Green Grass Music pt. 6 Alternative Picnic @ Open Air Kariranta Lahti 06.08.2016

Oli aika Green grass music viides kattaus tänä kesänä. Yksi tapahtuma on alku päästä siirretty myöhempään ajankohtaan. Tämä on toinen tapahtuma tältä kesältä jossa olen paikalla ollut. Väkeä oli ihan mukavasti mestoilla.

 

Olosuhteet olivat yllättävän hyvät. Pikkuisen ennen tapahtuman alkua satoi vettä Lahdessa. Tällä kertaa tapahtuma oli lyhyempi kun pride kulkue kulki Lahdessa ja päätyi sitten päivällä tänne karirantaan. Viime hetkillä aloitusaika aikaistui tunnilla klo 19 > klo 18.

Itse saavuin paikalle klo 18.50 ja olin hakenut Koleran mukaan matkaan. Basso kuului mukavasti sisääntulo tielle. Oli yksi soittajista tullut kipeäksi ja korvaajaksi löytyi pätevä kaveri, Kamiz. Tällä kertaan oli varauduttu vinyylisoittimilla kun Kamiz on paikalla. Oli kiva kuunnella Kamizin Basso musiikkia sisältäviä vinyylejä. Loistokasta saundia.

Sain ilokseni kuulla että minua oli jo odotettu paikalle. Kyseltiin tulinko kuvaamaan mutta ennen bilettä satoi vettä niin olin varovainen varsinkin viime aikaisten tapahtumien takia. Kamera sai osakseen vettä kesäkuussa. Onneksi selvisin säikähdyksellä silloin. Tänään kamera oli kotona.

Pois jäänyt soittaja oli Juhaki mutta löytyi pätevä tuuraaja, Kamiz. Lahtelaiset bilettäjät tuntevatkin varmaan kaverin ennestään.

Ensimmäistä soittajaa, Dankrupt, ei kerennyt kuulemaan kuin ihan pari biisiä setin lopusta. Tänään kävi näin.

Klo 19.05 Kamiz. Vinyyli levyä kehiin. Tuttua todella laadukasta rumpubasso saundia soitossa. Loppu setti oli aikamoista runttausta. Joka ei haittaa yhtään. Kunnon murinaa… Matalaa bassoa ja kovaa, me likes. Jossain kohtaa settiä oli pieniä teknisiä ongelmia jotka ratkaistiin ripeästi.

Tänään oli soittopaikassa otettu huomioon myös huono keli. Sadetta ei minun aikana onneksi ollut. Ihan pihalla olevat makenhimoiset pörriäiset oli riesana täälläkin. Tähän piti vaan tottua ja väistellä niitä. Paikalla oli olosuhteisiin nähden hyvin väkeä. Myöhäinen startti ja pieni sade ennen tapahtuman alkua saattoi karsia tulijoita tänä iltana. Klo 20 pintaan porukkaa rupesi valumaan mestoille.

Klo 20 eteenpäin jatkettiin b2b tyyliin. Kamiz b2b Destroy. Laatu rumpubassoa soitossa kuten odottaa saattaa. Kaksikolla sen verran kokemusta aiheesta yhteensä että tietävät mitä tekevät.

Vanha mummo käveli alueen läpi pitäen sormia korvissa koko melussa olon ajan. Oli juuri sen näköinen ilme että kohta alkaa valitus, uhataan millä tahansa että saadaan tämä loppumaan. Ilme vaan oli sen näköinen.

Klo 20.30 pintaan oli poistumisen aika kun vielä päivänvaloa riitti reilusti ennakoiden. Palautin Koleran kotiin. Olisin mielellään jäänyt kuulemaan musiikillisen tarjonnan loppuun asti mutta tänään se ei ollut mahdollista. Harmi. Mutta toivottavasti ensi kesänä saamme jatkaa tätä hienoa perinnettä. Innolla ensi kesän mahdollisia tapahtumia odotellen.

Lahti pilaa tunnelman

Rave forever – since 1994

Lisää kuvia tapahtumasta

Kamera ei ollut mukana matkassa.

Täältä pystyy seuraamaan minun menoa bileissä ja niiden jälkimaininkeja. Jos pidit lukemastasi ja haluat jatkossa myös blogit tuoreena liity alla olevaan ryhmään niin olet ensimmäisten joukossa aina joka saa tiedon uudesta blogista. https://www.facebook.com/groups/18822542487/ Saa liittyä ryhmään. Täällä aina uusimmat kuulumiset ja linkit nettisisältöön. Kuviin ja blogiin.

Blogi arkisto löytyy täältä http://kehto.fi/category/raver71-bileblogi/ Kaikki blogit vuodesta 2008 tähän päivään.

Biisi bongauksista sen verran että jos biisin perässä ei ole version nimeä se saattaa johtua siitä että en ole saanut tietooni biisin versiota. Yleensä kirjaan ylös esittäjän ja biisin nimen  pelkästään. Biisin versio on perässä jos olen saanut tunnistettua sen.

Itsellä on iso projekti menossa parhaillaan. Olen jo hetki taaksepäin aloittanut muistelma kirjan kirjoittamisen näistä vuosista joita olen bileiden merkeissä liikkunut. Rave forever ryhmässä kerron projektin vaiheista väliaikatiietoja missä mennään.

 


Lisää aiheeseen liittyvää:

  1. Green Grass Music Part 1 @ Kariranta Open Air Lahti 04.06.2016
  2. Green Grass Electronic Picnic @ Open Air Kariranta Lahti 15.07.2017
  3. Ctrl Alt Del 7y Open Air Party @ Kariranta lahti 22.08.2015
  4. Lahti DJ Special Part 2 Open Air @ Kariranta lahti 30.05.2015
  5. Lahti Outdoor Party pt.2 @ Kariranta lahti 15.08.2014