Hallmark NYE 2018 @ Nosturi Helsinki 31.12.2017

Edellisen kerran viettänyt vuodenvaihteen bile olosuhteissa on niinkin kaukana kuin 2010/2011 vuodenvaihde. Kovat oli bileet. Parasta illassa oli koko yläkerran soittajat. Alakerran teknot jäi vähemmälle huomiolle joka on sinänsä suuri vääryys. Ei pysty repeämään kahteen paikkaan samaan aikaan. Vuoden 2017 viimeinen blogi.

 

Viimeksi tosiaan olin ottamassa uutta vuotta 2011 vastaan Oulussa. Tänä iltana soitin levyjä, kuvasin ja kirjoitin blogin fiiliksistä bileissä. Minua pyydettiin Oulun päästä paikalle aika lyhyellä varoitusajalla. Hirveän säätämisen jälkeen pääsin matkaan ja paikan päälle juuri ennen bileiden alkua.

Miettikää tilannetta. Uudenvuoden aattona semmoinen raaka 500km istumista Ouluun. Käytiin bileissä. Oli hyvät kemut. Hotelliin yöksi. Tutussa kebab mestassa syömässä josta jäi paluumatkalle syötävää. Taas raaka 500km istumista uudenvuoden päivänä. Te varmaan pyöritätte päätänne että hullu toi on, mun mielestä tämä oli hyvin onnistunut bile reissu.

On sitä tovi vierähtänyt edellisestä UV bileistä. Kahdeksan pitkää vuotta. En siis juhli jatkuvalla syötöllä vuodenvaihteita massa tapahtumissa juuri ollenkaan.

Klo 21.20 pintaan Nosturiin paikalle. Tänä iltana en ollut sillä fiiliksellä että olisin halunnut itse tulla kuvatuksi. Ehkä toisella kerralla parempi onni. Heti sisään tultaessa oli Hp:n kuvauspiste jossa sai kuvan heti mukaan matkaan. Vaikutti ihan järkevältä laitteelta.

Alhaalla aloitettiin klo 21 juhlat ja yläkertaan pääsi klo 22. Alhaalla ensimmäinen tunti soitettiin “tausta musiikkia” kansalle jota paikalla oli. Sitten klo 22 muuttui saundi teknommaksi.alhaalla. Dekkien takana Panu Rekola.

Klo 22.10 yläkertaan kuulemaan vuoden viimeistä settiä. Miika Kuisma dekkien takana. Huh huh mitä trance saundia Miika soittikaan. Menevän letkeää trance saundia soitossa. Toimi tähän illan avaukseen todella hyvin. Monta peukkua ylös tälle saundille.

Yläkerran lava setup sai leuka tippui lattialle efektin aikaan. Oli meinaan siisti toteutus. Aivan mielettömän hieno lava saatu aikaan. Kun kuulin minkä verran oli aikaa käytetty sen kasaamiseen nostan tekijä porukalle hattua korkealle. Arvostan tehtyä työpanosta sen eteen. Se todella näytti hyvältä.

Klo 23.23 Alakerta. Yumi. En kerennyt ihan setin alkuun paikalle. Teknolla jatketaan. Nyt joutui pahaan tilanteeseen. Kun ylhäällä ja alhaalla soitettiin todella laadukasta saundia niin pahoittelen että alakerta jäi liian vähälle huomiolle. Yläkerta oli vaan vetovoimaisuudeltaan niin kova. Alakerran teknot olisivat ansainneet enemmän huomiota, myönnän.

Tänä vuodenvaihteena jäi kaikki isommat ilotulitukset näkemättä mutta ei harmita yhtään.

Hetkittäin johtuen varmaan omasta sijainnista tilassa meinasi tulpat loppua kesken. Taas kerran maaginen puoliyö toteuttaa itseään. Tänään ennen puoltayötä ylhäällä tanssilattia oli yhtäkkiä kuin nuijalla täyteen lyöty. Tämä luo tunnelmaa.

Tuli hetki jolloin vuosi vaihtui. Silloin laitettiin kunnon efektiä kehiin ja paikkaan satoi silppua pitkään ja hartaasti. Tervetuloa vuosi 2018. Olin kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja sain kuvattua vuodenvaihteen efektin hyvästä paikasta. Silkkaa säkää että olin siinä paikassa siihen aikaan.

Klo 00 Yläkerta. Taival b2b Kajis. Siis tämä kaksikon nimet lineupissa saa lähes kylmät väreet kulkemaan kropassa jo ennen kuin yhtään biisiä on soitettu. Ensimmäinen biisi oli kaksikon omaa tuotantoa, aika tuore biisi joka kuulosti hyvältä. Tämä tieto kerrottiin etukäteen että tiesi höristellä korviaan heti alkuun.

Tämä setti oli kyllä timantin kovaa laatua. Niin hienoa trancea soitossa ettei löydy tarpeeksi kehun sanoja juuri tähän hetkeen. Kiitos setistä! Vahva suositus promoottoreille jos hyvää trancea kaipaa bileisiinsä. Tämä on täysin bilettäjän mielipide.

