Hallmark – Spring Awakening @ Merikerho Helsinki 01.04.2018

Oli itselle täysin uusi venue bileille. Yleensä että tiesi ravintolalaivan olemassaolosta jotain. Paikka osoittautui toimivaksi  Pienehkön bileen pitopaikka. Vanha rahtilaiva josta rakennettu ravintola laiva. Aprilli päivä ja samalla pääsiäisen bile etappi 3/3. Final round.

 

Oli selkeästi paluuliikenne alkanut kun illasta ei ole koskaan ollut hesaan päin näin kovaa ruuhkaa ikinä sinnepäin mennessä. Yleensä suunta on Helsingistä poispäin tällä kellonajalla.

Klo 22.20 paikalle. Mesta oli ensi kertaa kävijälle vähän outo, pikkuisen ehkä jopa pelottava mutta epä mukavuustekijät karisivat pois illan mittaan. Onneksi ei ollut lain sallimaa maksimia väkeä paikassa ettei olisi mennyt tönimiseksi tuo liikkuminen paikassa, sen verran rajallisesti tilaa mutta silti reilusti.

Tämä oli kolmas bile pääsiäiselle, samoin kolmas kerta Helsingissä neljän päivän aikana. Ainoana iltana kun ei ollut bile aktiviteettia niin istuttiin iltaa kaverilla teemalla “paskan musiikin ilta”. Että ei musiikki olisi päässyt unohtumaan pääsiäisen aikaan.

Mukavan letkeää saundia soitossa alkuun. Ensimmäisen setin soitti klo 22 eteenpäin  Movement machina. Itselle kuulosti vähän hitaalta edellisen illan polkka bileiden jäljiltä, ehkä jäänyt pieni vauhtisokeus päälle. Mutta tilanteeseen sopivaa soittoa oli ehdottomasti.

Tänään vaati paljon aikaa omalla kohdalla että pääsi bilefiilikseen. Näin tapahtui vasta vähän puolenyön jälkeen joka on sinänsä omalla kohdalla aika myöhäinen ajankohta. Mutta löytyi se bile fiilis sieltä lopulta. Paikka oli vieras ja ehkä alkuun tosiaan vähän mörkö. Tämä on niin monesta muuttujasta kiinni. Kyllä se tästä vielä lähtee.

Tulihan pitkän viikonlopun aikana nähtyä tuttuja ihan ennätysmäärä. Jopa semmoisia kavereita joita ei ole hetkeen näkynyt bileissä, on hyvä että löytyy bileitä jotka saa nämä vanhan liiton porukkaa liikkeelle.

Paikassa oli enemmän korkeutta kuin Wäiskissä joten siitä ei tullut samanlaista hikimajaa kuin Wäiski on.

Klo 00.30 SØNIN. Siitä on vierähtänyt varmaan 8-10 vuotta kun viimeksi olen kaverin dj keikkaa ollut todistamassa. Oli hienoa kuulla kaverin setti ja vaihtaa kuulumiset. Itsellä on ollut ilo ja kunnia seurata kaverin ura kehitystä lähes alkuajoista lähtien tähän päivään. Tänään soitossa hitaan puoleista trancea ja menevää teknoa.

Kaveri ei ollut heittänyt kolmeen vuoteen dj keikkaa mutta hyvin on taidot pysynyt tallessa. Viime vuosina keskittynyt enemmän musiikin tuottamiseen menestyksekkäästikin. Setissä kuultu myös tekno saundia, toimii tähän kohtaan. Biisivalinnat kohdallaan.

Siitä muutama esimerkki. Sasha – Xpander. Ihan hämärä ja outo versio. Faithless – Not going home (Eric’s insomnia remix) Jälki kuuntelun perusteella. Eric Prydz – Opus. Viimeinen biisi setistä. Super8 & Tab feat Anton Sonin – Black is the new yellow versiointi.

Klo 02 DJ D.N.A . Trancea tarjolla iltaan. En kauaa kerennyt nauttimaan tästä soitosta kun oli aika poistua paikalta väsymyksen saattelemana. Yksi biisi bongaus sentään setistä. Age of love – Age of love. Todella hämärä versio.

Lähdön aika koitti klo 02.30, ei olisi millään jaksanut olla tänään tappiin asti klo 05 tienoille. Tämä oli neljäs ilta liikkeellä pääsiäisen aikana ja se rupesi jo tuntumaan kropassa. Toisaalta haluttiin myös lumimyräkän alta pois.

Tämä blogi täyttää vuonna 2018 maaliskuussa hulppeat 10 vuotta! Kuvausta bileissä harrastanut tammikuussa 15 vuotta! Sitä juhlitaan kiertämällä bileissä kuvaamassa ja kirjoittamassa blogeja.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Ei kameraa mukana illassa

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit netti sisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo loppusuoralla muistelma kirjan kirjoittamisessa näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä https://www.facebook.com/groups/18822542487/ kerron projektin vaiheista väliaikatietoja missä mennään.  Vuoden 2018 aikana kirja olisi tämän hetken tiedoilla viimein valmis

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Hallmark NYE 2018 @ Nosturi Helsinki 31.12.2017
  2. Hallmark w/ Ferry Tayle @ Y31 Helsinki 28.05.2016
  3. Hallmark – Orkidea Levy Julkkari Bileet @ Y31 helsinki 23.05.2015
  4. Hallmark International w/ Andy Moor @ Y31 Helsinki 03.04.2015
  5. Hallmark @ Y31 helsinki 15.11.2014