Hämäräradio 3v @ Tukkijätkä heinola 25.12.2014

Täytyy sanoa että oli paras Hämäräradion bile jossa olen paikalla ollut. Kaikki soittajat heitti niin hyvän setin. Tapahtuma oli ennakkoon loppuunmyyty. Hyvä tapa viettää joulunpyhiä lähtemällä liikkeelle ravintolaan.

 

Olin tällä kertaa yksin liikenteessä. Olin pelipaikalla jo klo 15. Pitkän tauon jälkeen pääsi ottamaan rakentelukuvia. Kaikki palaset loksahti paikalleen. Sain todella hyvää syötävää paikalta. Hampurilais annos oli kyllä niin hyvää ettei sanotuksi saa. Suosittelen kokeilemaan.

Tänään juhlittiin Hämäräradion 3 vuotista taivalta. Tähän tapahtumaan oli satsattu todella reilusti extraa. Oli arvonnassa VIP-paketti. Todella iso paketti olikin. Limusiini kyyti pelipaikalle, oma pöytä illaksi ym. Oli co2 tykkejä. Konfekti panoksia. Kova lineup. Onnea 3 vuotiaalle ja pitkää ikää.

Kajari pinkka oli tänä iltana todella vakuuttava. Silmämääräinen arvio on että mennään kevyesti yli 3 metrin. En ole ollut rakentelussa mukana pitkään aikaan. En itsekään muistanut kuinka paljon bileen eteen nähdään vaivaa että saadaan kaikki kasaan ja sitten pitää purkaakin setti pois. Kasaamiseen ja purkuun molempiin kuluu monta tuntia. Että se ei tapahdu sormia napsauttamalla. Raakaa työtä monelta ihmiseltä. Täysin ilman ongelmia ei tänään selvitty. Mutta nopeasti keksittiin ratkaisu ongelmiin.

Vähän klo 21 jälkeen ruvettiin ottamaan väkeä sisään. Tässä vaiheessa ei vielä dj soittanut mutta oli ns taustamusaa porukalle. Otettiin väkeä sisään ennenkuin bileet varsinaisesti alkoivat.

Klo 21.38 alkoi soitto ja bileet. Otettiin siis varaslähtö bileiden startissa. Ei tuo haittaa. Ensimmäinen soittaja illassa Fox Murder. Aikamoinen sillisalaatti tyylinen setti. Mentiin musiikillisesti laidasta toiseen hyvällä maualla rohkeasti yhdistellen. Villisti siirryttiin genrestä toiseen. Loistosoittoa. Ei jättänyt varmaan ketään kylmäksi. Biisi bongauksia Ace of base – All that she wants.

Tänä iltana oli ensimmäistä kertaa kamera kuvaamassa dj pöytää livenä paikassa olevaan isoon tv ruutuun. Mun mielestä tämä oli hieno oivallus. Ehkä vastaisuudessa näemme samaa lisää. Onhan se hyvä että pöytiin näkyy mitä soittopöydällä tapahtuu. Tykkään tästä ideasta.

Klo 22.10 oli hyvin väkeä paikalla. Porukkaa oli varmaan otettu tässä kohtaa ajallisesti tunnin verran. Tämä tietää sopivaa tungosta illan mittaan vielä. Klo 22.18 ensimmäiset tanssijat lattialla.

Kerron aina välillä että näen tanssilattialla satiaistanssia. Ensimmäinen tapaus löytyi aikoinaan hämeenlinnasta ja epidemia on kulovalkean tavoin levinnyt koko suomeen. Nyt näyttää sitlä on syntynyt uusi evoluutio. Pelottavaa. Perinteistäkin satiais tanssia havaittu illassa.

Klo 23 pintaan pitäisi 6 onnekkaan tulla limusiinin kera paiikalle. Sitä joutui hetken odottamaan pakkasessa mutta odotus palkittiin ja sai tarvittavat tehtävät tehtyä. Kun takaisin tuli sisään oli soittajakin vaihtunut ja paikka ihan tukossa väkeä.

Klo 23.00 Chantola. Tekno/house linjalla liikuttiin mun korvan mielestä setissä. Hyvää saundia soitossa sen mitä kerkesin kuulemaan.

Osa porukasta oli jouluisessa fiiliksessä vaatteidenkin suhteen. Eräs soittajista oli pyytänyt ihmisiä laittamaan kiksukarvaa asusteeseen. Itse en nähnyt kyllä yhtään kiksukarvaa. Nähty taas pienen tauon jälkeen bilettäjä keppien kanssa. Pyörähteli tanssilattiallakin. Propsit että uskaltaa lähteä keppien kanssa liikkeelle bileisiin.

Klo 00 Rony Rex. Olisiko tämä ensimmäinen kerta kun koen kaverin soittoa. Ainakin ekaa kertaa olen tarpeeksi lähellä tapahtumien keskipistettä nähdäkseni kuinka kaveri soittaa, kikkailee ym. Ei voi kuin hämmästellä kun katsoi soittotyöskentelyä. Millä vauhdilla kädet liikkui hantaakista toiseen ja siinä ei tehty ylimääräisiä liikkeitä. Ihan mielettömät taidot kyllä tällä kaverilla soiton suhteen.

