Hallmark @ Y31 helsinki 20.12.2014

Tätä hienompaa jouluvapaisiin potkaisevaa tapahtumaa saa todella etsiä. Tuskin löytää parempaa. Edellistä Miika Kuisman setin kuulemisesta on kulunut jo ikuisuus. Niin pitkä etten muista koska viimeksi. Ilta oli täydellinen kympin suoritus!

Erinäisten muuttujien jälkeen vähän ennen klo 23 sisään. Hesan keskustassa on vaikea löytää parkkipaikkaa, löytyi lopulta. Muutaman korttelin päästä pelimestasta, eli ihan kohtuullisen hyvä onni.

Ensimmäisiin tuttuihin törmäsi jo ulkona kun olivat tupakalla. Tuttuja riittikin sitten pitkin iltaa ihan mukavasti. Tänäkin iltana oli porukka ajoissa liikenteessä. Eihän tommoista herkkusaundia missata (paitsi ekan tunnin) Harmittaa.

Miika Kuisma oli soittamassa kun saavuin mestoille. Sitten vielä se saundi jota Kuisma soittaa. Hypnoottisen kaunista trancea. Erittäin loistavaa sanon minä. Mietin mielessäni että mitä on vielä tulossa kun näin kovan aloitus setin sai kuulla. Mitä Kuisman eleistä dekkien takana voisi päätellä niin siellä nautittiin joka sekunnista, soitto fiilis varsin kohdallaan.

Klo 23 jälkeen porukkaa rupesi tasaisena virtana tulemaan sisään. Tämä toimii, kansa on kaivannut tämmöistä. Niin, näin illan aikana kiksukarvaa. Tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen. Jos ne vaikka palautuisi edes yhden illan ajaksi kerrallaan käyttöön.

Paikka oli saatu visuaalisesti vähintään yhtä hienoksi kuin aikaisempana kertana. Sanoisin että jotain pientä extraa on järjestävä poppoo kehitellyt visuaaliseen puoleen. Silmä karkkia. Ääntä ei pääse yhtään moittimaan. Potki mukavasti ja omaan korvaan (joka ei ole hifistin) niin sointi oli todella hyvää.

Eka tunti meni ihan täysin ohisektoriin varsin hyvästä syystä, en ollut paikalla vielä. Yleensä siinä ensimmäisen tunnin sosialisoi tiiviisti. Tänään väkeä riitti Juttusille sopivin väliajoin koko illan ajan.

Hallmark – Hyvä syy tulla hesaan käymään. Tämä on kanssa niitä bileitä joiden lineupia ei tarvitse edes nähdä ja voi tehdä päätöksen lähtemisestä bileisiin.

Miikä kuisman setin lopetus. Loppui kuin seinään.

Klo 00 Mike Shiver. Ruotsin poika. En tiedä olinko ainoa jonka mielestä Tämä ulkomaan vahvistus oli kokonaisuutena aika vaisu? Alussa aika vahvasti massaan hukkuvaa saundia. Omaan makuun sopivaa saundia tuli koko setissä biisi tai kaksi nekin siinä setin loppuvaiheilla.

Kaveri soitteli aika tuoretta saundia mutta onneksi ei kuultu niitä kaikkein pahimpia tuotoksia. Odotin jotain erilaista, en osaa sanoa mitä. Mutta ei tämä setti mun iltaa pilannut

Jokunen biisi bongaus Miken setistä DJ Tiesto – Flight 643 uusio. Above & Beyond – Satellite. Estiva & Cardinal – Wait forever. Oli Shiverillä soittofiilis ihan kohdallaan. Setin viimeinen biisi Above & Beyond & Gareth Emery – On a good day (Metropolis).
.
Moni varmaan ihmetteli mitä nämä kaksi vartijaa kävivät paikalla pikaisesti pyörähtämässä ja poistuivat pian paikalta. Sanotaan näin ympäripyöreästi että yleisen turvallisuuden nimissä kävivät paikalla. Ihan järkeen käyvästä syystä olivat paikalla käymässä.

Niin ja heidän käyntinsä jälkeen päättivät vähentää savun käyttöä loppu illaksi. Sopivasti päästään aasin sillalla siirryttyä veteen. Kuulin ekan illan jälkeen ilmaisesta vedestä josta kiiteltiin paljon. Nyt tänään löysin veden lähteen ja tuli pari lasillista juotua. Kiitos tästä isosti. Ilmainen vesi on todella harvinaista yleensä missään.

