Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015

Tänne tultiin sitten jatkoille karirannan etkoilujen jälkeen joista tosin joutui lähtemään ennen loppua jo pois. Odotan illalta paljon. Todella hieno ja hyvä lineup. Hyvä veto oli Kajiksen mukaan saaminen. Kaveri osaa oman alansa trancesta erittäin hyvin. 16 tunnin bile putki jatkuu.

Heti ensimmäisenä pitää tarttua omaan illan kohokohtaan. Kajiksen soittoon. Sinä joka et ollut paikalla niin kuulet varmasti puskaradion kautta mitä menetit. Luulen vahvasti että kaveri nähdään vielä Hämäräradion bileissä. Silloin viisas tulee paikalle fiilistelemään kaverin erittäin mahtavaa soittoa. Suosittelen todella lämpimästi. Youtubesta löytyy kaverin biisejä jos et usko että kaverin keikalle kannattaa tulla ollenkaan.

Niin saavuin paikalle lahden rytmiryhmän kanssa. Terassilla olikin paljon tuttua porukkaa ja vastaanotto hyvin lämmin, ensi kertalaisillekin. Reppu pois kannosta ja terassille takaisin. Meillä oli pitkiä ja antoisia keskusteluja aika pitkälle bilekokemuksiista ja yleisellä tasolla bile jutuista. Ennen avaamista meillä oli lämmittelevä dj soittelemassa paikalla olleiden iloksi.

Oli tänäkin iltana arvonnassa mittava VIP-paketti joka tällä kertaa hakee vertaistaan Hämäräradion historiassa. Onnittelut voittajalle täältäkin. Palkinnosta on pitkään iloa.

Tänä iltana oli extra panostusta tekniikkaan sen normaalin korkean tekniikan lähtötason lisäksi. Oli pyroa kehissä ja silppupanoksia. Stroboissa tänään tehoa, sanotaan riittävästi! Ääni oli massiivinen. Äänessäkään ei ole säästelty kuten tapana on. Täällä ajatellaan bilekansaa että heillä olisi kivaa koko illan ajan ja tulevat varmasti uudestaan. Laatutyötä.

Klo 22 Chantola. Housea kuten saattoi odottaa. Ei mitään tavallista “normi” housea vaan vähän spessumpaa house saundia. Omaan korvaan sopivaa saundia. Tykkäsin.

Klo 23 Kajis. Omalla kohdalla illan kohokohta on juuri nyt. Uskoisin että monelle muullekin kuka seuraa aikaansa. Tätä settiä ei olisi kenenkään paikkakunnalla missata. Se on täyttä timanttia koko ajan. Pari klassikko biisiä lopussa lämmitti vanhan mieltä erityisen paljon. Kiitos loistavasta seitstä, erityisesti parista kovasta lekasta lopussa.

Biisi bngauksia setistä. ZHU – Faded. Lissat & Voltaxx – Sunglasses at night. Biisi jonka tunnisti heti Above & Beyond saundiksi. Above & Beyond – On my way to heaven. Mac & Mac – Solid session. Sitten klassikko osastoon. Todella kova leka kehiin. Pääsi kikosanoja ilmoille kun tämä biisi alkoi soimaan. Faithless – Not going home (Eric Prydz remix) Ihan järjettömän hieno kappale. Iho kananlihalla ja kropassa kulki kylmiä väreitä. Sokerina pohjalla tuli sitten The age of love – age of love uusio. Tämäkin biisi aiheutti kylmiä väreitä. Ihan mieletön setti kyllä taas.

En pysty tarpeeksi hehkuttamaan tätä Kajiksen settiä. Ehkä Kajis huudot ja ablodit kesken soiton varmasti kertoi fiiliksen mikä lattialla oli kaverin soiton aikana. Itse en muista tämmöistä tapahtuneen koskaan tai ainakaan en muista tapahtunutta. Tämä suosionosoitus oli täysin aiheellinen. En siis ollut ainoa Kajis fani heinolassa tänä iltana.

