennosta aika ajoin.

Illan aikana hetkittäin kuullut aika levotonta läppää milloin missäkin päin paikkaa. Muutaman kerran mopo karkasi rotkoon.

Klo 02.30 dekkien taakse Muffler. Todella hyvin omaan makuun sopivaa rumpubasso saundia soitteli.

Loppumetreillä oli tekniikka murheita. Pilkkuun asti paikalla. Viihdyin hyvin paikalla ja musiikki toimi todella hyvin, paikka toimi todella hyvin. Tulen varmasti uudestaan paikkaan ja järjestäneen tahon bileisiin. Bileväki oli hyvällä fiiliksellä liikkeellä. Todella posiivinen fiilis jäi illasta.

Kiitän järjestänyttä tahoa illasta, kaivohuonetta henkilökuntineen, kanssabilettäjiä ja erikois kiitos illan vieraalle Grooverider. Ihan mielettömän hieno ilta kaikkineen kyllä. Kiitoksia uusille ja vanhoille tuttavuuksille juttutuokioista. Taas jaksaa kohdata arjen haasteita paremmin.

Sain illassa paljon positiivista palautetta tekemisistäni bile ympyröissä. Paita herätti arvostusta. Nöyrästi kiitän tätä.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2385-helsinki-jungle-mafia-presents-the-godfather-of-drumbass-dj-grooverider

Linkki kuviin tulee lähipäivinä

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Helsinki Jungle Mafia pres 20 Years Of Klute (UK) @ Nosturi Helsinki 18.03.2016
  2. Finrg Futureform w/ Scott Brown @ Kaivohuone helsinki 21.03.2015
  3. Ennakko: Finrg Futureform w/ Scott Brown 21.03.2015 Helsinki Kaivohuone
  4. HJM: Helsinki Jungle Mafia: Presents
  5. HJM: Helsinki Jungle Mafia – Birthday bash 11.11.11 @ Venue
  • Glenn Grip

    Kiitos tästä! Kirjaa odotellessa 🙂