Hämäräradio pres. Passion Of The Thirst @ Tukkijätkä heinola 18.04.2014

Oli aika jälleen bileiden heinolassa. Tällä kertaa kaksi ensikertalaista mukana. Illan soittajissa oli hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Tämä oli kiireisen pääsiäisen toinen ilta. Kaksi vielä edessä. Jaksaa, jaksaa… Laskelmien jälkeen osottautui että tämä blogi on virallinen 300. rave blogi.

 

Klo 22.25 sisään. Ensi tahdit iltaan soitti Lepe. Ensimmäinen soittaja oli paikallinen nuori joka soitti ensimmäisen ravintola keikan. Saundillisesti liikuttiin housen ja teknon välimäästossa Minulle se raja on aika veteen piirretty viiva. Rohkeasti yhdistetty todella vanhoja klassikoita settiin. Ei varmaan kaveri ollut synytynyt silloin kun biisien orginaalit on julkaistu. Kaveri soitti aivan virheettömästi settinsä läpi. Tekniikka on kunnossa, nyt vaan kun innostusta riittää niin kaverista kuullaan vielä.

Biisi bongauksia setistä. Madison Avenue – Don’t call me baby. Rick Astley – Never gonna give you up. C & C Factory – Everybody dance now. Liquid – Sweet harmony. Tori Amos – Professional widow. Mark Knight – Your love.

Siinä rajoilla oli kyllä ettei ollut satiaistanssia. Ehkä se jalostui siihen suuntaan kun en nähnyt taphtumia enää. Tanssiva tarjoilijakin bongattu. Tanssilattialla oli heti alusta lähtien muutama rohkea tanssija. Myös vanhempaa väkeä. He ottivat tanssillaan lattian haltuun todella. Vanha todella osaa. Sitä oli ilo seurata, ihan mieletön show.

Klo 23.20 Lenno. Ensimmäistä kertaa kuulin kaverin setin livenä. Vähän teknompaa saundia kehiin. Soittofiilis oli kyllä kohdallaan. Taito on todella hyppysissä. Toivotan todella pitkää uraa musiikin parissa. Näen tässä kaverissa todella nuoren Orkidean, tuo intohimo musiikkia kohtaan yhdistää molempia.

Lenno soitteli omia biisejään ja remixejään.  Biisi bongauksia. Daft punk – Get lucky. Harmittaa ettei tämän setin aikana ollut enempää porukkaa tanssilattialla. Olisi kyllä ansainnut runsaamman osaanoton, aivan mieletöntä saundia. Kaveri sai uuden fanin. Michael Jackson – Thriller.

Mietin että saako Sergei sytytettyä tanssilattian lieekeihin kun se on todella hyvin esilämmitelty? Tänä iltana oli reilun puoleisesti kuvaajia paikalla. Jos oikein ymmärsin niin oli pari nuorta kaveria tekemässä kouluduunia illassa. Video kuvaa.

Muutama jaksoi vähän pidempään tanssia. Eikö tänään porukka ollut tanssi tuulella? Vai olisiko kaksi ekaa settiä ollut liian “vaikeita” porukalle? Ennen Sergein settiä tanssilattia täyttyi kuin taikaiskusta.

Klo 00.50 Sergei Shkuroff. Tänä iltana kaveri heitti semmoisen setin kovaa lekaa että oksat pois. Antaa biisi bongauksien alla kertoa setistä. Teknon maailmoissa liikuttiin alussa.

Fragma – Toca’s miracle. Eric Prydz vs. Pink Floyd – Proper education. Ramon Tapia – Lock. Planet funk – Chase the sun. Robin S – Show me love. Se hyvä ja toimiva versio. 90-luvulla en tykännyt biisistä, 20 vuotta on tehnyt tehtävänsä ja biisi toimii. Jopa orginaalikin. Alex Gaudino ft. Crystal Waters – Destination Calabria.

Odotan innolla seuraavaa biisiä kuina kova leka se tulee olemaan

Vedetään välillä henkeä. DVBBS & Borgeous – Tsunami. Tiga – Sunglasses at night. Da Hool – Meet her at love parade. Kadoc – Nighttrain. Prodigy – No good. Funkerman ft. Shermanology – Automatic. U96 – Dasboot.

Oli hyvä pöytäpaikka heti tanssilattian vieressä. Hetkittäin oli tukalat paikat kun kävi tila ahtaaksi lattialla.

Klo 02 pintaan Concha. Samanhenkistä saundia soitettiin mitä Sergei soitteli. Ehkä astetta teknompaa. Jokunen biisi bongaus. Energy 52 – Cafe del mar. Lil Louis – French kiss. Tämänkin setin aikana oli väkeä lattialla hyvin.

Ennen klo 03 tuli noutaja kun oli velvollisuuksia seuraavana päivänä. Pitkä siirtymätaipale tiedossa. Iskelmä festareille!

Kyllä, luit aivan oikein. Minua pyydettiin paikalle kuvaamaan ja ajattelin että lähdetään hakemaan isosta hallitapahtumasta kokemusta. Kun kulkeminenkaan ei maksanut mitään.

Eli tutusti taas pääsiäisen aikaan 4 iltaa – 4 iltaa kuvaamassa. Tuo savonlinnan reissu oli todella yllättävän positiivinen. Ei, en ala lipsua aidosta rakkaudesta!! Kuvauskokemusta hakemassa.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Kuvia ja blogia. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön.

Summerdance kesäkuussa seinäjoella. Suosittelen. Lisätietoja täältä. https://www.facebook.com/events/1473076779574090/?ref_dashboard_filter=calendar

Lisää kuvia tapahtumasta

http://klubitus.org/gallery/2322-hamararadio-passion-of-the-thirst

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2014/15-hamararadio_180414/

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hämäräradio w/ Dj Orion @ Tukkijätkä heinola 22.02.2014
  2. Hämäräradio 3v @ Tukkijätkä heinola 25.12.2014
  3. Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015
  4. Ennakko – Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015
  5. Hämäräradio – The End @ Tukkijätkä Heinola 17.12.2016