Klo 01 jälkeen pääsi istumaan. Jalat kiitti tätä mahdollisuutta. Ihan hyvällä paikalla vielä mistä näki vähän tapahtumia ympärillään. Aika pian kun olin päässyt istumaan tuli portsari kysymään mikä on kunto? Kerroin sitten että olen vesiselvä ja samoin kerroin taustaa minkä takia hän varmaan tuli kysymään kuntoa.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun näin käy. Näitä on ollut vuosien aikana useampia. Ei siinä mitään kun tietää itse että on selvinpäin ettei hätää pitäisi olla. Joskus on joutunut ovella meilkein käännytetyksi selvinpäin. Työtään he tekevät ja on ihan hyvä että joukosta poimitaan “vähän” liikaa ottaneet pois. Itse en siis kuulu tähän kategoriaan. Tässä tapauksessa voisi sanoa että ulkonäkö hämää. Huumorilla suhtaudun tämmöisiin.

Tuleeko vielä semmoinen päivä eteen että lennän baarista pihalle ollessani selvinpäin. Sitten voisi sanoa että huh huh. Tähän asti kun on kertonut miksi asiat on niin kuin ne on niin tilanne on selvinnyt. Kiitos kuitenkin huolenpidosta. Arvostan oikeesti.

Klo 01.45 DJ D.N.A Tapahtuman resident dj. Ei tuottanut pettymystä tämäkään setti. Niin mielettömän hienoa saundia trancen saralta että oksat pois. Ei jäänyt kanssasoittajiaan huonommaksi yhtään tuon soitto fiiliksen ulosannissa. Kaikki näytti fiiliksensä kyllä hyvin joka oli vielä kaiken hyvän lisäksi aika hyvin kohdallaan.

Muutamia biisi bongauksia. DJ Tiesto – Adagio for strings uusio. Solarstone – The spell. Atlantis vs Avatar – Fiji. Armin van Buuren – Communication. Kyau & Albert – Velvet morning. Gareth Emery – U. Simon Patterson – The one. Young Parisians – Jump the next train. Delerium – Silence. Mikä sattuma että tulomatkalla samainen biisi soi autossa ja puhuttiin että mitä jos tämä soi bileissä? Sehän soi.

Motorcycle – As the rush comes. Tänään kesti jostain syystä tämän biisin tunnistaminen todella pitkään mutta tuli se sitlä kun vähän potkii. Että osaa olla hieno biisi! Heti alusta oli fiilis että biisi on kuultu bileissä todella monta kertaa vuosien aikana. Tritonin kanssa mietittiin mikä tämä mahtaa olla ja sitten yhtäkkiä tuli mieleen, tänään oli vaikeaa.

Vanhatkin nuortuu tanssimaan tämmöisessä ympäristössä. Ei koska allekirjoittanutta. Yläkerrassa joka ei ollut tänä iltana kaikkien käytössä niin siellä oli meno kohdallaan. Mitä välillä aina vilkaisi ylös.

Ihan hiuksen hienosti D.N.A n setti Miika Kuisman ohi. Tänä iltana suomi-ruotsi ottelun voiton vei kyllä kotimaiset selvästi.

Naiset oli kauniita tänä iltana. Klo 03 pintaan porukka rupesi jo poistumaan paikalta varmaan lähi kebab mestaan hakemaan mättöä ennen isompia jonoja. Näytti vaan että porukkaa oli poistunut paikalta.

Oli kiva nähdä Triton pitkästä aikaa ja oli kiva kuulla hienoja uutisia. Amma, sama juttu oli kiva nähdä vaikka edellisestä kerrasta ei ole niin hirveän pitkä aika. Narikassa tapasin vanhan liiton reivaajan kuka oli pitänyt luovaa taukoa bileistä. Kysyi multa että oletko se valokuvaaja? Maailma on pieni. Tämä lämmitti mieltä. Oltu varmaan vuosien varrella useammassakin samoissa bileissä.

Iso kiitos jälleen Hallmark poppoo, Y31 poppoo. Kaikki ketkä ansaisevat tulla mainituksi. Kanssabilettäjät tietenkin, me teemme näistä bileet! Seuraavaa jään kieli pitkällä odottamaan mitä olette keksineet bilettäjien iloksi. Muutokset ei varmaan ole suuria koska tämä hipoo nyt jo täydellisyyttä. Pientä viilausta vaan.

Kyllä omalla kohdalla tuo Mike Shiver oli vähän laimea. Näkymätön, hajuton. Oli läsnä mutta ei säväyttänyt samalla tavalla kuin kotimaan supportit. Kotimaan pojat D.N.A ja Miika Kuisma kyllä oli ihan omalla levelillään tänään. Heidän soitto toimi omalla kohdalla erittäin hyvin. Varmasti löytyi Mike Shiverin saundille omat faninsa varmasti.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei ollut mukana


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hallmark @ Y31 helsinki 15.11.2014
  2. Hallmark @ Y31 helsinki 28.02.2015
  3. Hallmark International w/ Andy Moor @ Y31 Helsinki 03.04.2015
  4. Ennakko – Hallmark w/ Orkidea @ Y31 helsinki 23.05.2015
  5. Hallmark w/ Push / M.I.K.E. (Usa) @ Virgin Oil Helsinki 10.03.2017