Hämäräradio – The End @ Tukkijätkä Heinola 17.12.2016

Se olisi tänä iltana hienon bile organisaation hautajaiset 5 vuoden aktiivisen elon jälkeen edessä. Todella hyviä bileitä ovat olleet. Lämmöllä jään muistelemaan lukuisia tapahtuma iltoja.

 

Viisi vuotta on todella hyvä ja pitkä aika pyörittää tapahtumaa Heinolan kokoisessa paikassa. Loppuvaiheessa alkuperäisten hämäräradion jäsenien elämäntilanteet ovat muuttuneet ja asuinpaikat samoin niin porukka on hajaantunut laajalle. Simo on ainoa joka vaikuttaa Heinolassa. Bile kansaa ei vaan suuremmissa määrin kiinnosta erilainen konemusiikin tarjonta. Koska luultavasti menee oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja siellä ei haluta olla. Olen nähnyt rohkeita nuoria jotka käyvät tapahtumissa, jatkakaa valitsemallanne tiellä.

Antakaa vähän erilaisemman konemusiikille mahdollisuus edes yhden illan ajaksi. Tiedä vaikka se innostaisi tulevaisuudessa käymään useammin aidon konemusiikin tapahtumissa. Ettei sitten itketä kun mitään ei järjestä omalla paikkakunnalla tai lähialueilla. Silloin se on liian myöhäistä.

Tuli käytyä Limuradiossa Body & Soul ohjelmassa vieraana ennen bileisiin lähtöä. Oli hienoa päästä ohjelmaan vieraaksi.

Mutta siirrytään illan tapahtumiin. Pian kello 21 jälkeen paikalle. Sain kuulla aika positiivista palautetta muutaman vuoden takaisesta green grass tapahtumassa soitetusta setistäni. Hienoa kuulla että soitettu musiikki on toiminut noin hyvin Setti koostui pelkästään Bonzai labelin tuotoksista. On hienoa saada palautetta kanssa bilettäjiltä. Lämmittää mieltä.

Ensimmäinen tunti meni Special setin parissa. Satunnaisen soittajan tunti. Illan artisteja. Klo 22 virallinen aloitus. Johny S. Housen, teknon maailmoissa liikuttiin ja muutama wanha räppi raitakin settiin saatiin mahdutettua. Biisi bongauksia setistä. Cypress hill – Insane in the brain. Pelottavaa miten tunnistaa tämmöisiä biisejä. Setissä soi myös Cassius – 1999.

Lavan visuaalit olivat kyllä aivan mielettömän hienot! Kiitos siitä Hypnotist group!! Osaatte asianne todella vaikuttavasti.

Klo 22.19 kävi ensimmäiset biisin toivojat paikalla. Tänään ei tapahtumailtana pysty toteuttamaan toiveita kun illan musiikillinen tarjonta on poikkeavaa normaaliin iltaan verrattuna. Mutta nauttikaa ihmiset siitä musiikista mitä illassa soi.

Järjestyksenvalvojien lätkätuomari paidat olivat ehdottoman siistit. Tunnistaa hyvin missä kyseiset henkilöt liikkuvat. Erottuu hyvin joukosta. Aivan loistava idea!

Kello oli lähes 23 kun katselin ympärille ja väkeä ei ollut paikalla kovin paljoa mutta heti tämän jälkeen porukkaa rupesi tulemaan mestoille tasaisena virtana. Väkeä oli hyvin heti klo 23 jälkeen. Paikalliset sanoivat että väkeä oli hyvin kellonaikaan nähden. Tapahtuma selkeästi kiinnosti ihmisiä.

Klo 23.20 Chantola. House linjalla jatketaan. Taattua laatua kaverilta niin kuin osasi odottaa. Jos haluaa hyvää housea bileisiin soittoon niin valinta on helppo, tämä kaveri hoitaa homman kotiin.

