Hard Bass Squad @ Wäiski Helsinki 14.04.2018

Havaitsin tulevasta bile tarjonnasta mielenkiintoisen hadimman saundin bileen. Tännehän olisi sitten tarkoitus kulkea paikalle. Hetkeen en olekaan ollut Wäiskissä bileissä.

 

Aika pian klo 21 jälkeen oltiin alakerrassa lippu tiskillä. Illan soiton oli aloittanut TornadoZ. Soitossa bounce & hard dance tyylistä musisointia. Hyvää sellaista laatua oli soitossa.

Paikkaa oli dekotettu naamioverkoin ja soittopöydällä oli 2. maailamansodan aikainen kaasunaamari. Lipun myyjät olivat myös pukeutuneet illan teeman mukaisesti.

Menomatkalla mietitytti että minkä verran porukkaa löytää paikalle. Vaikea genre pistää bileet pystyyn. Tietystä pisteestä ikäluokkia tuntevat varmaan huonosti happy hardcoren tai hard housen vaikka saundissa itsessään ei ole mitään vikaa, mutta nyt pitäisi vanhempi bile kansa liikkeelle.

Klo 22.30 YEI-T & DTC. Hard bass & rave saundeissa liikuttiin. Hyväksi havaitulla musiikillisella linjalla jatkettiin. Oli sen verran erikoista saundia että setistä ei biisi bongauksia. Tänään en tutun kuuloisia biisejä tullut kirjattua ylös.

Illan aikana kuultu monta tuttua klassikko biisiä ja muuten vaan tuttuja biisejä uudelleen lämmiteltyjä biisejä tai sitten lainattu sämplejä vähän kevyemmällä kädellä. Illassa tarjolla sekavaa hardisaundia hyvällä maulla toki tietenkin. Sama koskee visuualeja, aika hämärää juttua siellä hetkittäin pyöri, hyvällä maulla valittuja hämäriä pätkiä visuaaleissa.

Sain kuulla huonon uutisen helsinkiläisille. Kärpät oli raivannut tiensä Liigan loppuotteluun. Tiukka vääntö se oli että olisi voinut lopulta kääntyä game seven pelissä ihan kummalle tahansa. Näin lahtelaisena totean että pelicans lensi turbiiniin ja “sääli playoffeissa” ja tipahti jo ennen varsinaisia tosipelejä pois vahvuudesta.

Klo 00 Crash & D-Shark. Tämän kaksikon “lava show” oli kivaa katsella. Musiikillisesti mentiin UK hardcoren & rave bangers. Tämäkään setti ei poikennut illan laadukkaasta musiikki linjauksesta. Illan oudoin setti titteli tälle setille. Setin viimeinen biisi lipsahti Stylen puolelle.

Muutama blogini lukija kävi juttusilla.illan aikana. Nämä ovat mukavia hetkiä.

Loppuillasta mietin vaan että heilunko minä vai laiva? Tulin siihen lopputulokseen että se oli kuitenkin laiva.

Klo 01.15 Talman. Hard bass oli saundillisesti jutun nimi. Tämä setti oli hämärintä illassa.

Ennen pilkkua pois paikalta. Kiitos hienosta musiikillisesta tarjonnasta koko illan ajan.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2469-hard-bass-squad

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. C-4 Hard Explosion #1 @ Club Tunneli Tampere 27.01.2018
  2. C-4 Hard Explosion #2 @ Yo-Talo Tampere 11.08.2018
  3. Ravenation – Black @ Botta Yläkerta Helsinki 12.01.2018
  4. Club Interface @ Ravintolalaiva Wäiski Helsinki 18.11.2017
  5. 16 Years Of Finrg @ Nosturi Helsinki 31.03.2018