Klo 23.17 luulin näkeneeni satiaistanssia kahteen eri kertaan illan aikana mutta molemmat kerrat osottautui vääräksi hälytykseksi. Epidemia alkoi hämeenlinnasta ja on levinnyt pitkin suomea ja jatkunut jo monta vuotta.

Väliaika tieto klo 23.35 kohdalta. Kajis soittaa juuri niin hienon kuuloista trancea kuin osasin vaan odottaa. Tanssilattialla olijat ovat ihan pähkinöinä. Heinolassa pidetään kajiksen tyylisestä trance saundista selkeästi.

Toivon että näemme Kajiksen tulevaisuudessa vielä hämäräradiossa keikalla. Luulen että kaveri soitti itsensä paikalla olleiden sydämmiin aivan varmasti tämän illan setillään. Kajis soitto menee siihen kategoriaan että sitä ei pysty selittämään vaan se pitää kokea. Itse olen sitä mieltä ihan vilpittömästi. Ette tule pettymään jos vähääkään olette melodisen trancen ystäviä.

Minua testattiin biisi tietämyksessä. Kahta viimeistä biisiä kysyttiin ja vastaus tuli kuin sieltä kuuluisalta apteekin hyllyltä. Kyseessä oli Faithless ja The age of love. En pettänyt kysyjää tietämättömyydellä.

Kepeillä oli tultu paikalle, ei ole haluttu missata tätä bilettä. Arvostan tätä päättäväisyyttä. Siinä on asenne kohdallaan.

Klo 00.30 Tom Fall. Sitten mentiin juustokauppaan. EDM saundi täytti paikan. Omaan korvaan pahempaa edamia olen kuullut että sen puoleen ihan sietokyvyn rajoissa mentiin. Kuulumiset siinä reilusti ennen settiä vaihdettiin.

Yläkerrassa tuli yllättäen juttusille kaveri joka puhui englantia, oli aika hämmästyttävä hetki. Kun tuo oma lontoon kieli ei ole parasta mahdollista. Kehittämisen varaa olisi. Mutta kyllä siinä yllättävän hyvin saatiin selvää toisemme puheesta. Hän kehui blogejani sillä perusteella mitä hänen suomenkieliset kaverit ovat kertoneet blogeistani. Tämä oli kyllä mieltä lämmittävä yllätys itselle.

Juteltiin että olenko käynyt euroopassa, saksassa, hollannissa bileissä johon totesin että ei ole ollut varaa matkustaa eurooppaan bileisiin. Kuvista sain myös kehuja.

Olen miettinyt että vaikka olisi rahaa niin lähtisinkö eurooppaan bileisiin koska suomen bileet ei välttämättä tuntuisi enää miltään. Kaksi kertaa olen ollut Monday Bar risteilyllä jotka oli ihan huippureissuja mutta rahapula vaivaa eikä pääse reissuun. Ehkä joskus vielä.

Kivoja seurapelejä pelattiin ylhäällä illan aikana. Oli kiva seurata vierestä selvinpäin pelin etenemistä.

Meidän kolmannelta matkustajalta loppui turnauskestävyys illassa ja yhteisellä päätöksellä lähdimme pois kesken illan. Tämmöistä sattuu välillä. Viimeinen setti jäi kokonaisuudessaan kuulematta mutta tämähän merkitsee vain yhtä asiaa, me tapaamme Jon Electran kanssa vielä jossain päin suomea bileissä. Sitä odottaessa.

Omalta osalta bile putki tänä päivänä jäikin “vain” 14 tuntiin 16 sijaan. Kyllä sitä tuossakin oli jo tekemistä. Seuraavaa hämärän bilettä odottaen…

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2371-hamararadio-presents-sunstorm

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2015/09-hamararadio_300515/

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Ennakko – Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015
  2. Hämäräradio – The End @ Tukkijätkä Heinola 17.12.2016
  3. Hämäräradio pres. Passion Of The Thirst @ Tukkijätkä heinola 18.04.2014
  4. Hämäräradio w/ Dj Orion @ Tukkijätkä heinola 22.02.2014
  5. Hämäräradio 3v @ Tukkijätkä heinola 25.12.2014