Hallmark w/ Push / M.I.K.E. (Usa) @ Virgin Oil Helsinki 10.03.2017

Oli aika kovat odotusarvot iltaan. Uusi paikka jos ei lasketa vanhoja Hallmarkkeja täällä joskus miekka ja kivi. Todella kova trance legenda PUSH a.k.a. M.I.K.E. soittamassa illassa. Ilta hipoi jälleen kerran täydellisyyttä. Vuoden toinen tupla bileviikonloppu.

 

Siinä klo 20 pintaan Lahdesta liikkeelle kohti Helsinkiä. Nelos etapilla jo perinteeksi muodostunut pysähdys Oletuksena että bile alkaa klo 21. Kävikin ilmi että lounge aloitti tuohon aikaan mutta ei se haittaa, oli kerrankin 30 min yläkerran aukeamista paikalla. Tätä tapahtuu harvoin.

Viimeksi ollut reilu 10 vuotta sitten Virgin oilissa bileissä paikalla. [reiv:]:in bileissä  Olihan sitä jo aika tulla käymään mestoilla. Mitään selviä muistikuvia ei ollut jäänyt mieleen aiemmasta kerrasta. Sen verran ollut bileitä siinä välissä ettei voi odottaa että muistaisi joitan. Jää nähtäväksi mitä paikan vaihdos tuo tullessaan.

Istuttiin loungessa hetken aikaa kuunnellen hillittyä musiikkitarjontaa ja juoden limsaa, kiitos kovasti tarjoajalle. Ovet yläkertaan aukesi siinä klo 22 tienoilla ja hetki siinä tuli alhaalla ihmeteltyä ennen siirtymistä yläkerran tiloihin. Lava oli saatu visuaalisesti todella tiukkaan kuntoon. Todella hieno ja näyttävä setup. Peukkuja pystyyn.

Klo 22 Peetu S. En näin äkkiä muista koska olisin viimeksi ollut Peetua kuulemassa  Peetu S heitti 2,5 tuntisen setin lämmittelynä Pushille. Julmetun hienoa trancea oli soitossa koko ajan ja oli kyllä hyvä lämmittely illan ulkomaisen vieraan. Biisi bongauksia setistä alla.

Biisi bongauksia setistä. Kova leka heti ekaan alku settiin. Marco V – Simulated (Radion6 remix) Toimii todellakin! Veracocha – Carte Blanche (Alex M.O.R.P.H. Remix). Unknown source – Nadjanema. Energy 52 – Cafe del mar uusio.

Pohjanmaalta asti tultu paikalle fiilistelemään Pushia. Tässä on asennetta. Varmasti kannatti tänä iltana tulla kauempaakin paikalle. Oli täysin sen arvoista. Hallmark on ollut aikaisemmin mennä vuosina samassa paikassa että nyt oli vähän kuin paluu kotiin takaisin. Paljon tuttuja paikalla kuten olettaa saattoi. Mainitaan harvinainen näky bileissä näinä päivinä Robo mikko, Juhgu ja muut kenen nimi jäi mainitsematta.

Oli hienoa huomata että tänä iltana oli nuorempaakin bile kansaa paikalla. Nuorempi väki on tervetullutta ns vanhan saundin bileisiin. Täältä saa vähän selvää mitä soitettu musiikki oli silloin joskus Ihan rohkeasti vaan tulkaa nuorempi väki paikalle. Otamme teidät hyvin vastaan kun vaan muistaa käyttäytyä hyvin. Sillä saat paljon paremman vastaanoton ja arvostuksen porukalta.

Blogin lukijoita kävi juttusilla ennätysmäärä tänä iltana. Blogista tuli paljon positiivista palautetta. Kiitos teille rohkeudesta tulla juttusille. Tänä iltana kun ei ollut kamera matkassa niin oli reilusti aikaa jutella. Vaikka välissä ottaisin kuvan tilanteessa niin se ei meinaa ettenkö pystyisi jatkamaan juttua kuvan oton jälkeen. Aika usein on aikaa kuvan oton jälkeenkin. Tykkään paljon kun tullaan juttusille ja saa siinä samalla palautetta blogista. Sain kuulla olevani legenda. Tämmöiset lämmittää mieltä ja antaa poweria jatkaa blogin kirjoitusta. Kiitoksia juttu tuokioista kaikille asianosaisille.

Kirjoittamani rave/bile blogi täyttää 10 vuotta ensi vuonna, niin se aika lentään siivillä. Tämä blogi on numero 421. Ei ole aikomusta lopettaa blogin kirjoitusta. Kavereillekin saa kertoa blogin olemassaolosta. Jos haluat aina kaikki blogit uunituoreena lukuun niin liity rave forever ryhmään facebookissa niin saat blogit tuoreena ja  bile muistelmakirja projektin vaiheista, linkki ryhmään tekstin lopussa.

Klo 00.33 Illan odotetuin hetki varmasti monille. Push a.k.a. M.I.K.E. Dekkien taakse. Spiikit heti alkuun. Oli iloinen että on Suomessa taas ja samalla kertoi että tykkää Suomesta. Positiivista spiikeissä oli että ei huudettu Put your hands up! Loistosetin heitti kaveri kyllä ei voi kiistää. Osaa asiansa kyllä hyvin. Ei turhaan ole pitkään soitellut levyjä. Loput setin aikana heitetyt spiikit olivat hillittyjä ja tilanteeseen sopivia.