Puolenyön aikaan tietoisesti bongasin ensimmäiset tanssijat. Tanssijoita oli kolmen ekan setin aikana vaihtelevasti mutta viimeisen setin aikana oli kaikkein eniten porukkaa tanssilattialla. Illan teknot ja houset ei siinä määrin innostanut bile kansaa että olisi tungokseen asti tanssilattiaa täyttäneet. Illan musiikki tarjonnassa ei ollut mitään vikaa.

Tänään oli vahva Turku ja Lahti invaasio Heinolaan. Vahva edustus molemmista kaupungeista. Oli hienoa nähdä Diffas bile olosuhteissa luovan tauon jälkeen. Diffas nähtiin myös tanssilattialla kun meno jalkaa rupesi vipattamaan niin paljon. Äänentoisto oli kohdallaan kuten aina tässä tapahtumassa on ollut.

Klo 00.40 Sergei Shkuroff. Todella laadukasta ja kovaa teknoa soitossa isolla sydämellä tässä setissä muutaman yllärin kera. Biisi bongauksia setistä. Technotronic – Pump up the jam. Night rider theme. Yksi illan kovimmista raidoista. Energy 52 – Cafe del mar uusio versio. Loppu setissä tuli kyllä semmoinen pommi soittoon että huh huh. U96 – Das boot outo tekno versio joka toimi todella hyvin tilanteeseen. Todella hyvä veto. Todella kova setti Sergeiltä.

Porukka liikkeellä hyvällä fiiliksellä kuten aina on täällä ollut. Sitä arvostaa. Eräs kanssa bilettäjä nainen oli sitä mieltä että minun pitäisi hymyillä enemmän. Sitä suorastaan vaatimalla vaadittiin. Ei pystynyt, sori vaan.

Klo 02 pintaan Tempo Giusto. Nyt vaihtui genre trancen maailmoihin ja sen huomasi tanssilattialla. Siellä oli eniten väkeä lattialla koko illan aikana. Tiukkaa trance saundia soitossa psyke vaikutteilla. Yleisö ystävällisin setti illassa väittäisin. Porukka ei lämmennyt niin hyvin houselle ja teknolle joissa ei ollut sinänsä mitään vikaa.

Klo 03 pintaan poistuminen paikalta.Tänään ei ihan jaksanut puristaa loppuun asti. Hävettää lähteä kesken illan pois paikalta.

Kiitos jälleen loistokkaasta illasta, laadukkaasta teknisestä toteutuksesta, hyvästä soittaja kaartista unohtamatta törkeän hienoja visuaaleja. Ne toimi todella hyvin.

Vielä erikseen kiitokset Hämäräradiolle näistä yhteisistä vuosista kun on saanut olla mukana. Kiitos Simolle että pyysit tulemaan Hämärän bileisiin ja siitä se ajatus sitten lähti. Ollut hienoa aikaa ja nyt sitten lämmöllä muistellaan tapahtumia. Olen viihtynyt todella hyvin illoissa.

Uudenvuoden aattona tulee vielä bile vuosi 2016 blogi. Kirjoittelen sen tässä loppuvuoden aikana.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2431-hamararadio-presents-the-end-5-vuotistaipaleen-paatosbileet

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Biisi bongauksista sen verran että jos biisin perässä ei ole version nimeä se saattaa johtua siitä että en ole saanut tietooni biisin versiota. Yleensä kirjaan ylös esittäjän ja biisin nimen pelkästään. Biisin versio on perässä jos olen saanut tunnistettua sen.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015
  2. Ennakko – Hämäräradio pres. Sunstorm @ Tukkijätkä heinola 30.05.2015
  3. Hämäräradio Halloween @ Tukkijätkä heinola 02.11.2013
  4. Hämäräradio 3v @ Tukkijätkä heinola 25.12.2014
  5. Hämäräradio w/ Dj Orion @ Tukkijätkä heinola 22.02.2014