Sitten vielä vähän soitetusta musiikista. Ihan mieletöntä sillisalaattia . Ihan hillitöntä vaihtoa genrestä toiseen törkeästi mutta tyylillä. Tähän settiin olisi varmaan voinut odottaa ihan mitä vaan genreä soimaan. Nythän ei siis montaa genreä jäänyt käyttämättä… Aivan mieletön kokonaisuus dekkien takana työskentely yhdistettynä todella yllättäviin biisi valintoihin. Todella toimii! Because he can!!!

Biisit vaihtui niin tiuhaan tahtiin, hyvä että kerkesi tunnistamaan biisiä kun jo seuraava biisi soi. Kelis – Milkshake. Technotronic – Pump up the jam. Plur – Song 2.

Klo 00.45 tanssilattia kuin nuijalla täyteen lyöty. Tuntuu musiikki maistuvan porukalle.

Klo 01.00 You are me. House saundia tässä kohtaa kehiin. Todella hyvää semmoista kaveri soittikin. Loisto saundia. Pitkän kokemuksen tuoma taito näkyy kyllä kaverin tekemisessä dekkien takana.

Itsellä on ollut ilo ja kunnia seurata kaverin uraa lähes alusta lähtien. Niinhän se menee että joka vanhoja muistelee sitä tikulla silmään. Paljon on kaverin tuottama ja soittama musiikki vaihtunut tässä vuosien saatossa. Mutta omaan korvaan saundi on ollut aina kohdallaan. Ei ole kaveri eksynyt semmoiselle sivuraiteelle jonne en enää seuraisi. Mutta hyvä näin. Biisi bongaus setistä. Frankie goes to hollywood – Relax uusio. Viimeinen biisi setissä villiinnyytti tanssilattian.

Oli soitossa myös oma biisi jonka kaveri huikkasi mulle. Ei huono tuotos ollenkaan. Mun korvaan toimi erittäin hyvin. Hyvää housea siis. Kaverin liikkeet dekkien takana tulee niin selkärangasta monen vuoden kokemuksella. Ei yhtään ylimääräistä liikettä tehty.

Eräs nainen kiinnitti huomion eturivissä joka tanssi koko illan hyvin ja isolla tunteella. Selvinpäin. Ei ehkä ravintolan ihanne asiakas juomien myynnin kannalta mutta tuo positiivinen asenne on hyvästä. Tämän kaltaisia henkilöitymiä kaivattaisiin lisää bileisiin. Omistautumista bileille. Respect täältä suunnasta.

En siis tarkoittanut etteikö saisi juoda paikan antimia mutta tämä nainen oli paikalla musiikin takia ihan selvästi eikä todellakaan “turisti”.

Ilta on ollut ihan mieletön kokemus musiikillisesti tähän asti. Odotan että räjäyttääkö Joonas Hahmon trance setti katon irti?

Klo 02.00 Joonas Hahmo. Trance saundia kehiin illan lopuksi. Kyllä maistui tämä soitto. Hiveli korvaa suorastaan. Oikein ilo korvalle. Laadukasta trance saundia. Tämmöistä soisi kuulevan enemmänkin bileissä. Toivotaan että trance nostaisi uudestaan päätään ja kuulisi hyvää trancea bileissä tulevaisuudessa. Kiitos tästä! Tykkäsin isosti.

Sen verran oli kovatasoinen ja tasaisen hyvä lineup että en pysty näitä settejä laittamaan paremmuus järjestykseen. Kaikki oli todella kovia. Ehdottomasti paras Hämäräradion bile missä olen koskaan ollut.

Tanssilattialla oli vanhempi pariskunta jolla oli tanssi muuvit kohdallaan. Olisiko sama pari joka aikaisemmin on tapahtumissa ottanut tanssilattian haltuun ihan täysin. Oli vähän samoja elkeitä heillä.

Loppu illasta rupesi väsyttämään todella pahasti. Mutta onneksi ei tarvinnut ajaa kotiin tapahtuman jälkeen. Joonas Hahmo ilmoitti että on jättänyt Edamin ja siirtynyt trancen pauloihin takaisin. Iso peukku tälle päätökselle.

Klo 03.15 vetäydyin takavasemmalle hyvin väsyneenä. Sain nukuttua yllättävän hyvin hotelli olosuhteissa.

Kiitos jälleen Hämäräradion poppoo & Tukkijätkän henkilökunta. Kaikki kanssa bilettäjät. Illan soittajille myös kovasti kiitoksia soitoista. Silkkaa timangia koko ajan. Me tehtiin näistä bileistä parhaat Hämäräradio bileet ikinä! Heinolassa on ihan mieletön meno ollut aina. Pitäkää kiinni siitä.

3 vuotta bilejärkkäämistä takana. Nostan hattua, tie on varmaan ollut kivinen ja rankka. Toivon että näemme vielä näissä merkeissä vielä monta vuotta. Tapahtumat ovat olleet todella laadukkaita ja hyviä. Tutustu hämäräradioon täällä https://www.facebook.com/pages/H%C3%A4m%C3%A4r%C3%A4radio/413981798657606?fref=ts

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2351-hamararadio-xmas-3v-anniversary

http://raveland.1g.fi/kuvat/Rave/2014/36-hamararadio_251214/


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hämäräradio w/ Dj Orion @ Tukkijätkä heinola 22.02.2014
  2. Hämäräradio pres. Passion Of The Thirst @ Tukkijätkä heinola 18.04.2014
  3. Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015
  4. Hämäräradio – The End @ Tukkijätkä Heinola 17.12.2016
  5. Ennakko – Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015