Hallmark Expedition Trance @ Bar 7 Blings Helsinki 14.10.2017

Hieno ilta kaikkineen kuitenkin vaikka keskivaiheilla ei ollut kovin hyvä bilefiilis. Hieno koko illan soitto D.N.A:lta. Paikka toimi tarkoituksessaan paremmin kuin hyvin. Tasaisen hyvää toteutusta kerrasta toiseen. Ei tuota pettymystä.

 

Käytiin metsästämässä kebab eläintä syötäväksi kebab mestasta että jaksaa heilua koko illan. Siitä auton tankkaus ja matkaan kohti Helsinkiä. Oli uusi bilemesta itselle tämän iltainen areena. Henkilökunta paikassa erittäin ystävällistä ja palvelualtista, arvostan isosti.

Pienen hyöty liikunnan jälkeen löydettiin perille klo 22.30. Paikka yllätti koollaan, mutta toisaalta ihan hyvän kokoinen tilana tämän illan bileisiin. Saatiin hyvä tunnelma paikkaan. Omalla kokemuksella ei ollut illan fiilis kohdallaan koko iltaa. Sain useamman kuukauden tönimis kiintiön täyteen tänä iltana. Oli hilkulla etten lähtenyt pois kesken illan ensimmäistä kertaa pitkän bile urani aikana. Siirryin aulatilaan etten saanut enempää mustelmia. Tuli ekaa kertaa huonon käytöksen mitta täyteen.

Paikassa oli ilmainen vesi joka oli kiva lisä ja kyllä tarpeenkin. Soittotila oli aika kuuma ja hikinen. Edellisellä maininnalla en tarkoita että bilejärjestäjä tai venue olisivat tehneet jotain väärin. Totesin vaan mitä itse on kokenut illassa. Tätä ei onneksi tapahdu kovin usein.

Klo 23 pintaan ekat tanssijat, taisi olla jo vähän aikaisemmin. Samaan aikaan rupesi porukkaa valumaan mestoille. Normista poiketen aikas lailla aikaisin. Tuttuja oli heti kun sisään pääsi ja siitä pitkin iltaa riitti tuttuja tasaiseen tahtiin. Todella paljon uusia kasvoja illassa.

Alussa mukavan letkeää saundia soitossa kuten odottaa saattoikin. Siitä vähän kerrassaan käännettiin ruuvia tiukemmalle ja saatiin saundi lopulta kreisibailaus tilaan asti. Itse en hiki huoneen puolella paljoa klo 01 jälkeen enää käynyt. Liian ahdasta. Tein taas oudon havainnon, vanhan jalka notkui taas! Ei kai kukaan nähnyt?

Ensimmäinen biisi bongaus illasta klo 23.33 jopa ilman apuja version kera. Push – Universal nation (Gai Barone remix). Sasha – Xpander. Agnelli & Nelson – Hudson street. Pulser – My religion. Oceanlab – Clear blue water. Energy 52 – Cafe del mar.

Näistä bileistä kun rupesi tihkumaan tietoa nettiin, mitä enemmän tietoa tuli oli selvä että tänne on päästävä. Muuttujat oli tällä kertaa suosiolliset kerrankin. Sen verran spesiaali tapaus tämän iltainen veto oli.

Porukka alussa oli hyvällä fiiliksellä liikkeellä kunnes rupesi ilmentymään hetkittäin lievää törkeämpää tönimistä. Onneksi siihen oli ratkaisu talon sisällä, vaihdoin viileämmälle puolelle jossa ei tönitty ja musiikki kuului sopivasti siihen tilaan. Ongelma ratkaistu omalla kohdalla. Kiitoksia Juho limsasta.

Lisää biisi bongauksia. ATB – 9pm (till i come). Age of love – Age of love. Rank 1 – Airwave. Klo 01 pintaan Super8 & Tab with 7 skies – Rubicon (Orkidea remix). Atlantis – Fiji. Filterheadz – Yimanya. Thrillseekers – New life. Way out west – Killa. (Orkidea remix) Arvoin kahden Suomi remixin välillä ja päädyin tähän versioon biisistä. Binary finary – 1998. Whiteroom – The whiteroom

Musiikki kuului ihan ok sinne viileämmällekin puolelle, ainoa että biisien bongaaminen vaikeutui kun ei ihan täysin tunnistanut biisejä, semmoisia semi tuttuja tapauksia. Tänään pari blogin lukijaa tuli juttusille, kiitos näistä juttu tuokioista, on aina kivaa lukijoiden kanssa jutella kasvotusten.

Kajis nähty ja kuulumiset vaihdettu siinä samalla. Samoin Taival, kuulumiset vaihdettiin. Kavereilla oli kivoja juttuja kerrottavana, vain mun korville. Odotan innolla tulevaa. Teitä äijät oli kiva nähdä.

Klo 01 jälkeen hiki huoneen ovelta näki jo sen että sinne ei kerta kaikkiaan mahdu enää vaikka jos haluja olisi ollut.

Lisää biisi bongauksia. Chicane – Saltwater. Bedrock – Life line. B.B.E. – Seven days and one week. Tiesto – Adagio for strings. Armin van buuren ft. Susana – Shivers. Oceanlab – Satellite. Ekat kylmät väreet illassa. Faithless – Insomnia. Super8 & Tab – Helsinki scorchin’ mashup taisi olla, toisesta biisistä ei tietoa. Armin van Buuren – Burned with desire. Paul van Dyk – For an angel soi viimeisenä kuultuna biisinä kun olin lähdössä pois.

Illan aikana muutamassa biisissä tanssilattian bile kansa lauloi biisin mukana. Biisin perässä jos ei ole versiota niin en ole tunnistanut versiota välttämättä. Tai se on originaali versio.

Kajis heitti niin kovan positiivisen palautteen tekemisestäni että jäin vallan sanattomaksi moisesta kunniasta. Kiitos. Lämmittää todella mieltä.

Klo 03.15 ennen pahinta narikka ryysistä pois alta. Oli viihtyisä paikka, tulen toisenkin kerran jos jotain järjestetään mestassa. Vielä pitää hehkuttaa ystävällistä henkilökuntaa.

Kiitoksia tutuille juttu tuokioista illan aikana. Samoin pari blogin lukijaa kenen kanssa hetken aikaa juteltiin. Tämä D.N.A:n koko illan setti oli kyllä hieno kokea. Yhtään huonoa biisiä ei illassa soinut. Kiitos myös paikalle mahdollisuudesta.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei ollut matkassa tänä iltana

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo pidemmän aikaa taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hallmark w/ Push / M.I.K.E. (Usa) @ Virgin Oil Helsinki 10.03.2017
  2. Hallmark NYE 2018 @ Nosturi Helsinki 31.12.2017
  3. Music Code – Trance & Techno @ UG Kouvola 05.08.2017
  4. Old School Vol.1 @ Ääniwalli Helsinki 06.05.2017
  5. Hallmark @ Y31 helsinki 15.11.2014