Kuulin tästä prosessista mikä oli saada Push Suomeen ja se ei ollut helppo sen tarkempiin yksityiskohtiin menemättä. Mutta soitto oli silkkaa timanttia. Push silminnähden nautti soitosta täällä tänä iltana. Tiukka 1,5 tuntia timanttista saundia koko setin ajan, on se vaan kova äijä soittamaan! Täysin ansaitut aplodit setin lopussa.

Odotan innolla kuinka äijän käy kun Push – Universal nation ’99 remixes sinkku lähti käymään bäkkärillä jos siihen olisi saanut nimmarit. Onni ei ollut mukana ennen keikkaa mutta keikan jälkeen onni oli parempi ja sinkku töhrittiin. Ei vaan, nimikirjoituksen kerta tuli takaisin. Olin niin onnellinen että en tajunnut tapahtunutta todeksi mutta kyllä se sitä oli. Super isot kiitokset avusta nimmarin metsästyksessä Emmi. En voi tarpeeksi paljoa kiittää avustasi. Teit minusta todella onnellisen ihmisen. Pienestä se on kiinni.

Biisi bongauksia setistä.Sinsonic – Struck. Marco V – Simulated (V.ision remix). Dash Berlin – Till the sky falls down (Dash Berlin 4AM mix). Mark Sherry meets Space Frog & Derb – Follow me (Alex Di Stefano remix). Push – Universal nation uusio. Push – Strange  world. Kylmiä väreitä kulkee kropassa. Rank 1 – Airwave. Tiesto – Flight 643 versiosta. Kropassa jälleen kulki kylmiä väreitä.

Joutui kärvistelemään koko setin ajan että kuinka nimmarin kanssa käy. Sain väliaika tietoja kiitettävästi ja sitten lopulta kaikki oli hyvin. Hieno lisä nimmari kokoelmaani. Juuri kun oli Push poistumassa kerkesi hätäseen käsipäivää heittää. Nämä ovat isoja juttuja fanille. Jonkin verran porukkaa lähti pois Pushin keikan jälkeen vaikka laadukasta musiikkia soitettiin vielä 1,5 tuntia. .

Eräs tuttuni oli onnistunut hävittämään kenkänsä illan tiimellyksessä. Melkoinen suoritus sanoisin. Eipä tuo paljoa menoa haitannut. Kengät olivat löytyneet myöhemmin paikasta illassa. Onneksi näin. Loppu hyvin kaikki hyvin….

Luulen että tämän illan saundi on saanut hovikuskin tanssijalan vipattamaan. Toinen selvä juttu aika varmasti illassa on ollut sanonta Vittu mitä paskaa! Ihmettelen kovasti jos ei ole suusta tätä päästänyt. Väkeä illassa oli mukavasti löytänyt paikalle. Erään vanhemman tutun tanssijalkaa oli vipattanut sen verran vahvasti että setin aikana intoutui nostamaan polvea antaumuksella. Niin se hyvä musiikki vie ihmistä.

Klo 02 D.N.A . Setin aloitusraita Orkidean uudelta Harmonia levyltä. Sitä levyä on kuunneltu niin paljon että lähes kaikki biisit tunnistetaan heti. Redemption biisi aloitusraitana.

Biisi bongauksia setistä. Orkidea – Redemption. Oceanlab – Satellite. AR52 – Timegate. Cass & Slide – Perception (Original mix).

Uusi venue tapahtumalle. Mun mielestä erittäin hyvin toimi paikkana. Kymmenen vuoden tauon jälkeen paikassa jälleen. Illan kohokohtia, ehdoton ykkönen oli nimmarin saaminen sinkkuun. Toisena heti perään kun sai tapahtuman julisteen matkaan. Kiitos Pinja. Ehkä itsenikin yllättäen itse tapahtuma vasta kolmantena. Ilman tapahtumaa ei olisi toisaalta kaksi aikaisempaa saanut käsiinsä. Hallmark ei kyllä ole koskaan pettänyt tekemisellään.

Todella hieno ilta kokonaisuudessaan. Kannatti tulla kauempaakin, ihan pohjanmaalta asti paikalle. Totuttuun tyyliin paljon tuttuja paikalla. Väkeä mukavasti mestassa. Viihdyin hyvin.  Illan visuaalinen puoli oli enemmän kuin kohdallaan. Todella näyttävää. Erittäin hieno ilta oli kyllä!

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kameraa mukana illassa

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hallmark NYE 2018 @ Nosturi Helsinki 31.12.2017
  2. Hallmark Expedition Trance @ Bar 7 Blings Helsinki 14.10.2017
  3. Hallmark International w/ Andy Moor @ Y31 Helsinki 03.04.2015
  4. Hallmark – Orkidea Levy Julkkari Bileet @ Y31 helsinki 23.05.2015
  5. Hallmark w/ Ferry Tayle @ Y31 Helsinki 28.05.2016