Hämäräradio w/ Dj Orion @ Tukkijätkä heinola 22.02.2014

En kerennyt heti starttiin kun piti saada edellisen illan rave blogi nettiin ennen lähtöä. Todella kiireinen viikonloppu. Yli 300km reissaamista, kahdet loistokkaat bileet. Tänään oli panostettu valoihin ja ääneen normaalia enemmän. Samoin lineup oli normaalia kovempi.

 

Kerkesin paikalle klo 22.50. Turhan myöhään kyllä mutta ei kerennyt mitenkään päin aikaisemmin. Tänään jäi alusta kuulematta lähes tunti. Nyt kävi näin. Ensimmäiset bileet tältä poppoolta tänä vuonna.

DJ Upi oli aloittanut illan soitannan.klo 22. Soitossa hyvän kuuloista teknoa. Tykkään. Tätä iloa kesti omalla kohdalla reilu 30 minuuttia täyden ajan sijaan.

Tänään oli todella massiivinen äänentoisto eikä muussakaan tekniikassa oltu säästelty. Ekaa kertaa mukana VJ pyörittämässä visuaaleja. Tietenkin alan huippu nimi Sellek & Hanks. Miltä kuullostaa illan levynpyörittäjät? DJ Upi, Chantola, Turismo ja sokerina pohjalla DJ Orion! 4 suomen huippu levynpyörittäjää.

Kiva idea antaa palkintopysti vuoden parhaalle bilettäjälle jonka asiantunteva raati valitsee. Raati on huomioinut positiivisia tekoja pitkin vuotta bileissä ja sen perusteella kaksi bilettäjää sai palkinnon illassa. Uskoisin että palkinnon saajalle tämän on suuri kunnia.

Tanssijoita oli tänä iltana lattialla jo ennen klo 23. Musiikki ilmeisesti vei heti alkuun porukkaa lattialle. Teknon merkeissä aika pitkälle menttin koko ilta. Laadukkaan semmoisen.

Klo 23.30 Chantola soitti “special baleriac house setin” Hyvää saundia. Mun korva väitti että olisi käyty hetkittäin teknomman saundin puolella. Mutta kokonaisuutena oli hyvä, omaa korvaa hellivää saundia.

Biisi bongauksia setistä. Ah, aina niin hyvänkuuloinen biisi Rui Da Silva – Touch me. Etienne Ozborne – I need your loving. Baby D teki 90-luvulla biisistä drum’n’bass version. Joka toimi omaan korvaan todella hyvin. Planet Funk – Chase the sun. Toimii.

Paikalle tuli todella aitoa seniori osastoa. Ravintoloiden vähyys heinolassa varmaan tuo vanhempaakin väkeä paikalle ihmettelemään paikan menoa.

Tuntuiko vain että porukkaa oli vähemmän kuin aikaisemmilla kerroilla? Jos porukka vetoaa lipun hintaan (15e sis narikan 4e) niin se ei ole paljoa kun miettii minkä verran oli panostettu extraa yli normaalin toteutuksen. Vai liekö porukalla rahat vähissä? Bileitä eikä bileiden laatua voi pitää syynä. Aina on ollut yhtä tasaisen hyvä toteutus.

Vaikea on paikkana pitää bileitä heinolassa, että paikalliset voisitte käydä tukemassa toimintaa että sille on jatkuvuutta- Ettei sitten tarvi valittaa jos ei järjestetä koskaan mitään. Miettikää sitä. Soittajat tapahtumassa ovat olleet aina huippuluokkaa.

Edellisen yön vähäiset yöunet valvottuihin tunteihin nähden painaa kropassa. Ihan hyvin sitä jaksoi melkein loppuun asti taistella väsymystä vastaan. Jos tulevana yönä uni tulisi paremmin?

Klo 01 ja rapiat vuoroon Turismo. Teknon maailmoissa mentiin mun aistimusten mukaan. Muutama biisi bongaus. Fatboy slim – Star69. Kyllä kelpaa. Etienne Ozborne – I need your loving. Hyvää saundia. Toimii. Prodigy – No good biisistä uusio versio.

Oli kyllä aika hyvä oivallus rakentaa soittopöytä strussista. Ei ole itselle aikaisemmin moista eteen tullut. Vaikutti ihan toimivalta ratkaisulta. Baaritiskin yläpuolella oli suomen lippuja. Yllättävän moni näytti siltä että olisivat nielaisseet seipään. Eli siis kovassa kännissä.

Taas kerran tuli todistettua että olen ketterä kuin kirjahylly. Tätä olen aavistellut aikaisemminkin mutta taas totuus tuli ilmi. Toisen kerran hyvin lyhyen ajan sisään.

Aika pitkälle soittolava kylpi illan aikana sinisessä ja punaisessa valossa. Kameroita oli useampia paikalla että fiilikset paikalta välittyy varmasti porukalle.

Klo 02.08 DJ Orion. Monelle varmaan illan kohokohta ja odotetuin soittaja. Nopea tempoista teknoa viimeiset 90 minuuttia tiedossa. Setti ei ole pelkästään levyn pyöritystä. Jonkin aikaa on kulkenut mukana lisälaite jolla heitetään soppaan lisämausteita. Toimivan kuuloista kyllä. Tiukkaa teknoa soitossa.

Muutama biisi bongattu. Armand van Helden – Funk Phenomena. Members of mayday – Mayday anthem.

Tästä illasta ei pysty nostamaan ketään parhaaksi soittajaksi illassa. Koko illan soi hyvä saundi. Muutama omaa korvaa todella hivelevä biisi kuultu illassa.

Lämmitti mieltä. Kiitos hämäräradion poppoo loistavista bileistä jälleen kerran. Soittajille todella hyvästä musiikista. Kanssabilettäjille. Seuraavia bileitä odotellessa…

Tämän blogin valmiiksi saattamiseen meni reilu 4 tuntia.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

http://klubitus.org/gallery/2315-hamararadio-presents-dj-orion-chantola-turismo-dj-upi

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2014/09-hamararadio_220214/

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hämäräradio 3v @ Tukkijätkä heinola 25.12.2014
  2. Hämäräradio pres. Passion Of The Thirst @ Tukkijätkä heinola 18.04.2014
  3. Hämäräradio Halloween @ Tukkijätkä heinola 02.11.2013
  4. Hämäräradio – The End @ Tukkijätkä Heinola 17.12.2016
  5. Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015