Tämä kaksikko yhdessä ja tahoillaan soittaa ja tuottaa erittäin laadukasta trance saundia. Kannattaa laittaa nimet muistiin. Olen seurannut heidän tekemistään jo vuosia ja hyvältä kuulostaa tuotokset. Fanitan heitä molempia isosit. Heillä on hyvä tulevaisuus musiikin saralla. Heistä kuullaan vielä.

Biisi bongauksia setistä. Paul van Dyk – Nothing but you. Above & Beyond pres. Tranquility base – Oceanic. Luminary – Dark eyes. Tämän biisin päälle soitettiin age of love biisin pätkä. ATB – Ecstasy. Ernesto vs. Bastian – Thrill.

Klo 01 Yläkerta. D.N.A . Yläkerrassa jatkui hyvä trance saundi kuten tähän asti iltaa on kuultu. Biisi bongauksia setistä. Solarstone – Voyager. Above & Beyond pres. OceanLab – Satellite.

Klo 01 Alakerta. Emmü K. Alhaalla jatkettiin laadukkaan teknon merkeissä. Tämä setti jäi aivan liian vähälle huomiolle. Olisi mielellään kuunnellut pidempäänkin mutta yläkerran trance vei minut ylös. Kun pystyisi olemaan kahdessa paikassa samaan aikaan. Tänään ja juuri nyt olisin Nosturissa molemmilla stageilla kuulemassa soitettua saundia.

Tänä iltana kyllä aika suorastaan lentänyt kun aika kuluu niin nopeasti. Illan loppupuolella nautittu jääkylmä Pepsi Max tölkki kruunasi illan juomapuolen. Kiitos Emmi alkuillan limsasta. Sekin maistui hyvin.

Klo 02 Alakerta. Efo. Teknolla jatkettu. Tämä setti ja yleisesti viimeinen slotti tuli vietettyä tiukasti yläkerrassa kun jalat oli liimattu lattiaan Sneijderin toimesta yläkerrassa.

Klo 02 Yläkerta. Sneijder. Kaveri soitti kyllä kovan setin. Tykkäsin. Biisi bongauksia setistä. Veracocha – Carte Blanche. Sneijder – Neutralize Viimeisten biisien joukossa.

Kaveri oli vissiin niin innoissaan soittamisesta ettei malttanut lopettaa ihan ajallaan. Kaveri soitti todella hienon setin. Musiikillisesti parasta illassa oli koko yläkerran setit. Alakerran teknot jäi kyllä liian vähälle huomiolle. Mutta vahva trance vietti piti minut ylhäällä suurimman osan ajasta illassa.

Todella hieno ilta ollut. Juuri niin kova kuin odotin, ehkä vähän ylitti odotuksetkin. Lineup oli kyllä mieleeni. Onnekseni hovikuski pääsi lähtemään reissuun. Jos seuraava uudenvuoden vastaanotto bileissä tulisi nopeammin kuin 8 vuoden päästä. Pari vuotta varmaan huilataan jos ei ihmeitä tapahdu.

Yhden tutun kuulin sanovan että on ongelma että millä pääsee kotiin. Tokaisin että ei ole enää. Pääset “rave taksin” kyydillä kotiin. Olisi saanut muutaman tunnin jonottaa taksia näin uutenavuotena ja vallinneella kelillä. Kaveria jeesataan aina kuin pystytään.

Sinulle suuret pahoitteluni kuka sinnikkäästi halusit kyytiä kotiin mutta tällä kertaa ei pystynyt auttamaan kun auto oli jo täynnä väkeä lain sallima määrä. Katsotaan jos olisi toisen kerran parempi onni. Että autossa olisi tilaa. Silloin on huomattavasti paremmat mahdollisuudet päästä kotiin kyydillä..

Tuttuja oli tänään mukavasti liikkeellä. Useampi blogin lukija ja minut tunnistanut bilettäjä tuli juttusille. Hienoa että porukka tulee juttusille, arvostan kasvokkain keskustelua vaikka joskus olosuhteet saattaa tehdä siitä mahdottoman. Kiitos kaikille illan aikana juttu tuokioista.

Visuaalinen puoli oli kyllä tajunnan räjäyttävä kokemus kokonaisuutena tänä iltana. Sen eteen on tehty paljon työtä ja vuodatettua hikeä varmasti paljon. Mutta oli se lopputulos sen kaiken vaivan arvoinen. Visuaalinen puoli plus yläkerrassa soitettu musiikki kun nivotaan yhteen niin tulee aika täydellinen tulos.

Alakerran teknot jäivät aivan liian vähälle huomiolle illassa. Ei vaan kyennyt repeämään kahteen paikkaan samaan aikaan. Siitä ominaisuudesta olisi hyötyä tässä harrastelussa.

Tätä blogia kirjoitettu reilu 7 tuntia.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

https://klubitus.org/gallery/2461-hallmark-nye-2018-with-sneijder

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Kevään 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hallmark – Spring Awakening @ Merikerho Helsinki 01.04.2018
  2. Hallmark w/ Push / M.I.K.E. (Usa) @ Virgin Oil Helsinki 10.03.2017
  3. 16 Years Of Finrg @ Nosturi Helsinki 31.03.2018
  4. Hallmark Expedition Trance @ Bar 7 Blings Helsinki 14.10.2017
  5. Hallmark @ Y31 helsinki 15.11.2014