Hämäräradio – Jyrään Etkot @ Vapari Heinola 04.08.2018

Edellisiin Hämäräradio bileisiin en päässyt paikalle. Nyt oli extra panostus siihen että pääsee paikalle. Hyvät soittajat illassa. Taattua Hämäräradio laatua tämäkin ilta. Tänä iltana bile nro 650.

 

Tänään oli hovi kuskilla oli muuta menoa, onneksi sain kaverin heittämään paikalle ja hakemaan vielä pois.Haku reissu ei mennyt ihan putkeen että ei kehtaa hetkeen kaveria kysellä tämmöiseen reissuun.

Klo 22.15 sisään mestoille. Ensimmäistä kertaa mestassa. Ihan mukavan oloinen ja kokoinen paikka. Hyvä paikka pitää bileet. Klo 22.53 bongattu ensimmäiset tanssijat.

Djane J7 kanssa kuulumiset vaihdettiin, ei oltu pitkään aikaan nähty. Sain kuulla että hänen setissään on tarjolla rumpubassoa, se oli suuri helpotus. Jatkoajalla soitossa hardstyleä.

Klo 22 Illan soitannan aloittanut Fox murder kesäisen kepeällä house pohjaisella saundilla. Tämä setti soitettu kokonaan ilman kuulokkeita että jos jossain vaiheessa on kuulostanut vähän vaihdot oudolta niin siinä selitys tapahtuneeseen.

Kaveri paikalla vu paita päällä ja led kengät jalassa. Näkee ainakin missä kaveri liikkui.

Kuinkahan moni oli asettanut panoksensa Heinolassa jyrää tapahtumaan eikä ottanut sitä riskiä että on niin kaamee kapula ettei kykene paikalle saapumaan? Pelaavat ns varman päälle. Mutta väkeä oli hyvin paikalla ennen puoltayötä.

Klo 00 Rony Rex. Illan odotetuin setti. Kaverin edellisestä soittokeikan kuulemisesta onkin jo kulunut aika pitkä aika. Mutta hyvää kannatti odottaa. Saundi muuttui radikaalisti kuten odottaa saattoi.

Tuli melkoinen sillisalaatti setti liikuttiin genrestä toiseen sujuvasti ja hetkittäin aika yllätyksellisesti. Silkkaa timanttia tämä setti. Tästä setistä eniten biisi bongauksia illasta. Tämä sillisalaatti oli soitettu taidokkaasti ja hyvällä maulla. Ei ole turhaan kaverin soittotaitoa kehuttu koska se on huippuluokkaa ja pari plussaa vielä päälle.

Ei todellakaan ollut tylsää kuunneltavaa tämä setti. Vaihtuvuutta oli riittävästi. Kovasti peukkuja setille täältä. Setissä käyty 80-luvun puolella ihan rohkeasti ja se toimi. Yllätyksellisyys oli tämän setin suola.

Ihan ensimmäinen soittokeikka Djane J7 soitti UG bileissä Heinolassa vuonna 2007, eli periaatteessa ympyrä sulkeutui tänä iltana.

Biisi bongauksia Rony Rex setistä. Fedde Le Grand – Put your hands up for Detroit. Armand Van Helden – The funk phenomena. Kaveripiirissä biisi kulkee nimellä Funky banana. Benny Benassi – Satisfaction. Technotronic – Pump up the jam. Paul Johnson – Get get down.

Bileiden promoottori oli todella fiiliksissä Ronyn setin aikana, oli havaittavissa joitain joraamisen elkeitä vahvasti, sen verran kaveri heilui pöydässä.

Paikalla oli pari synttäribileiden jälkeen paikalle tulleita naamias asuissaan. Kahdesta karmivampi oli Batman elokuva saagan Jokeriksi meikattu kaveri, vaatteetkin oli niin aidot että täysi kymppi plussien kera suorituksesta. Oli vaikuttavan näköinen.

Vielä aika harvinainen näky ravintolan järjestyksenvalvojana, nainen, en sitä epäile hetkeäkään etteikö alalla toimiva nainen saa asiakasta pakettiin tarvittaessa tai muuten osaisi toimia ammatissaan. Tästäkin peukkuja.

Lisää biisi bongauksia Ronyn setistä. Armand van Helden – I want your soul. Inner city – Good life. Bomfunk mc’s – Freestyler oli setin viimeinen biisi, oletan. Ihan mieletön setti oli kyllä. Pitää vieläkin hehkuttaa!

Visuaalinen puoli oli huomioitu tänäkin iltana joka oli tapojen mukaan myös hyvin hoidettu. Sama koskee ääntä, sitä oli riittävästi tarjolla. Tosin hetken aikaa valot oli pimeenä kun sulake pamahti taulusta. Mutta sekin saatiin korjattua pian.

Klo 02 Djane J7. Rumpubassoa soittoon. Olin setin aikana kuuloetäisyydellä kuvaamassa ja tällä erää jopa kuvattavana jota harvemmin tapahtuu. Laadukas soitto jatkui illassa. Genre vain vaihtui. Rumpubasson tanssiminen on oma taiteen lajinsa. Seniori osastokin tanssi nuoruuden innolla rumpubassoa.

Loppuvaiheilla iltaa ns jatkoajalla soi hardstyle. Tällöin joutui poistumaan paikalta.

Tervetuloa aktiivisten bile organisaatioiden joukkoon. Laadukas toteutus on edelleen voimissaan. Näihin bileisiin on helppo tulla, koskaan ei ole pettymystä tuottanut. Viihdyin hyvin illassa. Seuraavaa jään odottamaan innolla mitä keksivät

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2478-hamararadio-jyraan-etkot

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa. Olen jo loppusuoralla bile muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015
  2. Hämäräradio – The End @ Tukkijätkä Heinola 17.12.2016
  3. Hämäräradio pres. Passion Of The Thirst @ Tukkijätkä heinola 18.04.2014
  4. Hämäräradio w/ Dj Orion @ Tukkijätkä heinola 22.02.2014
  5. Hämäräradio 3v @ Tukkijätkä heinola 25.12.2014